giethars van mr.boat is een bijzonder goed produkt

ik had totaal geen ervaring met giethars in het bijzonder,,Ik ben momenteel bezig met scenery in mn modelspoor,Ik was op zoek naar i ets van epoxy en kwam zodoende op mr.boat zijn site. een en ander besteld volgens een beschrijving van Mr Boat nl. dat ik een giet beurt 3cm. kon gieten. Vervolgens met de duidelijke bechrijving aan de slag gegaan.Ik kan alleen maar zeggen dat het fantastisch materiaal is,het giet hartstikke gemakkelijk en het is kraak helder

Goed product

Fijn product om mee te werken

Altijd alles correct

Zeer te vreden

Ok

Besttellingsmail was in mijn spam box terecht gekomen. Daardoor vertraging betreft levering. Tja, hoe vaak kijk ik in mijn ongewenste mail box. Zelden dus

Super product de epoxy

Ik ben super tevreden net de epoxy, werkt heel fijn en makkelijk te mengen , je krijgt een mooi resultaat

Goed en snel

Goed en snel geleverd

Snel

Extra handschoen en roerstaafjes er bij en de dag er na al binnen

Super snel

Alles super snel in huis maar de handleiding kan wel wat beter met wat hoeveel epoxy je bv aan moet maken voor bv onderzetters

Na lang twijfelen toch decstap gezet om mijn 3D geprintte onderdelen te voorzien van een laag epoxy. De website is super helder en de epoxy ook. Zelden zo blij geweest met zulk fantastisch resultaat. Ik heb nu al plannen om ook zo’n super chique epoxy tafel te maken:)

eerste aankoop en volgende zal ook hier zijn

verplichte persoonsgegevens voor beoordeling is niet nodig

Mijn product werkt goed en is geleverd binnen de termijn!

perfecte service, leveringen

Snelle leveringen en goed materiaal.

Ik dacht een probleem te gaan oplossen met epoxy. Het werken daarmee was voor mij een onontgonnen terrein. Dus YouTube raadplegen en ik kwam terecht bij Mr.Boat. Om goed voor bereid te zijn heb ik ze het hemd van het lijf gevraagd en altijd een vriendelijk antwoord en/of advies gekregen. Het experiment is bijna voltooid dankzij Mr. Boat

Vriendelijk, correct en goede service

Onlangs een bestelling gedaan. Er ontbrak 1 item. Meteen gebeld en er werd meteen actie genomen. Blijkbaar was er iets mis gegaan met het klaarzetten van de bestelling. Het onbrekende item werd meteen nagestuurd. Gelukkig bestaat nog een goede service. Dit laat vaak te wensen over bij veel online winkels. Bedankt mensen van mr Boat

Goeie service. Snelle levering

Zeer tevreden met de bestelling en de bezorging

Geweldig! Super goede service

Ik heb epoxy besteld en had er ook paar vragen over. Binnen een dag heb je een mail terug en bellen helpen ze je direct.

Snelle levering goede spullen

Goede service, beloofde producten en kwaliteit

Goed startpakket voor een beginner

Is heel goed voor juwelen enzo voort te maken. Wordt heel hard na het 24uur wachten. Echt een aanrader!!!

Goede service , fijn spul

Goede hulp en super service !

Na telefonisch contact wist ik wat ik moest bestellen, en na wat tips en advies heb ik gemaakt wat ik wilde hebben ! Perfect

Top bedrijf

Goeden netjes advies en goed product ontvangen

Goed product

Duidelijk antwoord op mijn vraag en goed advies. Tevens een goed werkend product.

Altijd fijne priducten tegen een goede prijs

Ik werk al even met de producten van mr boat. Altijd goed en snel geleverd

Goed advies en snelle levering.

Mr.Boat gevonden via bol.com, gebeld voor advies en kreeg alles netjes uitgelegd en kreeg antwoord op al mijn vragen.

Kikkertweg 15

1521 RE Wormerveer

Over Mr.Boat

Mr.Boat epoxy: Let's stick together!