Goede ervaring met bestellingen

Snelle bezorging, goed verpakt en prima producten

top!

Ruim assortiment, goede prijzen en goed advies

Perfecte afhandeling, prima spullen.

De epoxy van Mr.Boat is uitstekend. De levering was supersnel.

Snelle levering en de producten zijn goed verpakt echt top.

Makkelijk snel en goed

Overzichtelijke site Snel geleverd Goede kwaliteit

Geen klachten

Ik kan niet meer zeggen dat vanaf mijn bestellen tot ontvangst super verlopen is

goede producten

zeer goede kwaliteit productenpakket met alle de materiele voor te starten en gemakkelijk

Snelle levering en mooie producten.

Levering is altijd snel en correct De rode mal met 3 ronde onderzetters geeft wel geen mooie ronden en is ook gegolfd aan de onderkant. Deze mal raad ik niet aan. Voor de rest zeer tevreden

Prima materiaal en snelle levering

Prima materiaal en snelle levering. Eén van de bestelde materialen ontbrak en werd gelijk nageleverd.

Ben tevreden

Ik ben echt tevreden over de service van Mr.Boat De epoxy wat ook goed Alles kloppen

Altijd snel en correct

Altijd snelle levering. Telefonisch ook zeer goed advies!

Krijg wat ze beloven

Top produkten voor een goede prijs

Super snel geleverd en fijne Epoxy

Heel fijn!

Ik vind het erg fijn om met de epoxy van MR. BOAT te gebruiken.

niets op aan te merken

Ik ben heel tevreden.

Volledig, fris (binnenkort niet meer) en dynamisch

Goed ontvangst door het dynamic duo. Uitleg was volledig en goed opgebouwd. De flexibiliteit tijdens de dag werd ook zeer gewaardeerd. Mijn ervaring: de workshop ging over epoxy, maar voor mij waren de viscositeit eigenschappen van een epoxy vloeistof en afwijking daarvan door kleur toevoegingen te weinig door gedrongen. Waardoor ik na mijn werkstuk de aanpak anders zou doen. Ik zou iemand aanraden meerdere werkstukken te maken alvorens aan het eigenlijke werk te beginnen

Vond het vreemd dat ik geen bericht heb gekregen dat ik mijn bestelling kon ophalen

Super product

Heel blij mee, ik had eerst kant en klare epoxy voor sieraden maar vind dit zoveel fijner werken.

Prima producten en snelle levering!

Goede service.

epoxy is leuk maar prijzig!

Het is leuk om mee te werken, maar waarom is dit spul zo duur!

Uitstekende service en matriaal

De website is zeer gebruiksvriendelijk duidelijke uitleg. Een zeer Goede prijsklasse Daarnaast werd het pakketje heel snel verzonden en kon ik ook snel aan de slag

Goede, snelle service

Ik wist niet precies welke epoxy ik nodig had. Op de website is hier veel informatie over te vinden en hielp goed met het maken van de keuze. Besteld en de volgende dag al in huis. Een aanrader.

Zeer goede service

Persoonlijk te contacteren voor extra wensen buiten de standaard website keuzemogelijkheden.

Perfect, snelle duidelijke antwoorden op mijn vraag

Super fijn en snel antwoord op mijn vraag. Meteen besteld en de levering was ook snel.

Onze eerste ervaring met epoxy

Super resultaat, een heldere handleiding en heel makkelijk in gebruik

Kikkertweg 15

1521 RE Wormerveer

Over Mr.Boat

Mr.Boat epoxy: Let's stick together!