Mooi product

Mooi, robuste picknicktafel. Tafelblad en zit gedeelte al in elkaar geleverd. Makkelijk in elkaar te zetten en mooi douglas hout. Staat erg mooi in onze tuin, zijn er erg blij mee.

Perfect op maat voor ons

Perfedte tafel. We zochten een klein model en die hebben we bij jullie gevonden. Leuke mensen hebben de tafel afgeleverd en in elkaar gezet. Gelijk daarna ingewijd met een bakkie (koffie / thee). Tafel staat langs de kade. We genieten met de buren en een wijntje en we zwaaien naar de voorbijvarende bootjes.

Geleverd volgens afspraak Tafel gemakkelijk te monteren en is erg mooi!! We krijgen erg veel complimenten over de prachtige picknick tafel. Erg blij mee.

mooie stevige picknicktafel

levertijd was iets langer dan in eerste instantie werd aangegeven, maar het was het wachten waard. Prima tafel

Goede kwaliteit, prima bezorging

Heerlijke tuinbank

Prachtige, stevige tuinbank. Heb m gelakt en een kussen erop voor wat extra comfort. Ben er dol op!

Topservice

Mooie picknicktafel goede kwaliteit. Bezorging keurig volgens afspraak

top, snelle levereing

stevige mooie picknick tafel. we gaan er van genieten.

Kwaliteit

Mijn picknickbank ziet er goed uit. Stevig. Fijn dat de zitting bij regen opgeklapt kan worden.

Kwaliteit, makkelijk in elkaar te zetten, goede levering.!! Top

Degelijke picknick tafel van douglas hout. Makkelijk in elkaar te zetten. Heel erg blij mee!

Makkelijk te monteren.

Makkelijk te monteren. Bezorging was goed. Helemaal top

Erg goed

Mooie tafel. Stevig uitgevoerd en mooi hout gebruikt. Geen lelijke stukken in de planken. Super netjes aan huis geleverd met duidelijke instructies. Eenvoudig zelf te monteren.

Goede kwaliteit

Een degelijke picknicktafel voor een mooie prijs

Spraken worden goed nagekomen

Onze bestelde tuintafel zou eind juni pas beschikbaar. Half juni werd deze tot onze vreugde al geleverd.

De mooiste tafel van de hele straat!

De kwaliteit van deze prachtige tafel is echt veel beter dan die van de doorsnee picknicktafel. In elkaar zetten was nog best een klus, maar dat hoeft 20 jaar niet meer. Bankjes zijn ook zeer comfortabel.

Degelijk, goede materialen.

Alleen de bezorging liep wat stroef. Verder tevreden!

Mooie Picknicktafel

Fraaie aanwinst voor de tuin. Jammer dat het meeste geschroefd word in plaats van monteren met bouten en moeren. Verder prima spul.

Solide

De tuinbank is stevig solide. Hij gaat zeker lang mee

Goed afgeleverd, prachtige tafel, netjes verpakt als bouwpakket

Een goede robuste picknicktafel

Makkelijk in elkaar te zetten. Alleen zijn de slotbouten te lang. Bij het aandraaien van de moer zinkt de moer zo ver over het draadeind dat de aandraaidop van de moer afschiet.

Kwaliteitseisen producten voor een goede prijs

De picknicktafel met kussens en afdekhoes zijn favoriet op de camping

Prima, snel en degelijk

Goede kwaliteit, snelle aflevering. Doet wat men zegt.

Heel blij met de tafel

Solide tafel die ik bij veel horeca zaken zie en dat zegt denk ik genoeg over de kwaliteit

Erg tevreden.

Wij hebben een tuinbank besteld, lang gezocht en uiteindelijk die van Rockwood gekozen. Na een snelle en goed levering de bank in elkaar gezet. Dit kan iedereen, heel eenvoudig te monteren en ik ben zelf echt niet de handigste. Het is een kwalitatief goede bank, lekker stevig, robuust een heeft een heerlijk zitcomfort. Echt een aanrader!!

Prima op tijd makkelijk te installeren

Mooi materiaal en goed bruikbaar

Wageningselaan 10

3903LA Veenendaal

+31 (0) 318 302 643

Over Rockwood® Picknicktafels

Een Rockwood® picknicktafel draagt de handtekening van de natuur! Het hout waarvan uw tuinmeubel is gemaakt is een eerlijk natuurproduct, een levend materiaal dat alle verschijnselen kent die de natuur heeft meegegeven. Elk stuk hout dat wij voor uw tuinmeubel selecteren is anders van structuur, nerf en kleur. Scheurtjes, (worm)gaatjes, oneffenheden en/of (open) noesten zijn zulke natuurlijke kenmerken die de echtheid van het hout typeren. Dit zijn geen materiaalfouten, maar een handtekening die de natuur heeft meegegeven. Zij geven het meubel juist het karakteristieke, doorleefde en rustieke uiterlijk wat elk meubel uniek maakt. Wij wensen u veel picknick plezier! Team Rockwood