Pluspunten
Ze maken waar wat ze beloven.
Verbeterpuntengeen.
Pluspunten
Snelle levering en goede communicatie
VerbeterpuntenNvt
Vooral het product zelf.
Pluspunten
Snelle Levering en het gemak van achteraf betalen
Pluspunten
Snelle levering en houdt goed op de hoogte van acties en aanbiedingen, niet overvoerd
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Top product
Pluspunten
snelle leveringstijd
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Alles goed verlopen
Pluspunten
Product was netjrs op tijd afgeleverd. Via Track en tracé kom je het product volgen.
VerbeterpuntenDe zuignop iets verbeteren. Voor de rest weinig tot geen klagen. Was de 1ste keer dat ik war besteld had bij jullie.
Pluspunten
Snelle actie
VerbeterpuntenNog niet ervaren
Pluspunten
VerbeterpuntenMails beantwoorden doen ze niet. heb een kapotte bakblade ontvangen. ik heb gemailt 2 weken terug. en nog steeds geen antwoord.
Pluspunten
VerbeterpuntenMis de mogelijkheid om hem los te halen en daarmee voor de voorkanr te kunnen gebruiken
Pluspunten
Handig en uniek product.
VerbeterpuntenWat problemen gehad met de levering van het pakketje, maar uiteindelijk is dat allemaal goed opgelost door dit bedrijf.
Pluspunten
Snelle levering origineel product.
VerbeterpuntenBetere messen met langere levensduur.
Twentepoort Oost 6121
7609RG Almelo