Snelle levering. Duidelijke omschrijving.

Goede producten en geweldige service!

Goede producten en geweldige service!

Tevreden met het produkt

Epoxy toegepast op houten vlaggenmast als ondergrond voor polyesterverf. Ondanks na strijken op het rondhout blijft epoxy moeilijk verwerkbaar en gaf het toch uitlopers en druppels. Maar voor de toepassing op een vlaggenmast zou ik het toch zo weer doen.

Vlot en netjes

Vlot en netjes

Goed bedrijf

Goed bedrijf, nog wat informatie gevraagd.Kreeg direct antwoord. Vriendelijk en spullen snel geleverd.

Super om mee te werken!

Top.

Snel besteld en direct verzonden.

Top service en super behulpzaam met uitleg en tips.

Top service van aan de vragen aan het begin van het project. Samen met mee denken naar oplossingen en dan de service en bezorging mee opvolgen. Echt een aanrader van bedrijf !

Soepel

Op een dag bij 2 verschillende webwinkels spullen gekocht. Winkel 1 - levertijd netto 5 dagen en Mr.Boat minder dan 24 uur. Proficiat!!

Prima service en snelle levering

Pakketbezorger was 1 pakket vergeten af te leveren. 1 telefoontje naar Mr. Boat en de volgende ochtend werd het ontbrekende pakket alsnog afgeleverd, top.

tevreden klant

snel geleverd, super producten

Op tijd geleverd, goed verpakt. Artikel naar wens.

Prima website, snelle levering en goed materiaal

Reparatie van de kunststof bumper van mijn camper met epoxy. Prima gelukt.

Snelle bediening en duidelijke info

Als beginnende epoxybewerker ben ik zeer tevreden over de duidelijke info en snelle bediening alsook de dienst na verkoop...top product!

Snelle levering. Bij een vraag heb ik ook snel een reactie gekregen en goede raad

Ik kocht epoxy plamuur en gebruikte en 4 tal L universeel en ben er erg tevreden over de uitharding van plamuur kan wel even duren

Alles mooi op tijd

Snelle levering en goede uitleg kortom voor herhaling vatbaar

Top service!!!!

Helaas was er iets verkeerd gegaan bij levering dus even telefonisch contact opgenomen. Er werd vrijwel direct opgenomen (geen bandje, geen keuze menu, gewoon een vriendelijke medewerkster). Probleem uitgelegd. Er werd mij verzocht een foto te mailen van de verkeerde levering. Binnen 20 minuten reactie op mijn mail met ook direct al een track & tracé code voor het nog juiste na te leveren product. Een klantvriendelijkheid en reactiesnelheid die alle verwachtingen te boven gaan. Hier kunnen veel bedrijven iets van leren!

Goeie service, lekker snel!

Werkt goed!

Goede kwaliteit,goede snelle service. De goedkoopste

goed product en snel geleverd

was de eerste bestelling maar worden zeker vaste klant

Goede service en prodoct

Goede service en uitleg bij het prodoct

Geweld

Zeer nette service en uitleg

snelle en adequate service en levering,

goede informatie, snelle, goed afgestemde en complete levering, prima materialen die makkelijk verwerkbaar zijn met de handige uitleg.

Prima spul

Goede uitleg heeft goed geholpen

Kikkertweg 15

1521 RE Wormerveer

Over Mr.Boat

Mr.Boat epoxy: Let's stick together!