Pluspunten

Mooie producten. Goede en duidelijke website. Werd netjes geleverd. En super tevreden met mijn douglas picknicktafel. Ben er echt heel blij mee.

Geen.

Pluspunten

Duidelijke snelle reacties

Pluspunten

goed communicatie, prima service. de tuinmeubelen zijn naar wens.

nvt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prijs alsook prijs van levering

product beter nakijken voor verzending

Pluspunten

Alles klopt gewoon. Nette levering, prima product.

Pluspunten

Goede duidelijke webwinkel en snelle service qua levering. Vriendelijke en behulpzame chauffeur, zal dit bedrijf zeker aanbevelen

?

Pluspunten

Vorig jaar de picknick bank besteld en nu de kussens op maat erbij. Heel blij mee.

De telefoniste van het verzend bedrijf kunnen ze beter vervangen. Nooit bereikbaar. Ze zei dat ze geen bereik had omdat ze in de bossen woonde. Waardeloos!!!!

Pluspunten

Prima. Goed product. Geleverd volgens afspraak

Pluspunten

Product zoals omschreven Nette aflevering volgens afspraak Goede en duidelijke communicatie

Pluspunten

Prettige ontvangst in showroom, goed geholpen bij aankoop van de tuinbank.Bank gelijk mee kunnen nemen,hulp gehad bij het inladen en achterklep vastbinden. Zeer tevreden over deze robuuste tuinbank,die ik elders niet heb kunnen vinden voor deze prijs.

Geen.

Pluspunten

Vriendelijk personeel

Pluspunten

Goede kwaliteit en prima overleg over bezorgmoment.

Pluspunten

Prijs-kwaliteitverhouding zeer goed

Berichtgeving omtrent levering aan huis onduidelijk: ik had mailcontact met een ander dan de bezorger en die hadden duidelijk geen onderling contact gehad.

Pluspunten

Picknicktafel 2.40 m gekocht, aanrader! Goeie (beste) prijs, snel (en sneller dan aangekondigd) geleverd, mooie kwaliteit.

Pluspunten

goed advies zonder opdringen

Pluspunten

Alles verlopen zoals het hoort. Netjes op tijd, duidelijke communicatie.

Pluspunten

Doen gewoon wat beloofd wordt. Kwaliteit product, betaling en afleveren. Prima.

Pluspunten

Correcte afspraken.

Pluspunten

Mooi degelijke tuinbank en vriendelijk personeel!

Pluspunten

Mooie stevige tafel en snelle levering. Wij kozen voor afleveren met monteren, vriendelijke man heeft de tafel keurig in elkaar gezet.

Pluspunten

Goed product en snelle levering door een vriendelijke bezorger. Voor een goede prijs.

Pluspunten

Duidelijke website, vlotte en nette levering.

Pluspunten

Levering kunnen afstemmen, netjes gemonteerd en achter gelaten. Geweldig massief product, in het echt nog mooier!

Wageningselaan 10

3903LA Veenendaal

+31 (0) 318 302 643

Over Rockwood® Picknicktafels

Een Rockwood® picknicktafel draagt de handtekening van de natuur! Het hout waarvan uw tuinmeubel is gemaakt is een eerlijk natuurproduct, een levend materiaal dat alle verschijnselen kent die de natuur heeft meegegeven. Elk stuk hout dat wij voor uw tuinmeubel selecteren is anders van structuur, nerf en kleur. Scheurtjes, (worm)gaatjes, oneffenheden en/of (open) noesten zijn zulke natuurlijke kenmerken die de echtheid van het hout typeren. Dit zijn geen materiaalfouten, maar een handtekening die de natuur heeft meegegeven. Zij geven het meubel juist het karakteristieke, doorleefde en rustieke uiterlijk wat elk meubel uniek maakt. Wij wensen u veel picknick plezier! Team Rockwood