Prima levering op maat, goed ingepakt en netjes bezorgd

Prima levering op maat, goed ingepakt en netjes geleverd

Maatwerk via schets perfect uitgevoerd

Had antraciet HPL besteld en een tekening toegestuurd voor wat speciale vormen. Ze hebben deze op de perfect uitgevoerd.

alles perfect geregeld !!!!!

goede lengte was niet aanwezig.toch alles goed geregeld

Top, fast and best quality

sehr gut

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

voldoende

1 nadeel. Ik ben een uur aan het uitpakken geweest en ongeveer ook nog een uur om de plakresten van het plakband van de platen af te halen. Een beetje overdreven misschien maar het plakband waarmee jullie inpakken (cellofaan tape) krijg je haast niet van da platen af. Scheurt af en plakresten blijven achter. Dat is jammer en wil ik jullie toch even vertellen om als verbeterpuntje mee te nemen. Verder is alles zoals het hoort. Groet. H. van Spijker.

Maatwerk

Ik heb al 3 maal besteld bij Panelzz en 3x tevreden van prijs en qualiteit

Ik ben bijzonder tevreden

Zeer snelle levering van de door mijn bestelde panelen. Helaas waren ze vergeten de kit (wel besteld) mee te leveren. Na een telefoontje had ik 2 dagen later alsnog de kit in huis.

Bestelling werd prompt klaar gemaakt voor verzending

Positieve ervaring met klaarmaken bestelling voor verzending, maar levering door Post nl is noch steeds niet gebeurt vijf dagen na de bestelling

Exact gewenste uitvoering en snelle levering. Top!

Exact gewenste uitvoering en snelle levering. Top!

Snel en goed. Ook maatwerk met gaten precies volgens tekening.

Snel en goed. Ook maatwerk met gaten precies volgens tekening.

snelle levering en goede communicatie

Lange leverduur samples. Slechte communicatie

Lange leverduur samples. Slechte communicatie

Keurige levering en perfecte verpakking

Duidelijke terugkoppeling en levering van goed product, geheel volgens afspraak.

Correcte service

Probleempje met de bestelling maar zeer vriendelijke en correcte oplossing aangeboden gekregen

Goed verpakt,op maat gezaagde panelen.

mijn bestelling was trespa platen met gefreesde kanten. Bij levering bleek echter dat de platen niet gefreesd waren. Na email om dit te melden is er iemand naar mij thuis gekomen om de panelen te frezen. Top service dus.

Snelle levering en goede communicatie

Snelle levering en goede communicatie

Wederom schitterend maatwerk

Het is zeer simpel: ik maak een tekening en stuur ze door naar panelzz. Vervolgend heb ik even geduld terwijl ze mijn bestelling op maat zagen en/of frezen. Na levering kan ik alles plaatsen zonder probleem. En dit alles is omdat ze bij panelzz weten waar ze mee bezig zijn. Vakwerk, en dat alles voor een zeer democratische prijs. Het is de tweede keer dat ik bij hem besteld heb, volgende keer opnieuw.

eenvoudig bestellen, goedkoop en snel geleverd

eenvoudig bestellen, goedkoop en snel geleverd

Vlot en netjes

Vlot en netjes. Goed verpakt en afgeleverd. Top

Eenvoudig besteld, prima verpakt

Zoals de titel aangeeft; vlot besteld en goed afgeleverd. Ik kom graag terug. Wel erg storend dat Postnl meldt dat het pakketje afgeleverd is, en dat het dan pas de volgende dag echt gebracht wordt. Doet Postnl dit om hun opdrachtgevers in de waan te laten dat het pakketje op tijd afgeleverd is? Het is me eerder ook bij andere leveranciers overkomen met Postnl.

Goede ervaring. Alles volgens afspraak!

Alles verliep volgens afspraak. 1 paneel was beschadigd toen we deze ontvingen. Na 1 telefoontje werd direct een oplossing geboden en werd direct een nieuw paneel gestuurd.

Gewoon geweldig

Product snel geleverd en goed verpakt

Eenvoudig bestellen, goed product, snel en prima verpakt geleverd voor een nette prijs. Wat kun je meer willen? Ik heb wat stukken 3mm HPL gekocht en ben er blij mee.

Mooi product voor een redelijke prijs.

Ik had Trespa 3mm op maat laten zagen in panelen van 59x116 cm en dit werd gratis gedaan! De panelen werden ook binnen de opgegeven tijd goed verpakt geleverd.

Goed product (trespa meteon) wordt netjes verpakt en snel geleverd

Goede prestatie: maatvast, op tijd, scherpe prijs, duidelijkheid bij bestelling. Trespa meteon plaat is enkelzijdig qua kleur.

industrieweg 8

6321BP Wijlre