Mijn bestelling epoxy had wat vertraging omdat het pakket beschadiging had opgelopen. Helaas was het er dus niet snel, want het moest opnieuw verzonden worden maar het werd netjes opgelost en nieuwe toegezonden.

Erg tevreden over de epoxy

Mijn vriendinnen en ik gebruiken de epoxy om resin art en sieraden te maken. De epoxy is makkelijk in gebruik en mengt goed, ook met kleuren erin. Sommige hangers aan mijn ketting zijn nu zo'n 6 maanden in constant gebruik en zien er nog steeds top uit. Weinig krassen erop en de kleur van de transparante epoxy blijft goed. Alleen de dop van een 1 fles deel B is dol gedraaid en gaat dus niet meer open. Misschien dat hier eens naar gekeken kan worden als dit bij meer mensen voorkomt. Desondanks ben ik erg tevreden!

Geen geluk met bevoorradingen

Ik maakte een bestelling waarvan producten spijtig genoeg noch voorradig waren noch binnen redelijke termijn terug beschikbaar zouden zijn. Mr. Boat stelde me onmiddellijk een refund voor EN de mogelijkheid om naderhand te kunnen genieten van korting op volgende aankoop. Dank voor de mooie opvolging na verkoop!

Prima telefonisch advies gehad!

Na prima telefonisch advies, wist ik precies wat ik moest bestellen! Het wekte perfect!

Gewoon Goed

Goede levering goede service

Vlotte levering

Producten zijn zo als ze zeggen gewoon goed en niet te duur.

Kennis van zaken, duidelijk overdraagvan jennis

Gied bedrijf

Duidelijke site met voldoende advies

De epoxyhars, gemengd met houtschuursel, gebruik ik als plamuur tijdens het maken van kozijnen en deuren. Werkt perfect

Prima service!

Correcte en votte levering. Goede uitleg van de producten.

Ontzettend blij met de aankoop, 100% aanbevolen

Epoxy of boatbuilding quality at an excellent price

It is my second order of boatbuilding supplies, no problems of any kind

Gekregen wat ik heb besteld

N.v.t.

Snelle levering, en vakkundig advies als je dat nodig hebt

Zeer goed advies gekregen, top produkt voor ons project, zeer tevreden

Ik heb mij laten adviseren door Mr. boat, het is de eerste maal dat ik werk met epoxy en mijn resultaat was supergoed. Daarom kan ik de firma sterk aanraden.

Alles naar wens.

Topservice

Voor dit soort producten is Mrboat de ideale webshop. Snelle respons, snelle levertijden en duidelijke uitleg op de website

Zeer goede kwaliteit epoxy en een uitstekende klantenservice! Levering ook altijd snel en optijd!

Zeer goed!

top product en zeer goed geholpen

super service!

Bestelling was heel goed

De bestelling was vlot uit te voeren (overzichtelijke website), en levering was prompt en goed op tijd zonder enige problemen

Duidelijk betrouwbare verkoper

Fijne duidelijke website. Alle info die je nodig hebt kun je daar makkelijk vinden. Bestellen ging makkelijk en super netjes en snel thuisbezorgd.

snel geleverd , overzichtelijke webshop

voor reparatie van mijn speedboot wrak heb ik materialen gekocht bij MrBoat, na een tip van een ex collega die al eerder klant was. Dit is goed bevallen, een goede webshop, waar je makkelijk je weg vind. daarbovenop werd er heel snel geleverd ! Een kleine kanttekening, ondanks dat de website veel informatie biedt, is het toch lastig om de hoeveelheden in te schatten die je nodig hebt voor een klus. wellicht dat er middels voorbeelden ofzoiets daarmee nog wat geholpen kan worden. uiteindelijk is het ook geen ramp, want je kunt natuurlijk altijd weer bijbestellen.

Goede spullen en service

Goede spullen

Super service

Goede uitleg en advies! Geweldig! Is goed gegaan.

Vlot geleverd en kwaliteit

Vlotte levertijd

Beste kwaliteit

Kikkertweg 15

1521 RE Wormerveer

Over Mr.Boat

Mr.Boat epoxy: Let's stick together!