Mooi resultaat

Ik heb een dienblad gemozaiekte en er epoxy over gedaan.ziet er mooi uit.

Snel en goed

Goed bedrijf

Waanzinnig wat een sterk en makkelijk spul om aan te brengen.

Goede epoxy, mooi helder, hard goed uit. Snelle bezorging,makkelijk bereikbaar voor telefonische uitleg. Kortom bestellen maar.

Prima product

Makkelijk te gebruiken

Snelle levering en kwaliteitvolle producten!

Levering was erg snel, en ben heel blij met de epoxy.

Geleverd zoals besteld en beloofd

Soepel zonder storingen of poespas

Prima website, goede info en doen wat ze beloven

Veel nuttige informatie. Snelle verzending en niet duur

Fantastisch materiaal

Voor het eerst verwerkt. Echt mooi materiaal.

Snelle service, goed product!

Goede kwaliteit hars en niet duur.

Door een fout dit snel gecorrigeerd door de leverancier top

Keihard na droging

Goed product na droging keihard

Super producten!

De giethars is heel gemakkelijk te gebruiken en is perfect om sieraden mee te maken. De kneedbare siliconen om mallen te maken laat zich goed verwerken.

Perfect! Mooi verpakt en goede prijzen

Helemaal blij Goede materialen. Alles wat je nodig hebt. Jammer dat jullie geen vacuüm lamineer materialen hebben. Daardoor ben ik voor mijn laatste shop actie naar de concurrent gegaan. Gemiste kans wat mij betreft. Mochten jullie dit wel gaan verkopen dan graag per meter. Dan onderscheid je jezelf weer met de concurrent. Groeten ! Mark

Heerlijke service, correct en hulpvaardig

Niet alleen hanteert men een zeer vriendelijke en correcte service, bijkomend zoekt men effectief mee naar oplossingen en indien niet bij hen beschikbaar werd dit ook gewoon eerlijk medegedeeld bv… Bijkomend is men super klantvriendelijk en staan ze bij Mr Boat open voor dialoog en daarbij maken ze ook effectief elke ervaring, schriftelijk of telefonisch of per mail telkens aangenaam helpend en oplossingsgericht. Ik ben fan van Mr Boat en zijn team.

Goed zelf te doen

Ik heb een paar keer om advies gevraagd omdat ik het toch wel spannend vond zelf aan deze klus te beginnen. Goed om te weten is dat de epoxy langer te verwerken is dan op de handleiding staat. Het is lastig in schatten hoeveel epoxy aan te maken de eerste keer omdat het ook moeilijk inschatten is hoeveel epoxy je verwerkt krijgt binnen een half uur. Goed om te weten is dat de epoxy zeer dun aan te brengen is en lang uitvloeit. Smeer je het op de muur, zal het gegarandeerd naar beneden uitzakken. Iets om rekening me te houden. Eenmaal ervaring met epoxy is het absoluut een makkelijk product om mee te werken.

Alles wat ik nodig heb in een goede werkende webshop.

Alles wat ik nodig heb in een goed werkende webshop. Genoeg keuze uit de producten en betaal mogelijkheden. Producten zijn altijd netjes verpakt en fijn in gebruik. Ook de mensen zijn erg vriendelijk. Bedankt!

Gebruikt

Goed te gebruiken bij vlakke oppervlakten eenmaal gemengd blijf het middel lang erg vloeibaar waardoor het niet geschikt is voor het dichten v naden e/o kieren waar het weg kan lekken

Goed geleverd

Zal er weer bestellen

"De StichingParki", opgericht door kunstenaar Twan Hendriks, die zelf sinds 2014 zelf aan Parkinson lijdt, Maakt op dit moment een beeldje, dat als reminder voor de de Parki stimulatie prijs, wordt overhandigd in april. Dit maakproces wordt verfilmd en vertoond op het eerst volgende Event dat wordt georganiseerd. Een video als documentaire Voordat de winnaar bekent wordt gemaakt en het beeldje wordt uitgereikt wordt de video vertoond. Het maak proces loopt op rolletjes en die keren dat ik wat meer info wilde kreeg ik die ook. Zodra ik verder ben en de video vrijkomt. Waarschuw ik u. Gr Twan Namens de Stichting Parki Meer info www.stichtingparki.com

Optijd gelevert heel makkelijk te plaatsten en te mengen was hier optijd !

Goed en snel geleverd. Contact ook supersnel en erg vriendelijk.

Snelle zending echter product moet ik nog gebruiken

Tof

Fantastich materiaal . Dit is mijn eerste maal dat ik epoxy gebruik ! Heb eerst wat moeten leren, maar het eindresultaat is knap !!! Dit ga ik zeker nog eens herhalen met een ander project !

Prima adviezen!

Snelle reactie op vragen en prima adviezen gekregen.

Kikkertweg 15

1521 RE Wormerveer

Over Mr.Boat

Mr.Boat epoxy: Let's stick together!