Mooi beddengoed, krakend vers gevoel, 100% lekker slapen!

geweldig slaapcomfort

heerlijke stoffen en mooie kleuren, gaan ook lang mee

Heerlijk

Allerfijnste beddengoed dat er is

Heerlijk beddegoed

Prettige en duidelijke presentatie

Lekker zacht

Heerlijk beddegoed! Heb het al In veel Kleuren

Geweldig product

Wat belooft wordt is ook inderdaad zo. Heerlijk zacht en kleurvast, top product.

We kunnen heerlijk slapen onder de heerlijke dekbedovertrekken en hoeslaken van jullie! Een genot.

Heerlijk beddengoed

Was al een tijdje op zoek naar betaalbaar beddengoed en nu heb ik het gevonden. Wordt ook nog eens snel geleverd en slaapt heerlijk. Ga binnenkort nog een setje bestellen.

Prachtig materiaal, slaapt zeer comfortabel en kan het iedereen aanbevelen

Waanzinnig beddengoed

Echt prachtige kwaliteit! In de was, droger, strak vouwen en kreukloos weer op bed, top!

Top kwaliteit!

Super kwaliteit dekovertrekken!

Top kwaliteit

Heerlijk om onder deze kwaliteit te kunnen slapen. Ik slaap veel beter sinds ik Joarz heb.

Super zacht

Geniet elke nacht van het heerlijke beddengoedsuper zacht

Heel fijn dekbedhoes

Zacht, krakend en daardoor heerlijk slapen

Dekbedovertrek bevalt goed!!

Opdracht snel geregeld en het pakketje was leuk ingepakt Heel persoonlijk Dekbedovertrek bevalt prima Lekker crispy stofje

Geweldige dekbedovertrek, heerlijk zacht, ga er nog een bestellen.

Het meest comfortabele dekbedovertrek dat ik ooit heb gehad.

Super mooie website dito topkwaliteit lakens etc.

Al diverse malen besteld fijne kwaliteit blijft mooi van kleur ondanks vele x wassen Dus we blijven bestellen bij Joarz

WIL NIET MEER ANDERS

GOEDE SERVICE VAN EEN FANTASTISCH PRODUCT WEL PRIJZIG MAAR KWALITEIT IS HETWAARD. HOOP ALLEEN OP MEER KLEUREN

Heerlijk dekbed, mooie kwaliteit

Snelle service, fijn materiaal, top dekbed overtrek!

Top kwaliteit

Snelle levering, top kwaliteit.

Heerlijk zacht, goede kwaliteit, mooie kleuren

Ben erg tevreden met het linnengoed van JOARZ. De kleuren zijn mooi en het materiaal is zacht. Graag zou ik zien dat er nog meer mooie kleuren bijkomen dus ik raad iedereen aan om dit linnengoed te kopen zodat ze nog meer mooie producten kunnen maken :-)

Heel goede kwaliteit

Ik ben blij met mijn lakens van katoensatijn, ze zijn heerlijk zacht. Wel nogal warm, daarom wil ik voor de zomer katoen percale bestellen.

Geweldige dekbedovertrekken

Een heerlijke dekbedovertrek. Voelt zacht, maar niet glibberig. Blijft goed in de was. Ik heb de witte set. Enige nadeel is dat hij enigszins transparant is, je ziet het dekbed erdoor schemeren. Ik ben van plan nog een set aan te schaffen.

Heerlijk beddengoed

Mijn man heeft het snachts vaak warm maar met de percal versie van Joarz slaapt hij heerlijk

heerlijk beddengoed

Zowel de knisper- als de zachte versie van het beddengoed besteld. Uitstekende kwaliteit, voelt heerlijk aan. Alleen het hoeslaken is net iets te krap voor onze tweepersoons (kingsize) matras.

Achillesstraat 120

1076 RJ Amsterdam