Goed produkt

Gelijk antwoord op mijn vraag, plamuur en hars gebruikt, super!

Zeer goede producten. En duidelijke beschrijving.

Ik werk regelmatig met epoxy. Zeer goed spul.

Ok

Vorige keer was er verkeerd geleverd, nu was alles mooi op tijd en in orde.

Epoxy hars

Ik moet ergens niet nauwkeurig geweest zijn met verhoudingen door een weegschaal te gebruiken die niet helemaal nauwkeurig was. De mensen van Mr.Boat losten dit probleem perfect op waarvoor dank. Zal zeker nog beroep op hen doen !

Top advies en snel geleverd

Top advies op de website hiermee heb ik mijn buiten aquarium kunnen redden

Super snelle levering

Bestelling werd snel geleverd en ik ben zeer tevreden over hetgeen dat ik besteld hebt, zeer fijn product.

Hele goede epoxy en service

Ik ben thuis aan het hobbyen met Mr boat epoxy en de resultaten zijn zo goed, hele fijne producten en duidelijke omschrijving. Ik ben er helemaal weg van!

Goede informatie over de producten en een snelle levering

Via de site kun je vrijwel alle informatie krijgen over het werken met epoxy waardoor je goed kunt kiezen welk product je nodig hebt. Het bestellen gaat eenvoudig en de levering is snel. Je wordt goed geïnformeerd over de voortgang van de levering.

Snel verzonden, producten werken fijn.

top product

mooi om mee te werken, goede instructie dus met eerste trail al succes

Ongelooflijk tevreden

Ik ben hiermee net begonnen en ik vindt Mr Boat het beste ivm de materialen en zeker de service is super snel en vriendelijk , ben maar een beginner en ik experimenteer met vanalles , en heb zeer veel gezien en geleerd via jullie site , en het werkt verslavend in de zin van nieuwsgierigheid naar het resultaat wat je net gegoten hebt , en heb al redelijk wat gedaan ondertussen, met mooie resultaten al zeg ik hetzelfde . Ik doe vererf graag , en heb net mijn derde bestelling , het ultieme bewijs dat ik er graag mee werk . Bedankt aan heel ploeg die dit verwezenlijken, dank u . Mvg Walter Van Poele Lokeren( België)

Fijne, snelle service

Een fijn bedrijf waar ik met goede service, snelle levering en vriendelijkheid mijn epoxy kan kopen, wederom goed geprijsd. En mocht ik vragen hebben geven ze telefonisch advies.

Top kwaliteit en snel geleverd!

De epixy die ik besteld heb werkt enorm goed. Snel geleverd en goed verpakt!

Fijn om mee te werken

Werkt prettig en makkelijk. Prachtig resultaat!

Altijd goed

Mijn ervaring is goed

Snelle levering fijne klantenservice

Klantenservice is iets waar het bij de meeste bedrijven niet altijd even fijn is, maar waar ik wel veel waarde aan hecht. Bij mr boat is dit helemaal niet geval gelukkig wat voor mij een mega groot plus punt is. Er zat bij mijn bestelling een verkeerde mal voor de epoxy en na telefonisch contact zouden ze de goede opsturen zodra deze weer binnen was. Ook mocht ik de verkeerde mal houden die er bij zat. De levering was ook duidelijk en snel en de producten precies zoals omschreven. Voor mij een rede om hier te blijven bestellen!

snelle levering en kompleet

benodigdheden snel gevonden op jullie site, besteld en snel geleverd.

Vlotte correcte levering en handige info.

Prima levering en handige info meegeleverd.

Goed product met goede gebruiksaanwijzing

Het was mijn eerste keer dat ik epoxyhars ging gebruiken, wel had ik al eerder gezien hoe het ongeveer werkte maar toch. Het bleek vrij simpel, goed lezen en goed afmeten en vervolgens gieten. Wel vond ik die mengbekers een beetje vaag, ik snapte niet hoe die lijntjes daarop werkte.. Heel goed product voor een prima prijs

Prima verlopen

Van bestelling tot levering is alles vlot en snel verlopen.

Snelle levering en top producten!

Alles was tip top in orde !

Geweldig, goed product, snelle levering! Een aanrader

Geweldig, goed product, snelle levering! Een aanrader, zowel het product als de verkoper!

Snelle service en goed product

Fijne ervaring met het bestellen, ontvangen en gebruiken van de epoxy. Prijs kwaliteit verhouding top. Verwerking van het product eenvoudig, ook zonder ervaring.

Snelle en correcte levering

Goede service en goede materialen

Kikkertweg 15

1521 RE Wormerveer

Over Mr.Boat

Mr.Boat epoxy: Let's stick together!