Beste epoxy

Ik heb verschillende merken gebruikt maar dit is de beste epoxy die ik gebruikt heb. Ik heb 2 verschillende besteld en beide zijn fantastisch. Hij schenkt heel makkelijk tijdens het afwegen, wordt niet te snel dikker zodat het heerlijk gieten is en hard heel mooi uit! Ik ben er zeer tevreden over en ga heel snel mijn voorraad weer aanvullen!

Newbee

Helemaal nieuwe in dit epoxy wereldje, maar alles word duidelijk uitgelegd, en bij telefonische vragen wordt je even vriendelijk voor geholpen

Prima site en heel overzichtelijk en snelle levering.

Alle bestelde zaken voldeden helemaal aan de gewekte en gewenste verwachtingen en doelen. Voor aanvullingen zal ik zeker weer terugkeren.

zeer goed werkend product

Was mijn eerste ervaring met epoxy , ik had daarvoor altijd met polyester gewerkt. De gemakkelijke verwerking en langere verwerkingstijd zijn een + punt voor dit product. De online uitleg voor het mengen en verwerken leiden ertoe dat dit alles een gebruiksvriendelijke ervaring teweegbracht.

Prettig geholpen!

Ruim assortiment en zeer vriendelijke en persoonlijk geholpen met advies voor mijn project.

Goed advies, keurige levering en prima product!

Zeer goed product met duidelijke instructies

Perfect gegaan.

Geen verbetering als het al goed is.

Snelle levering, fijne producten en deskundig advies

De eerste keer besteld en zeker niet voor het laatste, top producten en een goede service

Keurig geleverd en verpakt

Goed geleverd Gaf mij een goed gevoel

Snel en goed

Altijd goed, snelle bezorging!

Top producten!

Snel geleverd. Duidelijke uitleg op site. Tevreden!

De bestelling werd snel geleverd en voldoet aan mijn verwachtingen.

Goede service en duidelijke berichtgeving!

Erg tevreden met mijn spulletjes!

Goede service en snelle levering,

Ik ben vriendelijk geholpen aan de telefoon, toen ik een vraag had over mijn bestelling. Snelle levering en goed verpakt.

De projecten blijven mijn hoofd binnen stromen

Ik kijk al uit naar de volgende bestelling

Goed geholpen

Bestelling geplaatst via website en snel ontvangen! Ook nog contact gehad betreft adviezen en ook hiermee ben ik zeer goed geholpen. Top service!

Mooi resultaat

Ik heb een dienblad gemozaiekte en er epoxy over gedaan.ziet er mooi uit.

Snel en goed

Goed bedrijf

Waanzinnig wat een sterk en makkelijk spul om aan te brengen.

Goede epoxy, mooi helder, hard goed uit. Snelle bezorging,makkelijk bereikbaar voor telefonische uitleg. Kortom bestellen maar.

Prima product

Makkelijk te gebruiken

Snelle levering en kwaliteitvolle producten!

Levering was erg snel, en ben heel blij met de epoxy.

Geleverd zoals besteld en beloofd

Soepel zonder storingen of poespas

Prima website, goede info en doen wat ze beloven

Veel nuttige informatie. Snelle verzending en niet duur

Kikkertweg 15

1521 RE Wormerveer

Over Mr.Boat

Mr.Boat epoxy: Let's stick together!