Mooie bank! Zit prima!

Op tijd geleverd.....goed op afspraak!

Mooie stevige tafel.

O.

Super goed.

Na meer dan 1 maand gewacht te hebben bij een andere leverancier op een vierkante picknicktafel waren we er wel een beetje klaar mee en hebben we daar onze bestelling geannuleerd. Daarna direct bij Rockwood een vierkante picknicktafel besteld en die is nog binnen 1 week gelijk geleverd! Wij heel blij en nu kunnen we eindelijk genieten van een mooie picknicktafel.

Top tafel

Levering vond ik persoonlijk te lang duren

Heerlijke aanwinst voor onze tuin

Top tafel en helemaal zoals verwacht! Super blij mee, een echte aanrader!

Topproduct

Levering was keurig conform afspraak. Montage was duidelijk aangegeven en de picknick tafel was in een handomdraai gemonteerd. Mooie tekeningen in het hout hetgeen een rustieke uitstraling geeft.

We hebben veel plezier van de Picknicktafels

Goede kwaliteit

Super bedankt voor de snelle levering

Heel fijn dat de jongeman mij hielp om de Picknicktafel achterhuis te tillen. Top! Zou heel graag een kleine picknick willen winnen. Ben net oma geworden van een tweeling (boys)

Mooie stevige picknicktafel

De picknicktafel werd snel geleverd en is gemakkelijk te monteren. We zijn heel tevreden over de prijs-kwaliteit verhouding; het hout is mooi warm van kleur en dik en zwaar, echt een stevige tafel. Wat we heel fijn vinden is dat de zitvlakken van de banken niet zo ver van de tafel staan, waardoor je er lekker aan kunt eten en niet zo voorover hoeft te hangen. Klein minpuntje vond ik dat het hout wat ruw en splinterig was op sommige zaagvlakken, maar omdat we de tafel in de olie gingen zetten moesten we sowieso schuren dus het was niet zo erg. Een aanwinst in de tuin deze tafel!

Een gave picknicktafel

De grote picknicktafel van 3 meter lang bevalt prima. Hij was niet moeilijk in elkaar te zetten. We hebben er al veel gezellige momenten aan beleefd.

Degelijk, stevig, duidelijke communicatie.

Mooi materiaal, duidelijke communicatie over levering. Schroeven waren iets te kort, verder duidelijke beschrijving.

prima pichnick tafel

Makkelijke assemblage, in een week geleverd. Zit prima.

service en prijs/kwaliteit verhouding TOP

zeer duidelijke website met mooie picknick tafels in allerlei maten en mogelijkheden

Solide

Betrouwbaar en deskundig

Mooi product, snel geleverd en geinstalleerd.

Mooi product, snel geleverd en geinstalleerd.

De picknick tafel kwam op tijd en heeft een mooie plaats op het dak van ons schooltje. Ik ben blij dat het zo'n mooie tafel is. Het is mijn afscheidscadeau aan de Taalklas Duin - & Bollenstreek.

Parkbank besteld, zou langer duren door drukte. Binnen de gestelde termijn bankje binnen. Goede zware kwaliteit makkelijk in elkaar te zetten. En zit geweldig.

Mooie stevige tuinmeubels en prefecte service

Meubels zoals op de website zijn stevig en van kwalitatief goede materialen. Eenvoudige montage en snelle bezorging maken het een top product. Zeker een aanbeveling waard.

Goed contact met de klantenservice. Levering duurde wel erg lang maar het was het wachten waard. Makkelijk in elkaar te zetten. Prachtige tafel. Mooi hout. Een aanrader

Makkelijk bouwpakket

Altijd even afwachten of het geen IKEA-ervaring zou worden. Maar niets is minder waar. Goed model. Mooi strak. Zit goed. Snel geleverd. Was wel verbaasd dat het hout niet ingepakt zat. Maar dat is voor een picknickbank niet zo erg. Hier en daar wat licht schuurwerk.

Prachtig tafel Super kwaliteit prijs verhouding

Geweldig, super bedrijf,snelle levering kwaliteit product.

Zeer snelle levering van de picknicktafel, Het koeriers bedrijf was zeer optijd. Zelfs het koerier bedrijf is super, bij de aflevering aan de voordeur gevraagd of hij ook aan de achterkant kon doen, geen probleem zelfs bij enorme hitte opdat moment. De geleverde picknicktafel is van een zeer goede kwaliteit. Alle benodigde spullen waren bij aflevering aanwezig. Met duidelijke beschrijving/handleiding. In elkaar zetten was een fluitje van een cent. Top product waar we zeker nog vele jaren plezier van zullen hebben

perfecte tuinbank

We zijn zeer tevreden met onze "vorstelijke" tuinbank model Soestdijk. Hij is zeer robuust uitgevoerd en zit heerlijk comfortabel. Het in elkaar zetten is zeer eenvoudig. Van harte aanbevolen!

Wageningselaan 10

3903LA Veenendaal

+31 (0) 318 302 643

Over Rockwood® Picknicktafels

Een Rockwood® picknicktafel draagt de handtekening van de natuur! Het hout waarvan uw tuinmeubel is gemaakt is een eerlijk natuurproduct, een levend materiaal dat alle verschijnselen kent die de natuur heeft meegegeven. Elk stuk hout dat wij voor uw tuinmeubel selecteren is anders van structuur, nerf en kleur. Scheurtjes, (worm)gaatjes, oneffenheden en/of (open) noesten zijn zulke natuurlijke kenmerken die de echtheid van het hout typeren. Dit zijn geen materiaalfouten, maar een handtekening die de natuur heeft meegegeven. Zij geven het meubel juist het karakteristieke, doorleefde en rustieke uiterlijk wat elk meubel uniek maakt. Wij wensen u veel picknick plezier! Team Rockwood