Goede spullen en snelle levering

Al meerdere keren materialen bij Mr. Boat besteld en deze werden altijd goed verpakt en vlot geleverd.

Snelle en correcte levering.

Zeer tevreden!

Alles staat mooi beschreven per prodruct, zo vind je makkelijk wat je nodig hebt, bestellen ging makkelijk, het bestelde pakketje had ik volgende dag al in huis. Verzorgd ingepakt. Ik ben zeer tevreden! Een echte aanrader

De Expoxy voor het eerst aangeschaft en gebruikt. Wat een succes! Nooit meer anders.

De website was makkelijk en duidelijk en mijn producten werden heel snel geleverd. Ik ga weer bestellen.

Snelle levering en netjes verpakt

Netjes en snel

Prima product, goede service

Goed product, doet wat het belooft, goede informatie en heel snel geleverd.

Prima Epoxy

Prima spul, mooi compleet setje, goed verpakt en snel geleverd.

prima !

Harstikke goed

Gitaar

Gitaar is goed gelukt. Mooi hout met epoxy. Geweldig spul. Heb 6 lagen gedaan. En is perfect Dankjewel

tre bien

bon produi

Snelle levering , goede klantenservice

Top personeel, top levering, top aanvullende informatie. Ik wacht alleen nog een een sponserschap samen met De Beste MrBoat.

Epoxy hard toch nog redelijk snel uit bij 13a14 graden Celsius.

Er komt wel aan de oppervlak een waasje op. Door deze met het flammetje te bewerken om het uur verdwijnt deze waas. Denk door de iets te lage temp. Gr Ad

Uitstekende producten en een prima service

Zoals steeds weer, een prima product en een prima service.

Geweldig!

Zeer positief , ik heb al een paar merken getest voor maar mr boat is de beste!

Ik werk als kunstenaar al langere tijd met epoxy. Sinds kort met de epoxy van Mr.Boat, er ging een nieuwe wereld voor mij open wat een geweldige epoxy. En een hele snelle levering en goede snelle service Ik ben super tevreden

Goeie kwaliteit en erg snelle levering!

Altijd de volgende dag in huis.

Goede kwaliteit producten.

Snelle levering en goede kwaliteit en kwantiteit !

Na meerdere mails heen en weer, waarbij al mijn vragen beantwoord werden, ben ik nu vol vertrouwen begonnen met mijn badkamerplank project.

snelle services, schade aan product, klant vriendelijk

De bestelling was erg vlot binnen. helaas was de domino mal die ik besteld had niet helemaal goed gemaakt. hierover contact gehad en direct een nieuwe opgestuurd gekregen. goede services!!

Overzichtelijk en snel binnen

Fijne website en er staat alles duidelijk vermeld. De aansteker klein werkt alleen een beetje moeizaam.

Heb het snel thuis ontvangen, echter nog niet gebruikt

Helemaal top

Goede producten en snelle levering.

Snelle levering en alles in orde

Kikkertweg 15

1521 RE Wormerveer

Over Mr.Boat

Mr.Boat epoxy: Let's stick together!