Laden reviews...
2 Bewertungen in den letzten 12 Monaten
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Pluspunten
Snel geholpen, geleverd uit voorrad. Hulp bij installatie aan de balie. Vriendelijk en attent.
VerbeterpuntenNog niet gevonden
29 June 2018
Gerrit
Sommelsdijk
Pluspunten
Ik kan geen negatieve dingen ontdekken. Vrijdag telefoon besteld en volgende dag in huis, zoals afgesproken. Prima. Geleverde telefoon werkt prima en ziet er inderdaad als nieuw uit, zoals besteld. Kennis heeft ook al telefoon bij bedrijf besteld.
VerbeterpuntenGeen.
29 June 2018
Pierre
Noorbeek
Pluspunten
Reactie en levertermijn
VerbeterpuntenNa de iPhone afgelopen helemaal op te laden, was deze vandaag bij normaal gebruik al plat tegen de avond. Ik maak geen gebruik van Social Media, gaat enkel over mails en surfen Aangezien dit geen verbetering is tegenover mijn oude iPhone 6+, wens ik deze dus terug te ruilen Ook reageert het scherm minder goed dan mijn vorige iPhone. Het is vandaag meermaals gebeurd dat ik bepaalde acties opnieuw dien te doen omdat telefoon niet reageert Graag zou ik deze opsturen en ruilen tegen andere iPhone 6S+, alsook wens ik mijn oude op te sturen als ik nieuw model heb ontvangen In de hoop op snelle reactie
Ruben
Heverlee
Pluspunten
geen
Verbeterpuntenbeloften nakomen
HDS
Beringen
anoniem
Pluspunten
Net bedrijf, vriendelijke medewerkers *****
VerbeterpuntenMisschien website iets sneller bijwerken. Helaas kon de bestelde Iphone "als nieuw" niet direct geleverd worden, ondanks de vermelding op de website. I.v.m. kado geven was 3/4 dagen wachten niet mogelijk en moesten cancelen. Men belde mij heel vriendelijk en hadden begrip. Volgende keer gaan wij zeker terug.
Willem
Uithoorn
Pluspunten
Snelle levering, telefoon ziet er goed uit & zit goed verpakt! Glasplaatje is er mooi recht op geplaatst!
VerbeterpuntenGeen verbeter punten!
26 June 2018
Kirsten
Friesland, Balk
Mobiel is besteld en betaald maar sinds vrijdag (nu maandag) nog niets gehoord, dus geen idee of ik dit bedrijf ga aanbevelen
26 June 2018
Joyce
Hoorn
21 June 2018
anoniem
Pluspunten
Vriendelijk geholpen en duidelijk verteld wat de mogelijkheden zijn. Zeker aan te bevelen.
21 June 2018
Paola
Dirksland
Pluspunten
Zeer snelle levering!! Ik had een iPhone 6 plus besteld met lichte gebruiksporen: ik moest echt zoeken en kon uiteindelijk maar 2 hele kleine beschadigen vinden en verder is ie als nieuw!! Heel erg blij mee
20 June 2018
J van den Putte
Zieuwent
Pluspunten
Snelle levering, leveren conform afspraak.
18 June 2018
Arthur
Alphen aan den Rijn
Pluspunten
Vooralsnog geen. Het feit dat ze een website hebben
VerbeterpuntenIphone besteld op 4 juni, maar nog niets ontvangen per 18 juni. Volgens website telefonisch bereikbaar vanaf 10 uur, maar ik krijg niemand aan de lijn. Ook whatsapp wordt niet op gereageerd.
18 June 2018
Hassels Monning
Middelburg
Beste klant,
Wellicht gaat er iets niet goed met uw bestelling. Onze klantenservice heeft inmiddels contact met u opgenomen om dit te verhelpen.
Dennis van Rephone
ik bestelde een iphone 6s plus en na 3 dagen was de batterij al kapot en na de herstelling waar ik een week op heb moeten wachten doet hij het nog steeds niet. dit is onaanvaardbaar
14 June 2018
seppe
heestert
Beste klant,
We adviseren hierover een e-mail te sturen naar [email protected]. Zij kunnen dit probleem voor je gaan oplossen.
Dennis van Rephone
Pluspunten
Super service! De beste van nederland!
VerbeterpuntenNiks!
12 June 2018
Timo janssen
Moorveld
Pluspunten
Altijd vriendelijk goede kennis van zaken erg behulpzaam ,wanneer er geen tijd is zeggen ze dat ,hele goede service
12 June 2018
Hans
Middelharnis
Pluspunten
duidelijke website
VerbeterpuntenOnduidelijk wanneer mijn bestelling geleverd gaat worden. Ik heb al wel een beoordelingsformulier ontvangen, maar mijn daadwerkelijke bestelling nog niet en ik weet ook niet wanneer ik die kan verwachten.
7 June 2018
Lieke
Tilburg
Beste Lieke,
Sommige producten hebben een iets langere levertijd. We doen er alles aan om bestellingen zo snel mogelijk uit te leveren!
Dennis van Rephone
Pluspunten
snelle levering, heldere communicatie
7 June 2018
Bart
Amsterdam
Pluspunten
Super service!!! Behulpzaam en klantvriendelijk.
6 June 2018
6 June 2018
Gymnasium Felisenum
velsen zuid
Pluspunten
Altijd vriendelijk geholpen, welke problemen we ook hadden.
3 June 2018
Janny
Den Bommel
Pluspunten
Hele snelle levering. Stond in gebruikte staat maar absoluut niet te zien. Mijn dochter is heel blij met haar iphone6. Ik ga hier zeker weer opnieuw bestellen!
3 June 2018
Agnes
Hellevoetsluis
Pluspunten
Klantvriendelijk en mooie telefoon.
Zoe
Almere
Pluspunten
Top service, vergeten op te halen, en toch nog na sluiting op kunnen halen
Sjaak
Dirksland
Pluspunten
Keurig en duidelijk te woord gestaan
VerbeterpuntenEr zal vast wel iets zijn maar ik heb niets kunnen vinden
Tineke
Kamperland