Laden reviews...
97 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De meeste beoordelingen tonen tevredenheid over snelle levering, goede verpakking en betrouwbare service. Enkele opmerkingen noemen vertragingen of communicatieproblemen met de vervoerder, maar de ervaringen zijn over het algemeen positief. Ook wordt vaak de kwaliteit van de producten en de prijs-kwaliteitverhouding genoemd.
Heb tel een eerste keer gevraagd over mijn bestelling en werd onvriendelijk te woord gestaan ,bij een tweede tel vraag een week later werd die zelfde persoon zelfs brutaal ,terwijl ik netjes vroeg wanneer ik de bestelling kon afhalen. Zo werkt dat niet , hebben zelf ook een bedrijf maar blijven altijd vriendelijk zoals het hoort
Beveelt niet aan
15 May 2026
Marcel
Oudsbergen 3660
Goedemiddag Marcel,
Bedankt voor uw feedback. Jammer om te horen dat u onze communicatie zo heeft ervaren, want dat is uiteraard niet onze bedoeling.
Bij bestelling communiceren wij de verwachte levertijd duidelijk via de website en orderbevestiging. Zodra een bestelling gereed ligt voor afhaling ontvangt u een email.
Daarop kan een afspraak voor afhaling wordt ingepland bij onze vestiging. Het afhaalmoment wordt dus bepaald door onze productieplanning.
Wij hebben geprobeerd dit tijdens het contact toe te lichten, maar vinden het vervelend om te horen dat dit bij u niet prettig is overgekomen. Daarvoor onze excuses.
Met vriendelijke groet,
Team Panelzz.com
Net op de afgesproken tijd geleverd en goed verpakt ook.
13 May 2026
Snel en kwaliteitsvol!
9 May 2026
Geert
Hamme
Ik heb HPL platen op maat besteld. 4 dagen na bestelling bezorgd. Netjes verpakt en de zaagranden mooi afgewerkt. De HPL platen heb ik achter de ramen gezet in de tuin. Wij hebben een stenen muur als beschutting met kozijnen er in. Folie tegen de ramen blijft maar 1 jaar mooi hier met de hele dag colle zon er op. Dit is een betere oplossing voor langere termijn en het ziet er nog erg netjes uit. Van binnen en van buiten.
8 May 2026
E. B.
Rhoon
Communicatie perfect, probleem oplossen een dikke 10!!!!!
7 May 2026
John
Haarlem
Prima.
3 May 2026
Oleksandr
Belsele
Alles schön verpackt. Gute Ware schnelle Lieferung kann man nichts beanstanden.
Johannes
Senden
Perfect ingepakt Top
Jan
Goes
Bestel de volgende keer ook hier
Frans
Mijdrecht
Roel
Appelscha
Bestellen gaat makkelijk, hele snelle levering en de bestelling is heel degelijk verpakt. En dan het belangrijkste: mooie, degelijke materialen!
27 April 2026
Joop
Bennekom
Snel geleverd ondanks kleine order waarde. Goedencommunicatie
27 April 2026
patrick
Beek
Een "speelbord" van tespa laten maken. Mooie afwerking rondom en zeer goed verpakt. Klasse.
26 April 2026
Henk
Zoetermeer
Goed, panelen waren licht vervuild, daarom kan ik geen 5 sterren geven.
24 April 2026
Damir
Den Bosch
Lieferung wurde pünktlich und sicher verpackt geliefert, Qualität der Kantenbearbeitung sehr sauber Jederzeit gerne wieder. Danke
21 April 2026
Ingrid
Waldshut-tiengen
Goede afspraken en levertijd Perfecte kwaliteit!
18 April 2026
Stephan
Geldrop
Een stuk of 6 HPL platen van 3mm besteld, met de gewenste levertijd van 2 weken ( is het goedkoopste). Platen zijn goed en stevig ingepakt. Levering conform het bestelde. Gewoon toppie!
16 April 2026
Hans
Landgraaf
Goed verpakt geleverd. Verder geen aanmerkingen.
11 April 2026
Jeroen
Zoetermeer
ben heel tevreden gr
10 April 2026
jan
eindhoven
Produkte in sehr guter Qualität, Lieferung aus den Niederlanden schneller als erwartet. Bei einer Rückfrage zum Versand wurde sofort eine unkomplizierte Lösung angeboten. Freundlich, entgegenkommend und reibungslose Kommunikation auf Deutsch. Klare Empfehlung.
9 April 2026
Luka
München
Mijn bestelling werd keurig verpakt en netjes op maat afgeleverd super tevreden over de service.
2 April 2026
Simon
Den Helder
Seher gute qualität
2 April 2026
Ujup
40699 Erkrath
Duidelijke afspraken, geen enkel probleem om ook kleine afmetingen te verzorgen Alles klaar voor montage
31 March 2026
Gert
Druten
Perfect huisnummer, ziet er heel mooi uir
29 March 2026
Rian