Pluspunten

stipt

Pluspunten

Goede en correcte levering. Goede service.

Pluspunten

Goed en snel contact. Ook duidelijk wanneer geleverd wordt, dit is aan een externe instantie maar desgevraagd wordt direct duidelijkheid verschaft.

Pluspunten

Nette levering. Hebben het in de schuur gezet toen ik daar om vroeg. Bestelling kwam iets later maar dat stond netjes op de site vermeld. Ook kreeg ik een telefoontje wanneer het bezorgd kon worden.

Pluspunten

Goede kwaliteit/prijs verhouding. Prima afhandeling!

Met levering van 6 picknick banken handig om of 2 man te sturen of aangeven dat er iemand mee kan sjouwen. Als vrouw met een man op leeftijd die ze kwam brengen is het wel zwaar.

Pluspunten

Heel plezier geholpen heel goed behandeld

Voor al zo doorgaan

Pluspunten

Snel en goede service

Pluspunten

correcte en snelle levering

Waardeloze bouwtekening/ instructie! Wil je zelf de picknicktafel in elkaar zetten, regel dan veel geduld! Doordat de tekeningen zichzelf (per stap) al tegenspreken, zul je een aantal keren delen toch weer uit elkaar moeten halen. Hoe goed je het ook denkt voor te bereiden. Wanneer MR Woodproducts dit verbetert, dan krijgen ze zeker 5 sterren.

Pluspunten

- snelle levering - product keurig ontvangen - sterk en mooi product voor een prima prijs

Pluspunten

Solide en fijne afwerking .. makkelijk monteerbaar.

Pluspunten

Goede prijs/kwaliteit verhouding, snelle en flexibele levering

De afbeeldingen op de instructie zouden iets groter kunnen, maar was verder goed te begrijpen.

Pluspunten

Zeer degelijke tuinmeubels tegen aantrekkelijke prijzen !

Nee eigenlijk niet

Pluspunten

Erg mooie picknicktafel, stevig en van goede kwaliteit. We zijn er erg blij mee!

Bij de levering staat 1 tot 5 werkdagen, dit was in werkelijkheid 8 dagen.

Pluspunten

Prima service , snelle afhandeling . Mooie picknickbank

Geen ga zo door !

Pluspunten

Tijdens de koop in de winkel in Veenendaal zijn wij als klant prima geholpen. Na aflevering misten we een paar bouten, waarna deze binnen een paar dagen werd nagezonden. Bij Rockwood is de klant nog steeds koning!!

Rockwood heeft van mij 5 sterren gekregen dan wel een 10. Ga zo door !!!

Pluspunten

Goede telefonische bereikbaarheid, makkelijk bestellen, snelle levering en correcte bezorger. Pakket is compleet en de picknicktafel is snel te monteren. Tenzij je zo'n mieperd bent als ik die de tafel eerst 3 x wil beitsen en een bierflesopener erop monteert ;-)

In alle oprechtheid: geen.

Pluspunten

Snel en goed. Dik tevreden over de picknickbank

Pluspunten

Goede communicatie, goede service, stevig product, goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Pluspunten

vriendelijk aan de telefoon en behulpzaam bij het monteren van de tafel. Ook toen er een onderdeel beschadigd was, werd het de week daarop vervangen en gebracht

Pluspunten

Kwaliteit staat erg hoog .Het is mooi duurzaam hout .ziet er allemaal erg verzorgd uit en de verpakkingsmateriaal ook top

Bevestiging dat het meubel naar de vervoerder is gaat heel vlug .Daarna gaat er een paar dagen overheen .Voordat je weer een bericht krijgt .duurt even maar is wel goed verzorgd allemaal

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

bar set voldoet aan verwachting

Levering was te laat , niet binnen de 5 werkdagen zoals op de site vermeld staat, het duurde 2 weken. Ook de tijd van afleveren klopte niet .

Pluspunten

Levering precies op tijd Tafel van zeer goeie kwaliteit

Nvt

Wageningselaan 10

3903LA Veenendaal

+31 (0) 318 302 643

Over Rockwood® Picknicktafels

Een Rockwood® picknicktafel draagt de handtekening van de natuur! Het hout waarvan uw tuinmeubel is gemaakt is een eerlijk natuurproduct, een levend materiaal dat alle verschijnselen kent die de natuur heeft meegegeven. Elk stuk hout dat wij voor uw tuinmeubel selecteren is anders van structuur, nerf en kleur. Scheurtjes, (worm)gaatjes, oneffenheden en/of (open) noesten zijn zulke natuurlijke kenmerken die de echtheid van het hout typeren. Dit zijn geen materiaalfouten, maar een handtekening die de natuur heeft meegegeven. Zij geven het meubel juist het karakteristieke, doorleefde en rustieke uiterlijk wat elk meubel uniek maakt. Wij wensen u veel picknick plezier! Team Rockwood