Heerlijke luxe

Heerlijk luxe beddengoed, mooie kleuren en fijne stof. Door de leuke verpakking krijg je meteen een blij gevoel! Ik had ‘s avonds besteld en de volgende dag werd t pakket afgeleverd. Top!! Een aanrader

Heerlijk dekbedovertrek

Dekbedovertrek is onze favoriet. Ligt zo heerlijk zacht en glad.

Goede kwaliteit

mooi afgeleverd

Heerlijk dekbedovertrek!!

Het dekbedovertrek (satijn) is heerlijk zacht, niet strijkvrij maar dat neem ik op de koop toe. Het is lekker lang, de instopstrook is over de hele breedte. Het hoeslaken heb ik percale gekozen en dat bevalt echt super alshoewel de maat wel redelijk ruim is maar goed, beter te ruim dan te krap. Ik ga binnenkort de set nog in een andere kleur bestellen!

heel fijn beddengoed

alleen jammer dat de matrasovertrekken niet in heel groot formaat te bestellen zijn (gelijkwaardig aan grootste maat dekbedovertrekken die er wel zijn) daardoor moet ik nu elders bestellen voor mijn nieuw bed van 200 breed.

Nooit meer ander beddengoed. Het is fantastisch!

Fijne dekbedovertrekken

Hele fijne dekbedovertrekken! Nu voor de tweede keer gekocht en weer heel blij. Klantenservice heeft ons ook weer goed geholpen. Ik twijfel nog over het kopen van een dekbed bij Joarz, omdat ik het de vraag vind of ook dit hun specialiteit is. Over het dekbed is verder weinig informatie op de site/Instagram, dus dat maakt het lastig. Voor ons is in ieder geval katoen-satijn de way to go voor onze dekbedovertrek; echt heerlijk.

Heerlijk

Fijn, zacht en mooi beddengoed.

Ik ben heel blij met de stof en deze blijft heel mooi van kleur.

GEWELDIG!!!

Wat een geweldig, zalig beddengoed!!! Goede, snelle levering en verzorgd verpakt! Wij willen niet anders meer!

Fijnste linnengoed ooit!

Hoe vaak ik het ook was, blijft heerlijk. Feestje om op en onder te slapen!

Prachtige dekbedhoes die ook heel mooi blijft

In augustus heb ik een Joarz dekbedhoes aangeschaft. Omdat het best prijzig is, had ik ook nog twee goedkopere bij een andere firma aangeschaft. Wat een fout. Ik ben nu aan het sparen om nog zo'n fijn Joarz dekbedhoes te kopen. Ze blijven mooi en krimpen niet. Heerlijk gevoel om er onder te liggen.

Prachtig beddengoed

Fijne prijs-kwaliteit verhouding, het beddengoed blijft ook ongeveer een jaar na dagelijks gebruik en wekelijks wassen erg mooi wit. Het zou fijn zijn als ik ook andere maten kussenslopen zou kunnen bestellen aangezien wij de hoofdkussens (slopen) van Joarz dus nu alleen voor de sier gebruiken.

Geweldige kwaliteit voor een goede prijs!

Geweldige kwaliteit voor een goede prijs!

Heerlijk satijnen hoeslakens.

Goede kwaliteit, mooie kleuren

Top kwaliteit

De dekbedovertrekken blijven ook na veel wassen mooi uitzien en voelen steeds zachter aan. Ik ben zeer tevreden

Heerlijk soepel dekbed

Prima levering. Gewoon goed

Alles vervangen met het prachtig beddengoed van Joarz

Onze eerste bestelling was al een feestje. Super vriendelijk advies en werkelijk prachtig stijlvol beddengoed. Inmiddels alles vervangen door Joarz. Joarz is nu gewoon een onderdeel van ons slaapcomfort. We zijn er super blij mee. Vriendelijke groet, Toni & Inge

Prachtig satijnen dekbedovertrek.

Geweldig fijn dekbedovertrek. Ik heb de “gouden”. Fijne lange instapstrook. Werkelijk schitterend. Lekker soepel, snel droog en staat mooi op mijn bed en slaapkamer. De katoenen heb ik nog niet geprobeerd omdat ik hier al erg tevreden over heb.

slaapt heerlijk

wij hebben voor de winter de satijn in gebruik heerlijk zacht en soepel

Hoge kwaliteit

Ik slaap heerlijk onder mijn nieuwe beddengoed

Super zacht

Heerlijk zacht, dekbed heeft een fijne instopstrook. Echt in 1 woord TOP! Ik heb het dekbedovertrek nu een half jaar en het is nog steeds van goede kwaliteit.

Kwaliteit voor een gunstige prijs

Snelle levering, goeie kwaliteit en een gunstige prijs- kwaliteit verhouding

Beste beddengoed ooit Super

Wij hebben het dekbed, dekbedovertrek, hoeslaken en extra slopen. Sinds we deze set hebben willen we niets anders meer in één woord geweldig. We hebben extra set ligt op logeerbed en iedereen vindt het heerlijk Dus alleen nog maar JOARZ

Prachtig beddengoed

Mooie kwaliteit en prachtige, kleurvaste kleur.

Achillesstraat 120

1076 RJ Amsterdam