Pluspunten

We zijn blij met het mooie en ook stevige bed voor onze dochter. Het bed werd snel geleverd.

Aan de onderkant van de lades zouden beter planken geplaatst kunnen worden i.p.v. platen. Dit zal steviger zijn.

Pluspunten

We hebben de picknickset "Douglas" online gekocht. Dan is het natuurlijk een beetje afwachten wat je thuis krijgt. We waren zeer blij verrast. Een degelijk product van een mooi soort hout. De bezorging verliep keurig: de spullen werden netjes door de bezorger naar de plek gebracht waar we het graag wilden hebben. En nu maar wachten op het mooie weer, zodat we lekker buiten kunnen zitten.

Pluspunten

Snelle levering, prettige en duidelijke communicatie met zowel verkoop als transporteur. Goede prijs/kwaliteit verhouding!

Zo door gaan!

Pluspunten

Snel, simpel, duidelijk en kwalitatief goed

Pluspunten

goede producten, service desk heeft ons goed geholpen, snelle aflevering van onze bestelling

Pluspunten

snelle levering en goed gemonteerd bij aflevering

Pluspunten

Super snelle levering!

Pluspunten

Een net bedrijf die keurig de afspraken na komt. Een mooi product dat zeker voldoet aan de gevraagde kwaliteit.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

- Bed kon niet eenvoudig gemonteerd worden door foutieve voormontage bevestiging beugels. - Bijgeleverde blik verf was niet voldoende om compleet bed te behandelen.

Pluspunten

Pluspunten

Zeer correcte communicatie. Mooi, degelijk product. Prijsstelling producten erg goed.

De werkbeschrijving bij de bestelde tafel was ietwat onduidelijk voor ons. Misschien een iets uitgebreidere instructie bijleveren.

Pluspunten

Prima communicatie. Mooi product.

Pluspunten

Prima kwaliteit picknick tafel/bank gekocht, tegen een goede prijs. Afwering is prima, we zijn er dus erg tevreden mee/over Bezorging ging prima in overleg over datum

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke handleiding en eenvoudig in elkaar te zetten.

Pluspunten

vlotte levering en service ...en prima bank! blij mee

Pluspunten

Heel erg blij met het kinderbed voor onze zoon! Duidelijke website met alle informatie en afmetingen. Je krijgt een mail met de datum voor de levering. Je moet hierop accorderen, echter was mijn mail niet aangekomen dus werd er netjes gebeld. Verder kwam de levering op tijd en werd gedaan door vriendelijke mensen. Zelf het bed in elkaar gezet en dat ging redelijk gemakkelijk!

Maandag hebben we het bed besteld en we kregen zaterdag een mail wanneer het bed geleverd zou gaan worden. We hadden graag eerder wat gehoord evt zelfs langer op de levering gewacht en/of op een tussentijdse update gehoopt. We gingen twijfelen of de bestelling juist was gegaan. Er stond in de handleiding dat de latte bodem en lade bodems met een handschroevendraaier konden. Echter lukte mij dit niet... met een bor moeten doen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen!

Ruim anderhalve maand geleden, kochten wij hier bedbank Mike incl. Slaaplade (deze was echter niet op voorraad, en zou later nog worden verzonden) voor op onze dochter haar nieuwe kamer. Na het schilderen en het in elkaar zetten van het bed. Kwamen wij erachter dat het totaal afweek van de foto’s op de site. Hij past niet goed in elkaar (de gaten liepen niet gelijk, waardoor het bed totaal niet netjes afgewerkt en schots en scheef is!) de aftimmerlatten die tegen de de voorkanten horen te zitten ontbraken en over het klantcontact wil ik het eigenlijk helemaal niet hebben! Zo zijn wij al weken aan het heen en weer mailen en worden we van het kastje naar de muur gestuurd! -de foto’s die u ons mailde zijn misleidend. -in onze showroom staat hij zonder aftimmerlatten Jullie foto’s zijn misleidend! Twee weken terug werd dan eindelijk de bedlade geleverd. Of nouja.. gedeeltelijk! Nu 2 weken verder kunnen wij deze nog steeds niet in elkaar zetten en schilderen. Aangezien ze de bodem en de lattenbodem zijn vergeten. En weer verloopt het contact dramatisch! Wij kochten dit bed omdat het er zo prachtig mooi uitzag op de site. Betalen er veel geld voor, en krijgen een misbaksel toe gestuurd. Jammer dat jullie site zo misleidend is! Voor ons andere kind bestellen wij het duidelijk niet hier!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooi bed, vriendelijk personeel in de showroom

Er zat geen beschrijving bij dus het in elkaar zetten ging niet zo makkelijk als gemeld. Ook hoorden we niks van het bezorgbedrijf dus daar zelf achteraan gegaan. Kreeg netjes snel bericht terug.

Pluspunten

Duidelijke website met gedetailleerde informatie. Bestelling ging soepel en telefonisch overleg over de montage was vlot en uiterst vriendelijk. Picknick tafel is op tijd geleverd en gemonteerd door zeer vriendelijke mensen. Op mijn verzoek hadden ze kort van de te voren gebeld dat ze onderweg waren, heel prettig en attent! De tafel is lekker robuust! De kussens zijn mooi van stof en kleur. De krukjes en de rugleuning gaan we zelf monteren, hoop dat dat net zo vlot gaat.

Vermeld het op je website als iets toch niet voorradig blijkt te zijn.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Peuterbed is erg mooi. Goede beschrijving erbij en daardoor zo in elkaar te zetten.

Door pech van de koeriersdienst werd het bedje niet op de afgesproken datum geleverd. Een hele middag voor niks gewacht, omdat koerier terug zou bellen als hij uiteindelijk niet kon komen. Uiteindelijk zelf terug gebeld en hij kwam niet. Wij moesten daarna nog een week wachten, zodat het uiteindelijk dik twee weken heeft geduurd voordat wij de bestelling binnen hadden. De communicatie omtrent dit verliep zeer moeizaam. Rockwood was moeilijk bereikbaar en reageerde nogal ongeïnteresseerd. Een beetje coulance was hier zeer op zijn plaats geweest.

Pluspunten

Correcte levering en communicatie vooraf.

Eerder bellen op de dag van levering dat de afgesproken tijd niet wordt gehaald.

Pluspunten

Bedrijf houdt zich aan de afspraken. Picknicktafel zag er goed uit.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het bed is prachtig. Mijn zoon is er erg blij mee!

Levertijd was meer dan twee keer zo lang als van tevoren gemeld en daar werd niet tot nauwelijks over gecommuniceerd.

Pluspunten

Duidelijke website en goed telefonisch bereikbaar, incl. duidelijke antwoorden en een chauffeur die op de hoogte is van het product wat hij af moest leveren en ook de onze 'aflever-opmerking' keurig had doorgekregen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

De bedden op zich zijn mooi.

Producten schuren. Ze zijn totaal niet meedenkend. Ik moest foto's sturen van het bestelde bed, waar goed te zien is dat het niet mooi afgewerkt is. Grote houtsplinters. Wordt gezegd dit is een eigenschap van steigerhout. Nou mijn man is hem nu zelf aan het schuren en ziet er top uit. Op zo'n onveilig bed laat je toch geen kind slapen.

Wageningselaan 10

3903LA Veenendaal

+31 (0) 318 302 643

Over Rockwood® Picknicktafels

Een Rockwood® picknicktafel draagt de handtekening van de natuur! Het hout waarvan uw tuinmeubel is gemaakt is een eerlijk natuurproduct, een levend materiaal dat alle verschijnselen kent die de natuur heeft meegegeven. Elk stuk hout dat wij voor uw tuinmeubel selecteren is anders van structuur, nerf en kleur. Scheurtjes, (worm)gaatjes, oneffenheden en/of (open) noesten zijn zulke natuurlijke kenmerken die de echtheid van het hout typeren. Dit zijn geen materiaalfouten, maar een handtekening die de natuur heeft meegegeven. Zij geven het meubel juist het karakteristieke, doorleefde en rustieke uiterlijk wat elk meubel uniek maakt. Wij wensen u veel picknick plezier! Team Rockwood