Goed materiaal, redelijke prijzen en snel bezorgd.

Prima spul

Prima spul vlot geleverd

Snel geleverd en hele goede kwalteit!

Meerde bestellingen al gedaan ena ltijd vlot verlopen. Snel aan huis dus sneller project af. En goede service als er toch problemen zouden zijn.

goed advies

Ik vroeg hoe ik het moest gebruiken i.v.m verven. kreeg goed advies over het gebruik van de epoxy en het resultaat is prachtig. Prima om te gebruiken. prettig bedrijf!

Altijd tevreden, goed advies en producten. Jammer dat ik de laatste tijd moet uitwijken naar een andere winkel omdat niet alles wat ik wil hebben te bestellen is. Daarom geen 5 sterren.

Goed materiaal, goede service

Mooie spullen, fijne epoxy, snelle verzending, goede service!

Prima producten en snel geleverd.

De afgelopen weken heb ik drie bestellingen geplaatst. Dit zegt eigenlijk al genoeg. Alle artikelen zijn prima verpakt verstuurd en zijn eenvoudig te verwerken. Voor mij geen andere leverancier meer.

Zeer goede epoxy voor het vullen van malletjes ook de metallic pigment die ik er ervoor heb gekocht bij mister boat is top kwaliteit een mini beetje is al genoeg voor diepe kleuren

Gewoon goed.

niks op aan te merken gewoon goed

ik kreeg wat ik wou hebben. na een vraag via de mail kon ik bestellen wat ik wou en het was er snel. dus gewoon zoals het hoort!

prima snel geleverd en goed verpakt met een setje handschoenen en roerstokkie!

Prima producten en service

Kan bellen bij vragen gewoon snel een medewerker aan de telefoon en snelle verzending

Goed product

Eenvoudige manier van verwerken en een prachtige helderheid

Snel

Goede ervaring

Levertermijn gerespecteerd

Ik had de epoxy om 15.45 besteld, dus ik vond het spannend, maar inderdaad, de volgende ochtend werd mijn bestelling netjes geleverd. Prima product

Goei spul

Epoxy goed verwerkbaar

Top product met super service

Altijd hoge kwaliteit, en altijd bereikbaar voor goed advies!

Uitstekende epoxy

Epoxy besteld bij mr boat. Ik gebruik het bij opknappen van houtrot. Deze epoxy met langzame harder is perfect als houtrot stop. Het heeft lange tijd om in te trekken. Wat er nog aan zacht hout zit wordt bikkelhard. Daarna prima hechting met epoxy plamuur.

Goede informatie

Altijd behulpzaam. Prijskwaliteit goed. Ik heb er ooit een cursus gevolgd. Helaas hebben ze volgens mij geen vervolg cursussen.

alles verloopt snel en correct

alles verloopt snel en correct

Goede producten, juiste prijs

Goede producten voor de juiste prijs en meteen verstuurd

Op tijd bestelt en snel geleverd. Goede producten.

Snelle levering, goede service.

Nog nooit eerder met epoxy gewerkt en kwam op deze site terecht, dus hier advies gevraagd en meerder keren besteld inmiddels. Als je vragen hebt krijg je snel en duidelijk antwoord en de producten worden ook snel geleverd. Top!

Als klant ben je echt een klant.

Klant vriendelijk en ze zullen je altijd helpen met raad en daad.

Kikkertweg 15

1521 RE Wormerveer

Over Mr.Boat

Mr.Boat epoxy: Let's stick together!