Prachtige kwaliteit

Prachtige stof, heerlijk zacht, luxe uitstraling

Heel goed, fijn beddengoed alleen onderlakens niet passend

Heerlijk beddengoed, slaap fantastisch alleen is het onderlaken (hoes) te ruim voor mijn bed dus "lubbert" en dat is niet fijn. Verder top!

Aanrader

Snelle bezorging, mooie producten en redelijke prijs

prettig en snelle leveringen

De kwaliteit is echt heel fijn, je moet wel even goed opletten welke kwaliteit je besteld. ik ben hier 1 x mee de fout in gegaan.

Perfecte dekbedovertrek en onderlaken

De overtrek, slopen en onderlaken blijven perfect op kleur en vorm in de was. Het droogt snel. De temperatuurbeleving is perfect voor zomer en winter.

Heerlijk beddengoed! Heel blij met de percale overtrekken, slaapt comfortabel, ik kan het iedereen aanbevelen!!

Prima prijs kwaliteit verhouding

Heerlijk slapen

Bevalt prima je slaapt heerlijk onder deze dekbed overtrekken zacht zien er mooi uit. Kwaliteit is ook top.

Tweede en derde set lakens

Hoewel we niet helemaal tevreden waren met de eerste set lakens, die we kochten bij Joarz, hebben we inmiddels een tweede en zelfs een derde set lakens bij hen gekocht. De samenstelling van het katoen is net even anders dan bij de eerste set (dat "knapperige" is er af), maar deze sets behoeven eigenlijk niet gestreken te worden en zijn heerlijk zacht. Zelfs mijn zeer kritische zwager was erg tevreden over het katoen dat zo heerlijk over zijn huid streelde en hem in een diepe slaap kon brengen. En zo hoort dat!

heerlijk zacht

Bovenlaken gekocht, heerlijk zacht en glad, love it!

geweldig

Het voelt weldadig aan. De lakens en dekbedovertrekken voelen erg goed aan, veel kwaliteit. Heerlijk

Leuk dekbedovertrek

Snel geleverd. goede kwaliteit

Het kost wat, maar dat is het zeker waard!!

Heerlijk, zacht beddengoed wat mooi blijft. Ook na regelmatig wassen. Ik wacht met smart op hoeslaken voor elektrisch tweepersoonsbed.

Zeer tevreden met het fijne beddengoed!

Comfortabel, voelt fijn aan!

Luxe en comfort

Wij gebruiken hoes- en onderlakens. Beide zijn perfect afgewerkt en het gebruikte katoen is van een excelente kwaliteit.

Snel geleverd en goede prijs kwaliteit verhouding!

Heerlijk beddengoed. Goed advies en snelle levering.

Heerlijk zacht in mooie kleur

Super snelle levering en goede kwaliteit prijsverhouding

Lekkere lakens

Het onderlaken voelt niet vervelend als er kreukels in zijn. Doorgaans houd ik daar niet van. Kleur is goed. Aanvoelen van de stof is lekker.

Zeer goede kwaliteit en blijft na vele wasjes nog steeds mooi wit.

Goede service, goede kwaliteit en voelt heerlijk aan.

Goede kwaliteit, slaapt heerlijk

De katoenen dekbedovertrekken voelen heerlijk zacht. Ook na vaker wassen.

Heerlijke stof, zalig slapen

Het dekbedovertrek dat ik heb gekocht voldoet perfect! Heerlijk zachte stof en blijft mooi na wassen.

Heerlijk beddengoed

Echt lekker knisperend beddengoed Hele mooie kwaliteit

Topmateriaal

Zo'n fijn dekbedovertrek, dat ik er vandaag nog 1 ga bestellen.

Beddengoed om in te dromen

Heerlijk beddengoed met prachtige kleuren .

Achillesstraat 120

1076 RJ Amsterdam