Correct en zijn van hun woord

Probleem gehad met een levering via post.nl, maar door de zeer snelle reactie hierop is uiteindelijk alles inorde gekomen. Een dikke merci. Zij laten hun klanten niet in de kou staan.

Met mr.Boat is geen project te groot.

Bij mr.Boat is alles op voorraad en vlot afgehandeld en geleverd. Top bedrijf!

Supper

Goed materiaal en snelle levering

Goeie Epoxy en werkt fijn met goede verhoudingen en snelle droogtijd

top

handig,niet duur perfecte service!!!

Top ……prima uitleg via mail en een product de productlijn voor epoxy vernis

Handig in gebruik

De epoxy gebruik ik al een aantal maanden misschien zelfs al een jaar en vind het echt geweldig, fijn in gebruik en contact met het personeel verloopt ook erg fijn!

Deskundig advies vooraf en snelle accurate levering

Moest het douchevloertje van onze camper repareren en ondanks een uitgebreid digitaal kenniscentrum kun je ook altijd bellen en wordt je deskundig geadviseerd. Vloertje helemaal gelukt!!!

snel en vakkundig

De levering is snel, maar ook bij vragen krijg je snel een vakkundig antwoord. 10/10

Goed product met snelle levering

Goede kwaliteit voor een redelijke prijs.

Goed advies, fijn product.

Heb goed advies gekregen en daarmee de juiste producten kunnen gebruiken. Resultaat is afwachten maar dat is mijn eigen (on-)kunde.

Epoxy verwerkt goed!

Heb veel ervaring met epoxy en ben al 25jaar werkzaam als scheepstimmerman. de epoxy van mr.boat doet zeker niet onder voor de duurdere merken !!

Altijd top

Altijd A klasse ervaring

Super vriendelijke en netjes

Heel fijn bedrijf en als je een vraag heb helpen ze en denken ze fijn mee. En super producten

Super!!

Super kwaliteit en blijft ook na lange tijd zeer mooi.

super service

prima injectiehars

trekt heel goed in het hout, stabiliseert oud hout

Uitstekende producten

Alles wat ik bestel is van prachtige kwaliteit, werkt fijn!

Epoxy hars is perfect om mijn waterval waterdicht te maken

Zeer vlot

Mijn bestelling zeer vlot ontvangen en product uitstekend

Geweldig.

Wordt goed verpakt verzonden. Op de site is allerlei info te vinden die je nodig hebt anders stel je de vraag en je krijgt automatisch antwoord

Geen reactie

Mr Boat heeft netjes contact met mij opgenomen nav onderstaande review. Ze hebben een prima voorstel gedaan. Nu even afwachten. Heel netjes kreeg ik een mailtje dat de bestelling wat vertraagd zou zijn omdat het product niet op voorraad was. In de week die volgt stuur ik 2 mailtjes, maar geen reactie. Ik had gehoopt af te kunnen stemmen over de levering. Uiteindelijk wordt het een week later geleverd en heb ik het niet meer nodig omdat ik noodgedwongen een ander kado heb moeten regelen. Nu moet ik 4,95 aan verzendkosten betalen voor het retourneren. Dit had voorkomen kunnen worden als er op mijn email was gereageerd en daar baal ik van.

Werkt goed, mooie kleur en goed resultaat tot nu toe!

Werkt zoals het wezen moet en is makkelijk te verwerken. We hebben net te weinig om de hele vloer dekkend te krijgen, waardoor we extra gaan bestellen. Kleur is al mooi gelukt voor de vloercoating, met een extra laag wordt het vast nog mooier. :-)

Geweldig product en zeer tevreden stellende ervaring.

Kikkertweg 15

1521 RE Wormerveer

Over Mr.Boat

Mr.Boat epoxy: Let's stick together!