Pluspunten

Prijs is kwaliteit verhouding is uitstekend! Picknickbank zit super en is van hoge kwaliteit.

Het personeel vanuit het magazijn zou iets enthousiaster mogen zijn naar mijn mening. Verder zeker geen verbeterpunten.

Pluspunten

Prachtige robuuste picknictafel, nu al veel plezier van gehad!

Pluspunten

Mooie stevige banken

duurt soms lang tussen bestelling en afdracht

Pluspunten

Snelle levering en uitstekende producten. Ook werd te tafel netjes gemonteerd en geplaatst.

Het enige puntje vonden wij dat we op zaterdag de tafel kwamen bekijken en dat er 3 man achter de computer zat en dat we niet geholpen werden. Als het druk is geen probleem maar spreek iig de klant even aan.

Pluspunten

Duidelijke website en goede communicatie via de email

geen

Pluspunten

Bij ons is alles prima naar wens, en uw tafelonderstel staat "STIJLVOL" onder ons bestaande tafelblad. (foto in bijlage - hier nog zonder de nieuwe stoeltjes)

Het zou handig zijn als we van de tafelonderstellen (die ook apart verkocht worden dus) ook een foto hadden van de montageplaat en/of de technische tekening ervan met afmetingen en plaats van de gaten... en het gewicht. In de aankondiging staat ook dat het massief stal betreft, wat ik versta als "er is geen holte binnenin"...gelukkig is dit niet zo anders waren ze liet te tillen allicht....Misschien de term "koker" of "profiel" gebruiken of een andere technisch correcte term voor wat eigenlijk een "buis" is...

Pluspunten

Mooi product geleverd

Deellevering mogelijk maken zou top zijn. We hebben even moeten wachten op onze tafel vanwege het niet leverbaar zijn van onze kussens. Dat had sneller gekund.

Pluspunten

Mooie (zware) kwaliteit tuinbank; keurig thuisbezorgd

De na betaling in beeld verschijnende afleverprocedure (don't call us, we call you) was voor mij even wennen. Misschien dat het iets uitgebreider communiceren klanten meer gerust kan stellen.

Pluspunten

Ontzettend service gericht. Keurig netjes te woord gestaan. Denken en werken zelfs met je mee.

Geen. Houden zo, Top!

Pluspunten

Goede medewerking m.b.t. bezorging. Prima service. Prettige klachtenafhandeling. Vriendelijk personeel.

Pluspunten

waar voor je geld

bouwpakket alle slotschroeven even lang

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Picknicktafel kwaliteit is prima net als de levering en montage

Klantenservice bij verkeerde levering accessoires was onprettig en onvriendelijk. Geen enkele compensatie. Bovendien kregen we nog een factuur van een andere klant toegezonden! Administratie kan dus ook nog wel een boost gebruiken (naast de klantenservice).

Pluspunten

Mooi tafel. Goede levering.

De montage is niet heel netjes gedaan, had hier en daar beter aangedraaid moeten worden.

Pluspunten

Vriendelijke verkopers, snelle afhandeling en prima product.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ruime keuze in de showroom. Prijs-kwaliteit verhouding is goed.

Er was geen informatie te verkrijgen over de verfnummers voor bijschilderen.

Pluspunten

Goede en snelle levering! Hele mooie degelijke picknicktafel ontvangen!

Pluspunten

super snelle levering, helemaal top

Blank lakken, misschien?

Pluspunten

Heldere communicatie mbt aflevering Kwalitatief goed product, makkelijk in elkaar te zetten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooi product

Bed ruim voor gewenste leverdatum besteld (1.5 maand). Toch werd het te laat geleverd. Bovendien moest ik zelf achter datum van levering aangaan. Ook toen een onderdeel nageleverd moest worden moest ik zelf weer contact opnemen en erachteraan zitten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle en adequate levering.

8 schroeven van onderstel tafel niet voorgeboord. Direct schroeven inbrengen niet mogelijk. 4 bouten konden niet vastgedraaid worden omdat de bouten doordraaiden. Probleem kon alleen opgelost worden door extra ringen aan te brengen. In enkele planken zitten scheuren.

Pluspunten

Snelle levering aan leverancier, eenvoudig te monteren, goede communicatie.

Leveranciersbedrijf is traag.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Ze hebben mooie kinderbedden

Ik ontvang nu een mail of mijn picknick tafel bevalt. Ik heb een kinderbed met toebehoren gekocht waarvan het matras niet lijkt op wat we in de winkel hebben gezien. Ik wacht nog steeds op een bericht wanneer deze bij ons wordt opgehaald en we ons geld retour krijgen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Levering duurt erg lang. Klopt niet met wat er op de website staat.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke vierkante picknicktafels

De communicatie en service m.b.t. leveringen.

Wageningselaan 10

3903LA Veenendaal

+31 (0) 318 302 643

Over Rockwood® Picknicktafels

Een Rockwood® picknicktafel draagt de handtekening van de natuur! Het hout waarvan uw tuinmeubel is gemaakt is een eerlijk natuurproduct, een levend materiaal dat alle verschijnselen kent die de natuur heeft meegegeven. Elk stuk hout dat wij voor uw tuinmeubel selecteren is anders van structuur, nerf en kleur. Scheurtjes, (worm)gaatjes, oneffenheden en/of (open) noesten zijn zulke natuurlijke kenmerken die de echtheid van het hout typeren. Dit zijn geen materiaalfouten, maar een handtekening die de natuur heeft meegegeven. Zij geven het meubel juist het karakteristieke, doorleefde en rustieke uiterlijk wat elk meubel uniek maakt. Wij wensen u veel picknick plezier! Team Rockwood