Goedemiddag, Vervelend inderdaad dat de betaling zo lang heeft geduurd. Het was op dat moment helaas erg druk, aangezien de feestdagen eraan kwamen. Hierdoor was er veel vertraging, niet alleen op het testen van de toestellen maar ook op de betalingen. Met vriendelijke groeten, Team Rephone
Beste Louwrens, Bedankt voor uw review en onze excuses voor de kapotte telefoon. Ik zie dat u het toestel heeft aangemeld bij ons voor garantie en dat ons technisch team hem al in behandeling heeft genomen. We doen ons best het toestel zo snel mogelijk weer naar u op te sturen. Met vriendelijke groet, Rephone
Beste Tim, Bedankt voor uw recensie. Ik zie dat uw toestel op 24 november bij ons binnen is gekomen en dat er een betaling is gedaan op 3 december. U heeft de recensie op 9 december geschreven, dus ik hoop dat u het geld toen al wel heeft ontvangen. Zo niet, kan u onze klantenservice gerust even mailen zodat we het kunnen uitzoeken voor u. Met vriendelijke groeten, Rephone