Pluspunten

Duidelijke informatie over de levering van het product. De levering zelf was uitstekend gegaan. De picknicktafel hebben ze in de tuin neergezet. Kwaliteit van het product is top, we zijn er erg tevreden over.

Pluspunten

Snelle levering, behulpzaam personeel. Bleek geen probleem te zijn om het pakket van de xl picknicktafel alvast op zijn plek te leggen :-)

Ga zo door!

Pluspunten

Service slecht na aankoop. Eerst was product ineens niet op voorraad, niet verteld bij aankoop. Vervolgens bij levering was het blad en zitting picknicktafel enorm kleurverschil. Hierover gebeld, moest mailen, dat duurde erg lang allemaal en uiteindelijk het antwoord dat ik maar zelf een nieuwe plank moest komen halen. Bij dat halen ook slecht en onbeleefd geholpen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

2 x levering met verkeerde schroeven en bouten en GEEN TERUGBETALING ERVAN GEKREGEN !!!!!!

Pluspunten

Ziet er prima uit. Snelle levering. De bank zit prima.

Ik zou het niet weten. Misschien tips over het je de bank het beste kunt behandelen.

Pluspunten

Duidelijke leverafsprakrn en kwalitatief zeer goede Picknicktafel!

Op de site de plussen en mnnne van de verschillende tafels duiden

Pluspunten

Wij waren erg tevreden, maar wat ik in het bijzonder kwijt wil, is dat er die zaterdag 3 leuke spontane jongens aan het werk waren. Ben er trots op en zuinig mee.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Levering te laat, daarna incomplete levering en vies matras. Beloftes niet nagekomen. Onbeschofte reacties. Stuk? Oh ik hoop dat hij het nog doet. Na 7 weken, 10 mailtjes en 6 telefoontjes is het pakket eindelijk compleet.

Niets beloven dat je niet na komt, train je mensen. Ze zitten op klantenservice. Pak je spullen fatsoenlijk in.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooi product, snelle levering, goede prijs

De onderdelen van de picknicktafel worden los en onbeschermd geleverd. Ik had het graag als 1 pakket samen gebonden geleverd willen hebben.

Pluspunten

Duidelijke website, en een showroom. De zelfde dag nog een tafel opgehaald en s’avonds aan gegeten.

De tafel komt als een pakket, die heel makkelijk in elkaar te zetten is. Echter de helft van de slotbouten waren te kort. Een leerpuntje!

Pluspunten

Zeer snelle levering. Bedrijf levert stevig materiaal (kinderpicknicktafel)

Pluspunten

Snelle levering, goed tesamen verpakt, vervoerder leverde het zware pakket tot op de plaats van samenbouwen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Correct geleverd

Echter vertoont de bank een zeer zwakke verfafwerking. Na 2 dagen buiten te staan komt het hout door de verf en dit door lichtbruine plekken. Jammer voor zo'n dure bank!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle nalevering van ontbrekende delen.

Lever een picknicktafel compleet af met de juiste passende onderdelen. Nu staat mijn tafel nog steeds een beetje scheef omdat een verkeerde poot is geleverd.

Pluspunten

Pluspunten

Stevige meubels Makkelijk in elkaar te zetten

Pluspunten

Keurige tijdige aflevering. Ontzettend blij met onze ronde picknicktafel met rugleuningen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

geen goede retour service, verkeerd kussen geleverd, waarbij ik zelf kosten moet maken voor retourzending. nog steeds geen bedrag teruggestort

Pluspunten

Vriendelijke en deskundige hulp

Pluspunten

Alles is goed geregeld

Pluspunten

Tafel is keurig bezorgt op het afgesproken tijdstip. De bevestigingsmail die ik in eerste instantie over het hoofd had gezien, doordat hij in de spam zat. Werd in de avond alsnog beantwoord zodat de tafel toch nog optijd werd bezorgt.

Probeer nog duidelijker aan te geven dat, mail van de bezorgdienst ook in de spam kan binnen komen. Ik heb namelijk nog telefonisch contact met jullie opgenomen over de bezorging en er is toen ook niet gezegd dat de bevestigings mail ook in de spam kan zitten. Dit staat alleen in het bestelformulier. (Dit kan een hoop stress besparen)

Pluspunten

Duidelijke communicatie, mooi product

Ik vind de mail van de betaling een beetje vreemd. Hierin stond dat ik het bedrag had overgemaakt naar een totaal ander bedrijf?????

Wageningselaan 10

3903LA Veenendaal

+31 (0) 318 302 643

Over Rockwood® Picknicktafels

Een Rockwood® picknicktafel draagt de handtekening van de natuur! Het hout waarvan uw tuinmeubel is gemaakt is een eerlijk natuurproduct, een levend materiaal dat alle verschijnselen kent die de natuur heeft meegegeven. Elk stuk hout dat wij voor uw tuinmeubel selecteren is anders van structuur, nerf en kleur. Scheurtjes, (worm)gaatjes, oneffenheden en/of (open) noesten zijn zulke natuurlijke kenmerken die de echtheid van het hout typeren. Dit zijn geen materiaalfouten, maar een handtekening die de natuur heeft meegegeven. Zij geven het meubel juist het karakteristieke, doorleefde en rustieke uiterlijk wat elk meubel uniek maakt. Wij wensen u veel picknick plezier! Team Rockwood