Verrassend

Ik was aan het zoeken naar een stukje trespa en kon nergens ietsvinden. Totdat deze site opdook, verassend genoeg kunnen bestellen wat ik wou. Heb wel even moeten wachten op daatwerkelijke ontvangst maar het was goed ingepakt en zag er verzorgd uit. Prima keuze geweest.

Duidelijk en snelle service

Een duidelijke site en een goede service.

Gewoon goed

Op tijd geleverd en precies op maat en het juiste materiaal

Prima zaak met prima service

Zowel per mail als telefonisch goed te bereiken voor advies. Snelle levering en alles perfect op maat.

Een professioneel en klantgericht bedrijf

Een belletje toen de voorraad op was en niet konden leveren. Nadat ik wat vergeten was en later besteld had, de bestellingen samengevoegd en de extra bezorgkosten teruggestort. Die begrijpt zijn klanten

Mooi product!

Vlotte afhandeling en super kwaliteit geleverd gekregen. Aanrader!

Snel en correct

Zeer goed verpakt en zonder beschadiging Perfect.

prima trespa platen besteld voor een goede prijs.

Levering duurde iets langer en de platen waren niet in 3 mm beschikbaar. Telefonisch contact gehad en heb 4 mm gekregen voor dezelfde prijs. Prima service, en we zijn de platen nu aan het monteren in de tuin.

Super Service und Ware

Sehr netter Kontakt, perfekte Maße. Meine Platten wurden auf den Milimeter genau hergestellt. Qualität scheint auf den ersten Blick auch sehr gut zu sein. Produktionszeit wie angekündigt. Mein Fazit, gerne wieder!

Mooi op maat.

Goed product en prima verpakt afgeleverd.

Prima ervaring

Prima product en service

Super makkelijk

Makkelijk te bestellen. Snel klaar om op te halen. Prima kwaliteit

Keurig op maat en netjes afgewerkt!!

Prima bedrijf.

Duidelijke site. Niet duur en prima kwaliteit. Correcte levering. Dus....alles klopte.

Keurig in gepak Maten kloppen

top geregeld

was snel geleverd

Super goed

Meedenken flexibel snelle levering

Unkompliziert aber dennoch schwierig

Die Bestellung war unkompliziert und einfach. Leider war die Lieferung absolut katastrophal...

everything is perfect

Everything went perfectly, from the order to the payment and contact.

Alles exact op maat gezaagd

Goed materiaal en op tijd geleverd.

Ik had trespa nodig maar in niet standaard maten. Online besteld en betaald en met een week op afspraak kunnen afhalen. Snelle levering en op maat gezaagd. En een mooie rit door het Limburgse heuvelland gemaakt. Helemaal top!!

Mooi product en goede aflevering

Perfecte maatvoering en een mooi product.

zuverlässig und qualitativ hochwertig

Die Firma ist sehr zuverlässig, der gelieferte Zuschnitt ist sehr präzise und hochwertig. Gern wieder.

Goed en snel

Goede persoonlijke service, snel en kwalitatief goede producten.

industrieweg 8

6321BP Wijlre