Snel en goed

Bestellen gaat makkelijk, hele snelle levering en de bestelling is heel degelijk verpakt. En dan het belangrijkste: mooie, degelijke materialen!

Prima kwaliteit, vriendelijk en goede prijzen

Snel geleverd ondanks kleine order waarde. Goedencommunicatie

Vakwerk

Een "speelbord" van tespa laten maken. Mooie afwerking rondom en zeer goed verpakt. Klasse.

Goed, panelen waren licht vervuild, daarom kan ik geen 5 sterren geven.

Goed, panelen waren licht vervuild, daarom kan ik geen 5 sterren geven.

Würde jederzeit wieder hier Einkaufen, Perfekt

Lieferung wurde pünktlich und sicher verpackt geliefert, Qualität der Kantenbearbeitung sehr sauber Jederzeit gerne wieder. Danke

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede afspraken en levertijd Perfecte kwaliteit!

Goede kwaliteit en levering/prijs is top.

Een stuk of 6 HPL platen van 3mm besteld, met de gewenste levertijd van 2 weken ( is het goedkoopste). Platen zijn goed en stevig ingepakt. Levering conform het bestelde. Gewoon toppie!

Goed verpakt geleverd. Verder geen aanmerkingen.

heelfijn en netjes geholpen

ben heel tevreden gr

Schnelle Lieferung, faire Versandlösung, sehr freundlicher Kontakt

Produkte in sehr guter Qualität, Lieferung aus den Niederlanden schneller als erwartet. Bei einer Rückfrage zum Versand wurde sofort eine unkomplizierte Lösung angeboten. Freundlich, entgegenkommend und reibungslose Kommunikation auf Deutsch. Klare Empfehlung.

Goed geregeld allemaal .

Mijn bestelling werd keurig verpakt en netjes op maat afgeleverd super tevreden over de service.

Suppi

Seher gute qualität

Uitstekend, alles volgens afspraak

Duidelijke afspraken, geen enkel probleem om ook kleine afmetingen te verzorgen Alles klaar voor montage

Geweldig !!

Perfect huisnummer, ziet er heel mooi uir

Prima aan de vraag voldaan en volgens afspraak geleverd. Enig minpuntje zijn de hoge verzendkosten.

Gemiddeld

Product is ok. Klantenservice mag wel een stuk beter. Transmission als vervoerder is een drama, geen communicatie mogelijk. Aanbevelen met andere vervoerder.

Kulanter Händler. Bin zufrieden

Habe die Dubond Panele in "weiß" bestellt, allerdings ohne vorher ein Muster zu bestellen. Als ich sie dann geliefert bekommen habe, habe ich bemerkt, dass es eher ein "grau" und kein "weiß" ist. Der Händler war jedoch kulant und hat mir einen Teil erstattet. Daher durchaus empfehlenswert.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Auftrag von vorne bis hinten sehr gut gelaufen!

Freundlicher Kontakt, schnelles Angebot, zuverlässige Lieferung!

Verrassend

Ik was aan het zoeken naar een stukje trespa en kon nergens ietsvinden. Totdat deze site opdook, verassend genoeg kunnen bestellen wat ik wou. Heb wel even moeten wachten op daatwerkelijke ontvangst maar het was goed ingepakt en zag er verzorgd uit. Prima keuze geweest.

Duidelijk en snelle service

Een duidelijke site en een goede service.

Gewoon goed

Op tijd geleverd en precies op maat en het juiste materiaal

Prima zaak met prima service

Zowel per mail als telefonisch goed te bereiken voor advies. Snelle levering en alles perfect op maat.

Een professioneel en klantgericht bedrijf

Een belletje toen de voorraad op was en niet konden leveren. Nadat ik wat vergeten was en later besteld had, de bestellingen samengevoegd en de extra bezorgkosten teruggestort. Die begrijpt zijn klanten

Mooi product!

Vlotte afhandeling en super kwaliteit geleverd gekregen. Aanrader!

industrieweg 8

6321BP Wijlre