uitstekend

Levering sneller dan verwacht, product mooi op maat, voldoet aan de verwachting

prima service

Ik heb als particulier hier mijn platen kunnen bestellen. Prima service en goed contact!

Levering op tijd en alle panelen perfect op maat gezaagd en verpakt.

Is goed materiaal

Het materaal is goed ontvangen via de vervoerder.Top.

Fijne en goede webshop toppie.

De bestelde artikelen keurig en op tijd afgeleverd en een goede prijs- kwaliteitsverhouding.

TNT heeft nog steeds niet geleverd

Donderdag 4-09-2020 zou het bestelde geleverd worden, de hele dag gewacht maar geen levering. Na 2 dagen op TNT website dat de levering ergens op wacht, ik wacht nu al 5 dagen, zonder bericht.

Sehr guter Kontakt mit guter Problemlösung

Bei einer Reklamation zeigt sich immer die echte Kompetenz. Es wurde bei einem Problem ein sehr kulante und flexible Lösung gefunden. Gerne wieder

Verpakken kan wat milieuvriendelijker

Veel plastic, had ook met karton gekund

Nette prijs en sneller als belooft

Nette prijs en sneller als belooft, voldeed aan alle verwachting

Ware top, Preis gut, Kommunikation ok

Die Ware war sehr korrekt zugeschnitten und unter anderem durch angebrachte Kantensicherungen sehr gut für den Transport geschützt. Der Versand wurde zwar erst auf Nachfrage bestätigt, lag aber fast im vorangekündigten Zeitrahmen.

goed verpakt

zeer snel en netjes geleverd

Op zich oke

Vervoer goed en mooi optijd. Betaling via bank stroef. En mollie iDeal afschaffen Mollie iDeal als je daar wil betalen krijg je een Duitse bankrekening wekt ??.

Veel tevreden

Zeer tevreden met de levering, betaalt u een beetje meer maar je krijgt ze binnen 48 uur. Gefeliciteerd, bedankt. Groetjes Ilie

Fout huisnummer door jullie zelfs in weekend goed gecorrigeerd, top

Netjes berichten gehad

Snelle uitstekende levering!

Keurig alles volgens afspraak en binnen termijn! Bezorging ook keurig netjes! Aanrader!

correcte en snelle levering, zeer flexibel

heel tevreden over de werking bij Panelzz. Ze zijn makkelijk telefonisch bereikbaar en bereid om samen een oplossing te zoeken voor een specifieke levering. Zelfs al ging het om een zeer kleine bestelling. Hartelijk dank

Prima, ook al ging het maar om een sample

Goed en snelle levering

snel

netjes gezaagd

Trespa platen voor finishing touch van kleine hoeve

Mijn bestelling - Trespa stroken - is met zorg en professioneel ingepakt. De erbij bestelde schroeven zitten er netjes in een zakje bij met omschrijving, bijbehorende bit en kunstof busjes. Platen zijn op de mm nauwkeurig gezaagd. Echt maatwerk waar je op door kan. Je ziet dat dit een gestroomlijnd bedrijf is, waar iedereen met dezelfde passie de klant vooruit helpt. Bedankt!

Topservice

Panelzz kon als enige lartij dunne en lange lanelen leveren en had deze uitstekend verpakt. Zou Panelzz zeker aanraden.

Geweldig!

Ik heb een vrij complexe bestelling gevraagd en deze is tot in de puntjes geleverd.

Zuverlässig und schnelle Lieferung.

Ihr seid Klasse!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snel en aanspreekbare service!

Een paneel bleek niet de juiste maat te hebben. Één telefoontje was voldoende om dit te corrigeren en een nieuw correct paneel na te leveren.

top

Paneel op maat gemaakt, kantjes geslepen en hoeken afgerond, netjes verpakt, ik had niet beter kunnen wensen

industrieweg 8

6321BP Wijlre