Alles woord snel geleverd en goed uitgelegd

Ik ben nog niet zo lang bekend hier maar alles Wordt goed uitgelegd op de filmpjes en als je het even niet weet kan je bellen en wordt het ook uitgelegd er is goede servers en je kan een hoop terugvinden op de site Ik ben tot nu toe heel tevreden

super ervaring!

ik heb een super ervaring met MR Boat , de bestelde plamuur op tijd ontvangen en helaas was de verharder al aan het verharden gegaan? waardoor ik er niet mee kon werken , er werd gelijk zonder mokken een nieuwe opgestuurd , dank daarvoor.

Snelle levering ! Geen problemen!

Snelle levering. netjes verpakt, top!

Goed spul !

Alles wordt keihard werkt helemaal prima. Mbt de glass balloons, deze kwamen in een emmer, denk als deze ook gewoon in een literfles werden verpakt mogelijk nog handiger, dan schenk je wat balloons erbij. Ik gebruikte het recent om mijn kitesurf Carbon Hydrofoil te herstellen, heb de spleet geinjecteerd met dunne epoxy liep er mooi in. Goed laten uitharden op de verwarming, verwerkings tijd was best lang.

Goede service.

Snelle service en kwaliteit is goed.

Fijn bedrijf, fijne mensen

Doen wat ze zeggen

Goede service en uitleg.

Werkt perfect en is snel klaar

Is ijzersterk en stevig

Top producten

Ik bestelde epoxy voor aquarium achtergrond en 8s echt top. Thanx.

alles vlot verlopen

geen opmerkingen

Werkt zoals het hoort

Geen gekkigheid. Alles gaat zosls het hoort

Snelle levering, goed materiaal

Meer kan ik er niet aan toevoegen, alles snel geleverd, en de bestelde materialen voldoen aan de verwachtingen

Geweldig spul

Je kunt er mooi projecten mee maken met de epoxy hars. Ze geven een snelle levering

Net verpakt pakketje

Top snelle levering

Sneller geleverd dan verwacht! Echt tof. Juist jammer dat het zo een grote opening is voor de epoxy uit te gieten.

Snel en correct, precies wat ik verwacht.

Mijn verwachting was: doe wat je belooft. Mr Boat heeft het waar gemaakt.

Goed materiaal, snel in huis

Positief. Goed materiaal, prettige verpakking. Levering snel.

mooi product om mee te werken

snelle levering veelzijdig

Top service!

Prima website, snel verstuurd e.d.

Prima epoxy en snel geleverd

Voor herhaling vatbaar

Leuk om mee te werken

Ik heb onderzetters gemaakt Tis nog wel allemaal oefenen maar oefenen baart kunst zeggen ze

Kwalitatieve producten!

Erg blij met de aankopen op mr. Boat. De epoxy is overal rond deze prijsklasse maar niet overal even goed. Je werkt er makkelijk mee. Zelf ben ik vooral fan van de universele epoxy. Werkt goed voor mijn resin art.

Boven verwachting

Bedankt voor de lijm!

Perfecte service top

Fijn produkt

Ondanks de feestdagen snel geleverd en duidelijke communicatie

Kikkertweg 15

1521 RE Wormerveer

Over Mr.Boat

Mr.Boat epoxy: Let's stick together!