Heerlijke stof en mooie kleuren

Heel mooie overtrekken in allerlei mooie kleuren

Aanrader ! Dit beddengoed is meer dan heerlijj

Fantastisch! Je moet Joarz beleven - zacht - prachtig kleuren en materialen.

Mooi dekbedovertrek

Kwalitatief goed

mooi materiaal

Het materiaal is mooi. Naar mijn gevoel week de kleur af van wat ik besteld had en of ik had de verkeerde maat besteld of ontvangen. Dus met de ze korting probeer ik het nog een keer.

Lekkerste beddengoed wat er bestaat

Door een vriendin getipt zij was zo enthousiast en daardoor hebben wij een hoeslaken en dekbedovertrek gekocht en nog geen dag spijt van gehad. Zeer goede kwaliteit en super lekker om onder te slapen. Het geld meer dan waard geweest.

Prima product en service

Prachtig beddengoed!

Prachtig beddengoed en snel geleverd. Slaapt heerlijk

Hoge kwaliteit en luxe gevoel

Ik grbruik Joarz dekbedovertrekken voor mijn B&B zodat mijn gasten zich extra verwend voelen. En nu heb ik ook een dekbedovertrek voor mijzelf gekocht. Verwennerij. De stof is zacht en knispert tegelijkertijd.

Heerlijk slapen

Fantastisch mooi dekbedovertrek. Luxe uitstraling en zeer comfortabel slapen.

Goede kwaliteit, wel prijzig

Snel geleverd, heerlijke stof en toen de maat niet klopte kreeg ik zonder problemen meteen een nieuwe en mocht de andere houden, heel vriendelijk en netjes opgelost.

Het voelt als een warm bad

Het cijfer zegt het al, heerlijk beddengoed

Afgelopen jaar heb ik een dekbed met overtrek en hoeslaken gekocht. Geen moment spijt van gehad.

Heerlijk beddengoed en snel geleverd

Ik was wel benieuwd naar dit beddengoed. Op internet goede recensies gelezen dus ik wilde dat zelf ervaren. Het is erg fijn beddengoed en ik bestel nergens anders meer.

Heerlijk!

We slapen zo lekker onder het overtrek van joarz. Het is koel en warm tegelijk en voelt zeer comfortabel.

Heerlijk beddengoed

Heerlijk beddengoed. Het blijft mooi en voelt aan als nieuw ook naar meerdere keren wassen. Knispert zo lekker.

Alles geleverd mooi ingepakt en heerlijk materiaal

Het materiaal slaapt heerlijk

Fijne en goed!

Het beddengoed van JOARZ werd snel bezorgd en na het opmaken ziet het er heel mooi uit. Na diverse keren gewassen te hebben ziet het er nog steeds prachtig uit en voelt fijn aan. Aanrader!

Geweldige hoeslakens

Het dekbed hoeslaken voelt als Egyptisch katoen; zacht, koel. Ik heb de kleur champagne die prachtig is. Na veelvuldig gebruik en wassen ziet het er nog als nieuw uit. Prima kwaliteit.

Top kwaliteit voelt als een tweede huid keurig verpakt en geleverd.

Goed dekbedovertrek

Het dekbedovertrek is lekker lang. Een erg luxe gevoel! Van mij mogen er meer kleuren komen.

Heerlijk dekbedovertrek

Heerlijk zacht dekbedovertrek. Stof voelt fijn aan. Lekker zacht en comfortabel. Slaap er super onder!

Voor een acceptabele prijs heerlijk comfortabel beddengoed

Uitstekende kwaliteit

Vlotte afhandeling en voldoet exact aan verwachting

Hele mooie kwaliteit

Zalig crispy beddengoed!

Mooi product, snelle levering.

Was opzoek naar mooi katoenen beddengoed en dat heb ik bij Joarz gevonden.

Achillesstraat 120

1076 RJ Amsterdam