zeer slecht, onaanvaardbaar
Telefoon besteld begin juli. Ongeveer 14 dagen op het toestel moeten wachten. Jammer dat het zo lang duurt als er op de site vermeld staat dat de levering de dag nadien zal gebeuren. Helaas was de levering niet compleet (geen stekker, noch kabel, geen oortjes of koppelstuk). Ook het toestel zelf vertoonde verschillende zichtbare gebruikssporen terwijl het toestel "als nieuw" besteld was. Na een bericht via WhatsApp, vrij snel antwoord gekregen dat de levering inderdaad niet klopte en dat er een voucher ging opgestuurd zou worden om de retourprocedure te starten. Twee dagen nadat ik info ivm retouradres ed per mail had verzonden heb ik zelf contact moeten opnemen om het retourlabel nogmaals aan te vragen. Na terugzenden van toestel kreeg ik de dag erna een bevestiging van mijn postleveringsbedrijf dat het toestel opnieuw was afgeleverd. Maar ook nu duurde het lang voordat ik enige bevestiging had dat de levering was vertrokken. Na wederom enkele vruchteloze pogingen om telefonisch contact 'Whatsapp) te maken, moest ik vaststellen dat er helemaal geen telefoon beschikbaar was en dat er een levering einde van de week werd verwacht. Nog even geduld dus dacht ik. Nu zijn we nog maar eens twee weken verder, en ik heb nog geen telefoon ontvangen. Meer nog, ik krijg zelfs geen antwoord meer op geen enkel media (WhatsApp, chat online, telefoon"). Meer dan andere maand ver zijn we nu en ik heb nog steeds niets. Dit is absoluut niet wat de garantievoorwaarden van de site vertellen.