3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering. Snelle reactie n.a.v. een ' klacht/vraag' over een product.

Pluspunten

Prachtige tafel aan huis bezorgd en in elkaar gezet door alleraardigste Chris. Grote pluim!

Pluspunten

Snelle en goede service!!

Pluspunten

Mooie tafel voor goede prijs. Snel thuis geleverd

Pluspunten

Snelle levering mooie kwaliteit van hout makkelijk in elkaar te zetten goed overzicht wanneer de levering kwam geen lange wachttijd wanneer de levering kwam goede prijs/kwaliteit verhouding

Pluspunten

Heel mooie picknicktafel (grenen picknicktafel 300 cm), super solide en mooi afgewerkt! We zijn er hele blij mee! Makkelijk in elkaar te zetten en ook goede verzendservice. Werd zelfs netjes op latjes neergelegd bij ons thuis. Echt super kwaliteit-prijs verhouding.

Pluspunten

snelle levering, goede service en duidelijke informatie per e-mail / telefoon vooraf.

iets meer tussenmaten produceren voor deze picknicktafels. (wij zochten een tafel van 2 meter).

Pluspunten

Toplevering, snel en goed. Goede (hout)kwaliteit van de picknicktafel.

Misschien iets meer betere (detail)foto's van het product.

Pluspunten

Top service, snelle levering en een goede communicatie m.b.t. het tijdstip van de producten. Ik zal jullie zeker promoten

Pluspunten

Snelle levering, mooie producten!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Kwaliteit picknick tafel

communicatie over levertijden. In de levertijden stond 1 tot 5 werkdagen. Dat werden 14 dagen. Ik moest darover zelf bellen. Het bedrijf had zelf met mij communiceren dat het erg druk was en dat zij niet aan de levertijden konden voldoen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- Prima levering

Communicatie omtrent latere levering

Pluspunten

Snelle en nette service. Omdat wij niet thuis waren hadden wij gevraagd of het bedrijf het buiten om het hoekje bij de achterdeur de picknicktafel kon neerzetten, en dat was keurig gedaan. Verder een mooie picknicktafel van 3m, voor een goede prijs. Al veel van genoten!

Handleiding bij picknicktafel (in elkaar zetten) kon iets beter. Wijze van schroeven erin zetten was niet helemaal duidelijk. Gelukkig is het uiteindelijk wel gelukt :)

Pluspunten

Snelle levering en prima kwaliteit!!

Pluspunten

Snelle correcte levering. Scherpe prijs

De banken trekken krom.....

Pluspunten

Snelle en adequate levering! mooie tafel!

montage beschrijving is nu te beperkt. Uitleg in twee stappen extra was prettiger geweest.

Pluspunten

Op tijd geleverd, degelijke kwaliteit! Handleiding was goed te volgen.

Pluspunten

Alles goed

Pluspunten

Snelle service en goed contact.

Alle onderdelen van een voorwerp bij elkaar zetten/houden om te voorkomen dat er onderdelen van een ander voorwerp worden meegegeven. In ons geval kwamen ze er gelukkig snel achter.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima tijdige levering.

Hoewel hout een natuurproduct is had ik voor de prijs een iets betere kwaliteit afwerking verwacht.

Pluspunten

Super mooie tuinbank gekocht, mooie zware/robuuste kwaliteit en perfect afgewerkt. Wij hebben de tuinbank gebeitst in de kleur Teak, wat een geweldig mooi resultaat opleverde. Ook vrienden van ons willen nu deze bank bestellen. Ook een compliment voor het echtpaar dat de bank kwam leveren, zijn zeer enthousiast over de producten wat hun mogen leveren.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goede levering volgens afspraak

Tafel niet in elkaar te zetten zonder veel eigen materiaal te gebruiken. De voorgeboorde gaten zaten totaal niet op de goede plek in verhouding met de poten/zitjes. We zijn zelf erg praktisch en zetten alles zelf in elkaar maar dit klopte gewoon niet. Matig tevreden over het eindresultaat. Geen aanrader!

Wageningselaan 10

3903LA Veenendaal

+31 (0) 318 302 643

Over Rockwood® Picknicktafels

Een Rockwood® picknicktafel draagt de handtekening van de natuur! Het hout waarvan uw tuinmeubel is gemaakt is een eerlijk natuurproduct, een levend materiaal dat alle verschijnselen kent die de natuur heeft meegegeven. Elk stuk hout dat wij voor uw tuinmeubel selecteren is anders van structuur, nerf en kleur. Scheurtjes, (worm)gaatjes, oneffenheden en/of (open) noesten zijn zulke natuurlijke kenmerken die de echtheid van het hout typeren. Dit zijn geen materiaalfouten, maar een handtekening die de natuur heeft meegegeven. Zij geven het meubel juist het karakteristieke, doorleefde en rustieke uiterlijk wat elk meubel uniek maakt. Wij wensen u veel picknick plezier! Team Rockwood