Pluspunten
Pluspunten
duidelijke communicatie.
Pluspunten
Goede levering
VerbeterpuntenGeen was pas de eerste bestelling Een handleiding is wel handig
Pluspunten
Gewoon een goed bedrijf met een goed product, dat doet wat het belooft. Prima.
Pluspunten
Snelle levering...
VerbeterpuntenHad graag geweten dat er een hulpstuk beschikbaar was voor de bakblade om je rug mee in te zepen.
Pluspunten
Duidelijke uitleg over het product. Doet wat het moet doen! Top!
VerbeterpuntenNiets
Pluspunten
levering ging goed
Pluspunten
Klantvriendelijk. Omdat ik 1 dag langer moest wachten, kreeg ik 2 mesjes gratis extra. Dat is pas service.
Pluspunten
Snelle levering! Prima communicatie.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zeer snelle levering l
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle levering en afhandeling van de bestelling. Geen klachten over de bezorging.
VerbeterpuntenIk had besteld en vervolgens verscheen op Facebook dat 10% korting werd gegeven. Ik vond dat niet zo leuk.
Pluspunten
Levering volgens plan.
VerbeterpuntenZou het nu niet weten.
Pluspunten
Snelle levering, mooi product
Positive
- I can reach my back finally! - It also work pretty well on the chest area - Cleaning is easy. - Cleaning brush is geniunely placed - Wall mount and the way it looks when hanged is awesame.
Suggestions- Couldn't seperate head, worried to break it. I saw in advertisement that it is removable, but I couldn't find any clear instructions to do so. - Reaching some part of back is still tricky. - BakBlade doesn't work well under shower. Head tends to jump over wet skin and causes nicks and cuts if you want to prevent that. - Despite having 2 blade heads in 2.0, it still needs lots of passes in order to achieve a good result. - Needs to be a little bit more longer.
Bedankt voor uw beoordeling. Ai, vervelend zeg. Het zou niet pijnlijk mogen zijn vanwege het gepatenteerde ontwerp. Heeft u de instructievideo op YouTube bekeken? Wij adviseren de eerste keer een spiegel te gebruiken om het onder de knie te krijgen. Mocht u vragen hebben omtrent het gebruik, zou u ons dan een mailtje willen sturen? Alvast bedankt, ~ Naomi
VerbeterpuntenNiets doen zo doorgaan
Meent u dit serieus? Dit mag door het gepatenteerde ontwerp absoluut niet gebeuren namelijk! De door u omschreven situatie zijn wij uit alle duizenden wereldwijde reviews nog niet eerder tegengekomen. Zou u ons een pm willen sturen? Wij hopen dat u van de schrik bekomen bent en komen graag zo snel mogelijk in contact met u. ~ Naomi
Twentepoort Oost 6121
7609RG Almelo