Doen wat beloofd

Duidelijke website, prettige webshop, goed en breed assortiment .

prima plamuur

Voldoet uitstekend . Zeer aanbevolen !

Besteld en keurig geleverd

Prettige ervaring

Matige klantenservice

Ik heb in eerste instantie een voorbarige conclusie getrokken dat dit bedrijf zijn dienstverlening niet op orde heeft. Aan de hand hiervan hebben ze contact met mij gezocht om dit alsnog op te lossen. Ik ben erg blij met frank rademaker. Hij neemt ruim de tijd om klachten/problemen op te lossen en mee te denken hoe dit opgelost kan worden. Af en toe vergeten we nog wel eens dat we mensen zijn en in een gekke tijd leven waarin we direct antwoord willen op alles. Dit gaat zo helaas niet altijd. Goede antwoorden kosten tijd en frank die doet dit als geen ander. Bij deze pas ik mijn beoordeling aan.

Uitstekend product, makkelijk te verwerken met een prima resultaat.

Ik heb de epoxy-coating gebruikt om een zelfgemaakte achterwand in mijn aquarium waterproof af te werken. Hars en verharder laten zich makkelijk mengen en zijn eenvoudig met een kwast aan te brengen. De meegeleverde handleiding is daarbij een uitstekende gids. Goed product.

Top advies en producten gekregen

Ik ben voor de eerste keer een bijna 100 jaar oude houten boot aan het opknappen. Lang gezocht om een goede sterke lijm te vinden die ook onderwater intact blijft. Ik ga de epoxylijm proberen ben zeer benieuwd naar het resultaat. Het verwerken van de epoxy gaat iniedergeval super simpel dankzij de duidelijke handleiding. Thanks Guys!

Goed product goede prijs snelle levering

Erg tevreden over Mr. Boat Zal hier zeker terugkomen

Ik heb al wat tafels urnen vazen enz. met deze epoxy gegoten fantastische product. Men staat altijd klaar met advies zowel via mail of telefonisch. Zeer vlotte levering en altijd correct.

Goed advies en snelle levering

Goed advies en snelle levering. Qua prijs niet de scherpste

Goede service en top product

Producten waren snel en goed geleverd, bij een vraag per mail een goed en eerlijk antwoord ontvangen waarna mijn project gelukt is!

verzending iets langer dan verwacht verder prima

gewoon goed spul

fijne website, online besteld, vlot ontvangen, en gewoon goed spul. m

Top spul!

Alles ging smooth!

Duidelijke site. Snelle uitlevering van de bestelde producten.

Gewoon goed

Duidelijke Web site Goede bericht geving En nette levering

Goed spul

Alles positief

Opmerkelijk tevreden

Zeer snelle levering <24u en uitstekend product! Bedankt!

Alles is prima verlopen

Van bestelling tot levering en desbetreffende materialen zijn allemaal zeer goed.

Gewoon goede spullen

Ik vind dat het echt fijne spullen zijn ben er altijd blij mee en zekker als ik weer wat leuks heb gemaakt in een mal

Supersnelle levering!

Ik bestel zeker nog op jullie site! Bedankt voor de snelle levering!

Correct

Levering zoals verwacht.

Goeie kwaliteit èn service

Ik gebruik heel graag de Mr Boat epoxy, want ik werk er fijn mee en het droogt snel. Daarbij is de levering ook nog eens snel. Top!

Uitstekend!

Snelle levering, deskundige medewerkers. Fijn bedrijf! Ik zal hier zeker weer bestellen!

goed product

vokldoet geheel aan mijn verwachting

Goed en snel

Goede snelle levering en alle benodigde informatie makkelijk te vinden op hun website

Kikkertweg 15

1521 RE Wormerveer

Over Mr.Boat

Mr.Boat epoxy: Let's stick together!