Super gut, super schnell

Alles super!

Alles super!

Helemaal tevreden

Heel positief

mooie prijs en snelle levering

mooie prijs en snelle levering. goed afgewerkt, helemaal top!

vlotte en correcte levering

goed werkende site, goed assortiment, snelle levering.

Snelle service met een correcte prijs

Algemeen positieve ervaring. Eens soort van keuzebegeleiding in vorm van aantal vragen of een online chat, kan zeker een meerwaarde zijn.

Binnen de 48u geleverd en perfect op maat en uitstekend verpakt alsof het moest worden geleverd op de maan.

Een klasse bedrijf dat werkelijk haar belofte nakomt. Op maat gezaagd binnen 48 uur geleverd

Mooi materiaal en zeer snel geleverd en goedkoop, een aanrader en ik ga in de toekomst hier nog bestellen.

Prina

Correct Zeer goede info bij aflevering met fotos van plaatsen nateriaal

Goed en snel

Goed en snel

Hele goede service

bestelling werd beschadigd geleverd door bezorger. Na contact hierover werd er direct een nieuwe bestelling geleverd die nog beter was ingepakt. Top

Online besteld en mooi op tijd geleverd.

Weer een perfecte zending,.....Bedankt Joop!

Snel geleverd, goede prijs, TOP!

Uitmuntende service

Wat is het lekker snel geregeld en super snel bezorgd.

Snelle service met top kwaliteit

Snel en correct!

Gunstige prijs, perfect op maat en snel geleverd!

Alles wie versprochen

Alles wie versprochen - tadelloses Produkt, termingenaue Lieferung

Perfect geregeld

Snel geleverd Goed verpakt Goede prijs

Prachtig materiaal voor schappelijke prijs.

Jammer dat er op een drietal plaatsen een kleine beschadiging/ kras op de grote plaat zit. Dit werd zichtbaar na het verwijderen van het folie dat als beschermlaag over de plaat zat.

Heel tevreden, ook prima klantenservice.

Heel tevreden. Vooraf bij de klantenservice netjes mijn vragen beantwoord. Het product is netjes op tijd en heel goed ingepakt afgeleverd.

Echt alles goed geregeld

Allees op tijd

Het bestelde produkt goed en snel geleverd

Mijn bestelling is perfect uitgevoerd en goed en snel geleverd.

Precies geleverd zoals besteld, goed verpakt, iets te laat, vrij hoge verzendkosten.

Besteld trespa meteon. Precies op de juiste maat gezaagd geleverd. Netjes verpakt en onbeschadigd aangekomen. De schroeven in dezelfde kleur meebesteld waren ook idd dezelfde kleur. Vulbusjes zaten er netjes bij. Ik had besteld met optie 5 werkdagen, dat werden er wat meer. Jammer, want er is wel voor betaald. De meeste bedrijven rekenen ongeveer 15 euro verzendkosten, hier is het bijna 20. Dat kan beter. Het belangrijkste is dat het product goed was en dat was zo. Dus wel tevreden verder.

industrieweg 8

6321BP Wijlre