Laden reviews...
2 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Fijne ervaring. Mooi bedrag ontvangen voor de oude.
12 March 2026
Pascal
Zwartsluis
Prachtig toestel ontvangen.
12 December 2025
Henk-Jan
Zuidwolde
Een zeer positieve ervaring bij de verkoop. De communicatie en de verkoop gaat heel goed en snel, de afhandeling eveneens. En het aanbod is fair.
10 May 2025
Thomas
Den Haag
Na de gegevens online te hebben ingevuld, kreeg ik een verzendlabel. Telefoon opgestuurd en binnen 3 dagen een mail met de goedkeuring. En de volgende morgen stond het geld al op mijn rekening.
25 October 2024
Joke
Zwaanshoek
Moest lang wachten op bericht dat mijn bestelling verstuurd zou worden. Via telefonisch contact was het snel geregeld
14 October 2024
Nelleke van der Linden
GOES
Snel geregeld top service!
Henk
Ouddorp
Inruil verliep heel soepel en snel. Contact vanwege een vraag ging gemakkelijk en vlot een uitbetaling ook snel. Heel goede inruil prijs voor je mobiel. Misschien wel de beste prijs
K.A
Wolvega
Het verkopen van mijn telefoon ging soepel: formulier invullen, bij postnl retourlabel laten printen, email gekregen wel/niet akkoord met prijsvoorstel, bedrag snel ontvangen
Marcel
Maassluis
Binnen 4 dagen geld op de rekening. Niets op aan te merken gewoon goed
5 October 2024
Johan
Delft
Super snel geregeld binnen een dag me geld
30 September 2024
jan-arie
Spijkenisse
Zeer bekwame en goede service
30 September 2024
Ed Troost
Oude-Tonge
Goede snelle service
26 September 2024
Leon
Tegelen
snel antwoord dat de oude telefoon binnen was gekomen en snel antwoord wat die nog waard was.voor de rest goede service ook via whatsapp.
19 September 2024
Alex
Lelystad
1 goede ervaring en helaas 1 slechte. De telefoon zou terug gestuurd worden omdat ik het niet eens was over de prijs en de batterij prima is. Geen antwoord op mails toen het nog niet retour was en werd niet zoals afgesproken terug terug gebeld. Iets fout gegaan, geen excuses wat netjes zou zijn. 1,5 maand later de telefoon retour ontvangen zonder de meegeven doos van I phone.
6 July 2024
E
Sliedrecht
Tijdig gecommuniceerd en mooi product
13 June 2024
Silvia
Driebergen
geen voorraad voor gewesnte kleur , maar leuk alternatief , dus prima
6 June 2024
Paul
Maasmechelen
It didn't come with the strap it was advertised with.
5 May 2024
E.
Zutphen
Site meld binnen 1 dag verzonden, telefoon werd pas na 3 dagen verzonden. Staat ‘zo goed als nieuw’ beteken tussen 80-100% batterij rest capaciteit. (82% beschouw ik niet als ‘zo goed als nieuw’). Meermaals pogingen gedaan om contact op te nemen lukken niet (e-mail naar klantenservice en info mail adres worden niet beantwoord. Meermaals gebeld, wordt ‘opgenomen’ door een ‘bandje’/computer, maar krijg geen persoon aan de lijn en verbinding af en toe verbroken door hun). Slechtste bedrijf ooit, ik zou hier nooit zaken mee doen, want als er iets is kan je ze niet bereiken. Ik zou ook kiezen om elders een refurbished telefoon te halen met nieuwe batterij voor 60 euro extra…
3 May 2024
GJ
Nederland
10 dagen levertijd terwijl de website op voorraad aan gaf. Kan gebeuren, maar ook geen communicatie helaas.
2 May 2024
Francois
Amersfoort
Mijn afgelopen telefoons komen allemaal bij Rephone vandaan. Het is een super fijn bedrijf met goede service, mooie producten en super snelle levering. Ik ben al jaren tevreden klant!
28 April 2024
Hilde
Rotterdam
langer moeten wachten dan gepland geen mail bericht gehad 3x moeten bellen. dus slechte communicatie.
4 March 2024
L.a.j van der Van der Steijn
MILL
Toestel besteld 2x reageert niet op e-mail ********** maandag sta ik voor hun deur.
2 March 2024
Nando
Rotterdam
Levering duurde een paar dagen langer, hierover kreeg ik een persoonlijk mailtje met mogelijkheid voor alternatief
26 February 2024
F.
Den Haag
Prima service en fijn geholpen in de zaak
9 February 2024
Peter
Hoek van Holland
Telefoon ziet er perfect uit. Dit is de tweede keer dat ik hier en telefoon bestel. Bij telefonisch contact word je goed en snel geholpen.
30 January 2024
M.
Gouda
Rephone is een Nederlandse onderneming die zich richt op de verkoop van refurbished smartphones en tablets, met een sterke nadruk op duurzaamheid. Ze bieden voornamelijk refurbished Apple-producten, zoals iPhones en iPads, evenals andere merken, tegen aanzienlijk lagere prijzen dan nieuwe apparaten. Rephone draagt bij aan milieuvriendelijke keuzes door het levensduur van apparaten te verlengen en zo elektronisch afval te verminderen. De toestellen worden geleverd met kwaliteitsgarantie en snelle levering, wat hen aantrekkelijk maakt voor zowel particulieren als zakelijke klanten.
Nieuwstraat 40
3241CL Middelharnis