Pluspunten
Levering volgens afspraak
VerbeterpuntenProbeer de bakblade minder als tellsell aan te prijzen want hij doet t goed! Door de tellsell achtige dingen zou een Nederlandse consument hem minder snel kopen
Pluspunten
In de reclame die gemaakt werd wordt er heel positief over het product gepraat, wel een snelle levering, alleen bij 1e gebruik vele plekken op mijn lichaam gesneden door de mesjes die ik erbij had besteld, dus de bakblade ook meteen na 1e gebruik meteen in de prullenbak gegooid!!
VerbeterpuntenMinder liegen en eerlijk zijn tegen over de klanten
Je kunt niet overal goed aan op je rug
Pluspunten
betrouwbaar
Verbeterpuntenvolgen van je bestelling is ondeuidelijk
Pluspunten
Prima optijd geleverd
VerbeterpuntenHet is niet een product wat doet wat ze zeggen.
Beste Laurens, bedankt voor uw reactie. Wat vervelend om te lezen dat de baKblade niet goed bevalt. Wij willen u adviseren de baKblade z'n werk te laten doen en geen druk uit te oefenen op de 'scheerkop'. Hoe meer kracht er wordt uitgeoefend op de scheerkop, des te harder de scheerkop in de huid wordt gedrukt en het door u omschreven gevoel ontstaat. Laat hem gewoon glijden. Ook adviseren wij om uit te kijken met uitstekende moedervlekken en/of pukkels op uw rug. Het blijven immers vlijmscherpe blades. Als tip willen wij u graag vragen om de instructievideo te bekijken, hierin wordt goed weergegeven hoe eenvoudig u uw rug kunt scheren. Gr. Naomi van baKblade
Pluspunten
GEEN
VerbeterpuntenGEEN
Pluspunten
Snelle levering, product voldoet.
Pluspunten
Communicatie, snelheid
VerbeterpuntenKwaliteit van de product
Bedankt voor uw tip. We gaan er iets mee doen! Fijne dag nog. Gr. Naomi
Bedankt voor uw beoordeling. De scheerkop kan eenvoudig van de baKblade geschoven worden. Van rechts naar links. Fijne dag nog. Gr. Naomi
VerbeterpuntenNeeik
Pluspunten
Snelle en betrouwbare levering. Ik kan niks negatiefs zeggen.
VerbeterpuntenGa zo door.
Pluspunten
Nog nooit bij dit bedrijf besterd, maar mijn eerste ervaring was grandioos!
VerbeterpuntenAls tip: blijf zeker zo doorgaan!
Twentepoort Oost 6121
7609RG Almelo