Pluspunten

Mooi materiaal met een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Pluspunten

Goede aflevering van prachtige grenen bank

Pluspunten

correcte afspraken en levering. tafel ziet er goed uit

Pluspunten

Snelle levering en keurig volgens afspraak. Prima prijs/kwaliteit verhouding!

Pin moet aan huis?

2 sterren: slechter dan verwacht

Diverse materialen besteld en in 4 keer geleverd. Tuinbank pas na 3 maanden geleverd inplaats van 1 maand. Veel beter communiceren en eerder mail beantwoorden. Als er nageleverd moet worden moet je er zelf diverse keren achteraan. Alleen door te bellen en dan op je strepen te staan werd het opgelost. niet tevreden. Materiaal is overigens prima, behalve de kussens, zijn al helemaal verkleurd in 2 maanden, waren grijs en nu paars. Vr gr Johan

Pluspunten

Kwaliteit en snelle levering

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Nakomen van afspraken en Communicatie (over het miet nakomen v afspraken)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prachtige picknicktafel, robuust en zeer degelijk. Alle vertrouwen erin hier veel plezier van te hebben gedurende heel veel jaren !

Late levering waardoor gepland gebruik in de knel kwam. Excuses hiervoor wat moeizaam. Maar prima montage.

Pluspunten

Alles werd volgens afspraak netjes geregelden afgeleverd. De picknicktafel is van goede kwaliteit en was eenvoudig in elkaar te zetten.

Pluspunten

snelle levering geen beschadigingen de bestelling was compleet aardige en behulpzame bezorger

verbindingsbalken van de "zitplanken" niet schroeven of op de juiste plek schroeven

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede klantenservice

Bestelling nalopen

Pluspunten

Tevreden. Goede prijs.

Ik zou een kwartier voor levering ögebeld worden zodat mijn zus kon komen. Dit is niet gebeurd.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Mooi product

Hele slechte levering. Het product was op voorraad. Ik heb het gekocht en betaald en vervolgens werd mijn tafel aan een ander bezorg, waardoor ik twee extra weken moest wachten.

2 sterren: slechter dan verwacht

Slechte service, starre communicatie, geen mogelijkheid om alternatief aflevermoment te faciliteren voor mensen die overdag werken

Pluspunten

Prima product, dito kwaiteit. Bezorging door eigen personee. Vriendelijke chauf-kent t product ook.

Betere gebruiksaanwijzing

Pluspunten

Mooie stevige tuintafel. Prima levering Ziet er mooi uit

Bij een van de voorgemonteerde banken was een schroef lelijk scheef geschroefd waar door je tussen de planken een scherpe schroefpunt en splinters zag.

Pluspunten

Mooie stevige picknicktafel. Prima prijs/kwaliteit verhouding. De levering liet even op zich wachten, maar na een telefoontje was het snel geregeld.

Betere afstemming vwb de levering van de spullen. Het is nu niet duidelijk wanneer iets wordt bezorgd.

Pluspunten

Correct, vriendelijk, kwaliteitsvol materiaal en geen zotte prijzen. Bijzonder tevreden.

Blijf zo verder doen.

Pluspunten

Handige website, goede prijs kwaliteit verhouding

De website zegt : "Op maat gemaakt voor onze picknicktafels..." maar deze vallen toch echt wel een stuk smaller uit dan de foto's en passen eigenlijk niet goed bij de Douglas picknicktafel. De afwerking was her en der wat grof en enkele plakken hadden nog harsplekken. De bezorging was later dan de afgesproken tijd, waren daarom niet meer thuis, maar is wel netjes achter het huis gezet.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Bij bezorging bleken niet alle onderdelen erbij te zitten. Gelukkig had de monteur nog wat in de auto. Schroeven van de tafel gebroken binnen drie dagen. Veel beschadigingen in het hout. Door werking van het hout komen er hele stukken van de planken los. Reactie van bedrijf: zelf even opnieuw schroeven en plank omruilen als je in de buurt bent (ik woon in Groningen). Daarvoor betaal ik toch niet voor tafel, bezorging en montage?

Pluspunten

Goede service Alles in goede staat en volledig

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooie showroom waar product te bekijken is.

Tafel is niet voorgeboord en qua afwerking niet helemaal top. Zitten nog scherpe randen aan en is niet helemaal recht.

Pluspunten

bezorging materiaal bouwpakket is met zorg gemaakt door jullie, alles (gaten/schroeven/e.d. paste perfect) kwaliteit

n.v.t.

Wageningselaan 10

3903LA Veenendaal

+31 (0) 318 302 643

Over Rockwood® Picknicktafels

Een Rockwood® picknicktafel draagt de handtekening van de natuur! Het hout waarvan uw tuinmeubel is gemaakt is een eerlijk natuurproduct, een levend materiaal dat alle verschijnselen kent die de natuur heeft meegegeven. Elk stuk hout dat wij voor uw tuinmeubel selecteren is anders van structuur, nerf en kleur. Scheurtjes, (worm)gaatjes, oneffenheden en/of (open) noesten zijn zulke natuurlijke kenmerken die de echtheid van het hout typeren. Dit zijn geen materiaalfouten, maar een handtekening die de natuur heeft meegegeven. Zij geven het meubel juist het karakteristieke, doorleefde en rustieke uiterlijk wat elk meubel uniek maakt. Wij wensen u veel picknick plezier! Team Rockwood