Pluspunten

Goed bereikbaar, ruime voorraad, vriendelijke behandeling zonder gedoe. Product (picknicktafel) is prima kwaliteit en eenvoudig te monteren, en dat voor een lage prijs!

Ga zo door! We komen vast nog eens terug!

Pluspunten

Super snelle levering. Mooi douglas picknick tafel. Al met al een zeer tevreden klant.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Foutieve beschrijving (kleine tafel!!!!) en verkeerde tekorte schroeven. Te weinig schroeven. Lange levertijd. Niet kunnen pinnen bij de deur wat wel is afgesproken. Omtrent de betaling van de factuur 2 x bellen terwijl deze al is betaald. Tafel is inmiddels al afgebroken bij een zitting door de verkeerde schroeven. Fijn dat jullie nu vragen om de beoordeling. Ik hoor wat jullie er aan doen

Pluspunten

Snelle reactie op de mail Goed degelijk product Super levering

Pluspunten

alles was top

Pluspunten

Snelle en correcte levering. Vooraf telefonisch contact.

Leverings mail kwam in de spam terecht.

2 sterren: slechter dan verwacht

Wij hebben telefonisch contact gehad met MR woods omdat we een klacht hebben. Een goed gesprek, stuur maar foto's dan beoordelen we deze. Aan de telefoon kreeg ik duidelijk de indruk dat onze klacht juist is en hier wat aan veranderd moet worden. Al snel kregen we een mailtje met als antwoord de knoesten e.d horen bij het Douglas hout. Hierna gebeld met MR woods maar hier krijg je alleen als antwoord dat dit zo hoort. Je komt er gewoon niet doorheen. Dit valt ons erg tegen, de picknicktafel heeft behoorlijk wat gekost en dan wordt je eigenlijk zo afgescheept. Het zou oo kwel zo netjes zijn als het op de site vermeld wordt dat de knoesten al los kunnen zitten, of dat er hout los zit op het bovenblad.

Pluspunten

Picknicktafel Douglas 1.50 m gekocht en blij met zowel aanschaf als levering (halfuur eerder dan aangekondigd, maar dat was geen probleem). Tafel is mooi compact, zwaar en stevig.

Opmerking: de zittingen van de picknicktafel Douglas 1.50 m zouden een halve plank smaller kunnen - dat zit even comfortabel maar maakt het geheel nog compacter en - belangrijk - stapt comfortabeler in.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle levering.

De picknickbank past niet goed in elkaar. Het bovenblad is net een wokkel. Met een mogelijkheid is de tafel goed waterpas te krijgen. Jammer van de investering!

Pluspunten

Duidelijke website, goede communicatie. Keurige levering! Zeker om te onthouden. Wij zijn net verhuisd naar een huis met tuin van 4300 m2 waar we de nodige zitjes willen maken. Dus de tuinbank die jullie verloten is meer dan welkom!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering.

Bij klacht wil je graag serieus genomen worden. Zelf een schuurpapiertje over een beschadiging halen is niet altijd de oplossing. Jammer, verder wel tevreden over het product. Mijn zoontjes zijn er blij mee. Bouwtekening kan wel duidelijker en de gaten mogen wel secuurder worden voorgeboord.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie stevige picknicktafel van degelijk hout. Nadeel: de scheuren in het hout.

Pluspunten

Pluspunten

mooie stevige tafel. al vele dagen gebruik van gemaakt met dit mooie weer.

zelf datum kunnen kiezen voor bezorgen. nu krijg je een mail dan word die geleverd

Pluspunten

Super vlug geleverd!

Niets

Pluspunten

Snelle levering en mooie picknickbank

Pluspunten

Prachtige tuinbank ! Snelle levering, mail gekregen met richttijd van bezorgen. Kortom, heel blij mee!

Tip: Klein transport karretje/ plateau op wielen, voor tillen/ begeleiden van deze zware producten. Één bezorger kan bijna onmogelijk deze pakketten zelf uit de bus halen en voor de deur brengen.

Pluspunten

- goed telefonisch contact gehad, vraag werd duidelijk en goed beantwoord - makkelijk te bestellen via webshop - snelle levering en duidelijk info wanneer bestelling geleverd wordt - mooie producten, erg blij met de picknicktafel!

- uitgebreidere beschrijving van hoe de picknicktafel in elkaar te zetten - picknicktafel van 2.5m is iets wiebelig

Pluspunten

De levering was perfect ,vriendelijke bezorger en heeft ook meegeholpen met de doos naar achter te brengen

Niet ÉÉN minpunt

Pluspunten

Hele nette snelle levering. Uiterst vriendelijk en behulpzaam.

Pluspunten

Prachtige robuuste picknicktafel. We zijn er blij mee, staat erg mooi bij de Olijfboom. Het in elkaar zetten was goed te doen, duurde alleen wel wat langer dan jullie 20 minuten :-)

Pluspunten

Vlot en correct

Pluspunten

Snel, correct en prima kwaliteit

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De levering was eerder dan verwacht, top! Mooi product! Ondanks de verbeterpunten is het product zeker een mooi en stevig product, ik zou het zeker aanbevelen.

Er staan twee verschillende levertijden op jullie website, dat maakte de levering wat verwarrend. Je krijgt een mail met je tijd en als je niet reageert dan wordt deze ingepland. Ik reageerde wel maar tijd was ondanks die beschrijving, niet te veranderen. Hoes is wat onduidelijk in gebruik. De voorgeboorde gaten klopten niet, gelukkig is mijn vader een doe-het-zelf persoon maar anders was het niet gelukt om de tafel in elkaar te zetten... Het hout bloed in de hitte plus ik denk dat ik hem moet behandelen, wil het hout niet snel vergaan.

Pluspunten

Overzichtelijke site. Picknicktafel van hele goede kwaliteit en makkelijk in elkaar te zetten.

Op de site stond leverdatum 1-5 werkdagen. Op de 7e werkdag kreeg ik hem binnen. Nog steeds prima, maar de verwachting lag anders.

Wageningselaan 10

3903LA Veenendaal

+31 (0) 318 302 643

Over Rockwood® Picknicktafels

Een Rockwood® picknicktafel draagt de handtekening van de natuur! Het hout waarvan uw tuinmeubel is gemaakt is een eerlijk natuurproduct, een levend materiaal dat alle verschijnselen kent die de natuur heeft meegegeven. Elk stuk hout dat wij voor uw tuinmeubel selecteren is anders van structuur, nerf en kleur. Scheurtjes, (worm)gaatjes, oneffenheden en/of (open) noesten zijn zulke natuurlijke kenmerken die de echtheid van het hout typeren. Dit zijn geen materiaalfouten, maar een handtekening die de natuur heeft meegegeven. Zij geven het meubel juist het karakteristieke, doorleefde en rustieke uiterlijk wat elk meubel uniek maakt. Wij wensen u veel picknick plezier! Team Rockwood