Snelle levering en zeer goed product.

Product voldeed geheel aanijn verwachtingen. .

Met vertrouwen aan de epoxy.

Top, mooie goedwerkende webshop, goede uitleg en advies, handige app op Chromebook mogelijk.

Ik kocht epoxy glashelder en uv blocker Bleek dat laatste niet nodig zijn want het zat er al in. Niet goed gelezen of onduidelijk Bert

Prima spul en uitleg

Ik heb de West system glass fibre boat repair kit besteld en dat is prima product. Ook de info/video's op Mr Boat website hebben me erg geholpen. Bezorging was ook snel.

Top product

Heb een fijne ervaring met de universele epoxy, ik gebruik het voor mijn Sea Shepherd Steve Irwin RC schip. Goede prijs kwaliteit verhouding en ook nog een uitstekende verzending.

Super snel top

Prima spullen. Makkelijke site. Alles op 1 plek. Goede prijs kwaliteit verhouding

Het is perfect

Kheb al meerdere soorten giethars gehad maar deze is zeer rap helder zonder belletjes :) makkelijk te gebruiken zeer blij ermee ga bijna weer nieuwe bestelling plaatsen zi

Zeer goed omschreven super producten

Snel geleverd en goede producten

Ja gewoon goed

Bestellen is makkelijk. Levering is snel en goed. En alles duidelijk

Snel en goed

Binnen 24u was het volledige pakket in huis, compact verpakt en van goede kwaliteit! Aanrader!

Probleemloos

Mengen en gieten ging als van zelf.

Snelle verzending

Snelle verzending, goede produkten

Prima product, duidelijke instructies

Goede keuze en keuzehulp. Prima instructie video’s. Snelle levering.

Goed, vriendelijk en een snelle levering

Goed, vriendelijk en een snelle levering!

Snel service

Super goede snelle service

Het is snel geleverd en gewoon echt een top product! Heel blij met jullie en ga snel weer bestellen.

Snel besteld en geleverd

Snel besteld en geleverd fijne verwerking

Supersnelle levering.

Overschenken van de hars laat sporen na op de fles. Dan zie je later dat er toch wat hars uit de dop gelopen is. Mengt makkelijk en is met 24 uur uitgehard. Ik gebruik deze hars vooral voor sieraden bakjes en onderzetters.

Super snelle bezorging, product perfect, handig af te meten, geen moeilijke berekening. Erg tevreden en zal als t bijna op is hier zeker opnieuw bestellen. Gebruik voor hobby.

Noch niet gebruikt

Heb het noch niet gebruikt het is noch te koud buiten.

Snel geleverd en kwaliteit producten

Snel geleverd en kwaliteit producten Goede meng verhouding

Het product voldoet aan de eisen.

Kikkertweg 15

1521 RE Wormerveer

Over Mr.Boat

Mr.Boat epoxy: Let's stick together!