Gewoon goed.

Makkelijk bestellen, genoeg informatie over de verschillende soorten. Prima verzending en vlot geleverd!

Goede snelle levering

Goed brdrijf

Goede producten

De epoxy is van goede kwaliteit. De omschrijving van elke product is duidelijk en volledig

Nieuwe ervaring die mijn creativiteit een boost geeft

Terwijl ik bezig ben met gieten van mijn eerste en tevens groot project krijg ik constant ideeën .Het gieten gaat vlot , al doende leer ik ook bij. De mogelijkheden lijken eindeloos.

Goed geholpen en perfecte aftersales

Ben bezig met een grote klus en goed geholpen door mrboat. Kleur was een keer niet goed maar prima opgelost door de klantenservice.

Geweldige service, ook technisch en snelle levering.

Heel prettig dat er altijd heel duidelijke informatie te vinden is over de materialen. Zo weet je precies welke spullen je nodig hebt. Zowel online als telefonisch heb ik erg goede en betrouwbare informatie gekregen. Uiteindelijk gaat het niet alleen om verkopen, maar ook om technische ondersteuning. Heel fijn.

Snelle verzending en goed spul! Ik decoreer er schelpen mee en maak epoxy resin art ermee. Ik ben tevreden!

Al jaren te vertrouwen

Wat ik bestel komt

Positief

Goede ervaring met inkoop en aflevering

Helemaal top!!

Post had zijn werk niet gedaan en na een mailtje het pakketje nog een keer opgestuurd. Dat is met de klant mee denken!!

Geweldige coating.

De coating is makkelijk aan te brengen, de vloeren zijn zeer strak en na een week vloeistof dicht.

Top product

Goed product snel geleverd toppy

Snelle service, duidelijke handleiding, mooi produkt

Er wordt snel geleverd, de handleidingen en alternatieven zijn makkelijk te vinden en te volgen, het product is erg mooi.

Zoals altijd prima

Ook nu weer prima spul en snel geleverd.

Gekocht voor de modelbaan. Prima spul

Ik heb het gekocht om water te maken op de modelbaan. Prima spul dat na een aantal uren een mooi spiegelglad oppervlak geeft

Prima service en spullen

Vlotte afhandeling van de bestellingen

Goede service! Snel en betrouwbaar.

Goede producten.

Goede service top

Goede service en informatie top .

Snel antwoord op mijn vragen en duidelijk advies gekregen. Snelle verzending. Uitstekend product ontvangen.

Prima prijs en snelle levering

De producten werden snel geleverd en voor een prima prijs. Ook zat er een duidelijke beschrijving bij.

Duidelijk, snel en overzichtelijk

Duidelijk uitgelegd wat het inhoudt. Overzichtelijke site en snelle levering. Toppers.

Goed product

Resultaat is prima

uitstekend

zeer slecht

dinsdags bestelling geplaats en betaald nu vrijdags geen enkele reactie gehad op 4 e mails telefonisch niet bereikbaar nu, vandaag telefonisch een niets zeggende telefonisch contact gehaald weet nog steeds niet wanner de spullen binnen komen heb zelf ook een boze klant. vandaag voor 1500u bestel morgen in huis zal wel maar niet voor mij

Huisje weltevree top producten

Heb nu 2 x epoxy besteld en zal zeker , vaker bestellen. Snelle levering mits op voorraad! In een wordt geweldig gewoon.

Kikkertweg 15

1521 RE Wormerveer

Over Mr.Boat

Mr.Boat epoxy: Let's stick together!