Na wat vertraging bij de aflevering verder snelle service toen er nog iets niet in orde bleek.

Goed advies en maatwerk bij levering!

Goed advies gehad van Rien. Bij levering werd niet open gedaan. Gelukkig was het lijntje kort en het geduld van de monteurs groot. Ik vind het wel vervelend dat ik zo enorm vaak gefeliciteerd ben met de aanschaf van de machines. Het leek wel of we elkaar al langer kenden....

Uitstekend product en prettig contact

Voor onze dierenartspraktijk een iMop aangeschaft. Zeer tevreden over zowel het product als de aanschafprocedure en het contact hieromtrent!

Prima service/kwaliteit

goede behandeling van de klant en mooie machines

Prima cont(r)act

Prima aanpak praktisch en duidelijk

Super service

Ik heb een aantal medewerkers aan de lijn gehad en ze waren allen even behulpzaam en vriendelijk. We hebben voor een maand een imop lite op proef gehad. Erna hebben we de imopxl besteld en deze is sinds deze week in gebruik. Hier besparen we veel tijd mee.

prima machines

De bezorging duurde langer dan was afgesproken doordat de machines vrij laat bij jullie werden geleverd.

Jong enthousiast team die weet wat de klant wil.

kent ons bedrijf. kun je snel zaken mee doen. geeft goed aan wat je van de klant verwacht aan voorbereiding. iedereen is correct. punt van aandacht: de laatste bestelling heeft langer geduurd dan afgesproken en is niet over gecommuniceerd. wij hebben zelf daar contact over opgenomen.

Goed meedenken en goede service

Als ik weer een bestelling zou doen en ik had de ervaring die ik nu heb gehad zal ik zeer zeker weer met u in zee gaan. Hans KLoezen Ol'er Isala ziekenhuis

Zeer prettige ervaring met Laundry Expert!

Goede en duidelijke uitleg over de verschillende apparatuur door de verkoper. Hierdoor konden wij een goede keuze maken voor onze B&B. Erg prettige ervaring met Laundry Expert en kan het iedereen aanbevelen! Met vriendelijke groet, B&B fam. Bakker

Zoals altijd goed.

Laundry Expert heeft deze keer onze machines vervangen. Met de nieuwe Laundry Lion lijn ziet onze wasserij er weer tip en top uit. Met goede uitleg en de juiste middelen zijn wij klaar voor het volgende seizoen.

Duidelijke uitleg over de apparatuur en goede service .

Nette en snelle service!

Ik heb op maandag een offerte aangevraagd en op donderdag stond de wasdroger er al aangesloten en wel!

De wasmachine en droger zijn super goed snel , economisch en zeer betrouwbaar! Zeker een aanrader !!!

Uitstekende service !!!!

Wij hebben als zorginstelling een wasmachine en droger gekocht 3 jaar geleden. Het bleek dat het toch een te grote machine was en kosteloos is alles vervangen door nieuwe machines met minder kilo inhoud. Altijd staan ze je te woord met welke vragen ik ook kom. Denken met de klant mee.

Uitstekende service !!!!

Goede klantenservice en opvolging.

Prima service en vriendelijke binnendienst. Tot nu toe zeer tevreden.

Goede service, snelle levering, prettige medewerkers.

Het eerste contact was al prettig. Er wordt adequaat gehandeld en keurig geleverd. Er ging binnen onze organisatie wat fout, hiervoor was alle begrip en dat werd als zeer prettig ervaren.

Great service!

Good communication from the company and very friendly staff. Very happy with my machine.

Goede en snelle levering

Duidelijke informatie vooraf zodat de plaatsing en installatie snel verliep.

Pluspunten

snelle persoonlijke service

Pluspunten

Goede voorlichting aangaande de geleverde machine!

Bij de offerte wel alle prijzen naar behoren vermelden, zodat de factuur geen verrassing meer wordt!

fijne en vriendelijke service

Pluspunten

Sel accuraat en weten waar ze mee bezig zijn

Nvt

Pluspunten

goede contacten

Korte Spruit 25 a

7773 NP Hardenberg