Goed en betrouwbaar

Kwaliteit is zeer goed. Verder is Joarz ook na een bestelling goed bereikbaar voor vragen en opties.

Fijn materiaal, koel slapen

Het dekbedovertrek is heerlijk licht en niet te warm. Fijn materiaal!

In 1 woord geweldig

Het bestellen gaat snel en eenvoudig. En mocht je een vraag hebben dan krijg je zeer snel een antwoord. Ik heb de katoen-satijn dekbedhoes met onderlaken en die zijn perfect. Zo zacht, hele mooie stof. Kraakt niet. Het uitpakken van de bestelling is een cadeautje, het is prachtig en met zorg ingepakt. Ik wil alleen nog maar JOARZ op ons bed!

Goede kwaliteit

Fijne service en goede kwaliteit

Luxe

Verreweg het beste beddengoed

Heerlijke fijne stof voelt lekker glad aan , kraakt niet en de kwaliteit is zelfs na een jaar nog steeds mega goed glans zit er nog in ! Een punt van verbe****** misschien er zit een te lange instopstrook aan. had liever gehad dat hij van onder dichtgestikt was dan zakt het dekbed niet weg.

Ligt heerlijk

Fijn stof Netjes afgewerkt

Mijn ervaring dat het bedwingen super mooi blijft

Fijn beddengoed

Lekker crispy

Mooie kleuren en fijn materiaal

Alsof je rhuis in een 5-sterrenhotelbed ligr!

TOP

ZEER GOEDE KWALITEIT

Mooie kwaliteit sjieke uitstraling

Het is heel fijn materiaal. Het voelt heerlijk aan.

Heel fijne kwaliteit

Heerlijk knisperend!

Het overtrek is echt zoals omschreven en zoals gehoopt, we zijn er heel blij mee! De zachtroze kleur is ook prachtig!

Heerlijke kwaliteit,goede service

Prima kwaliteit

Heerlijn beddengoed

De lakens werden snel keurig verpakt bezorgd en zijn nu bijna 2 weken in gebruik. Voelbaar en zichtbaar verschil met mijn vorige hema lakens. Dit was niet mijn laatste aankoop bij joarz.

Geweldig!

Wat een super fijn bedrijf met enorm mooie dekbedovertrekken. Wij hebben de golden rush besteld. Het satijn voelt heerlijk aan. Vanwege een kleine schade aan het dekbed heb ik contact opgenomen en dit is super netjes opgelost. De dekbedovertrekken zijn wat duurder, maar zeker de moeite waard om aan te schaffen.

Super snelle service en mega kwaliteit!

Ik bestelde s avonds om 23 uur en de bestelling werd volgende dag om 14 uur bezorgd. Verder is de kwaliteit echt geweldig en is de nachtrust zoveel beter!

heerlijk (pecale) dekbedhoes

levering was snel (volgende dag) en de dekbedhoes is top, lekker lang

perfect

Tweede bestelling na zeer goed bevallen van de eerste. Supersnelle levering, top.

Geweldige kwaliteit, snelle service

Echt een genot om hieronder te slapen: 5* hotel ervaring in je eigen bed.

ligt heerlijk

Tot nu toe alleen percale hoeslakens en kussenslopen gekocht. Best prijzig maar voelt heerlijk glad en luxe aan.

Heerlijk zacht beddengoed...

Het is soepel ,heerlijk zacht en heel mooi om te zien...blijft ook mooi en zacht na het wassen...wij slapen er heerlijk onder..ik ben fan. ..

Achillesstraat 120

1076 RJ Amsterdam