Goed en snel

Goede snelle levering en alle benodigde informatie makkelijk te vinden op hun website

So shiny.

Het was echt leuk met dit product te werken. Ben benieuwd als ik echt supergrote opervlaktes ga doen.

Wou het een keer proberen

Ik wou het een keer proberen dus een start set besteld en ja makkelijker kan het eigenlijk niet makkelijk mengen met een zwarte kleur erin en gaan

Diverse bestellingen gedaan en altijd snel geleverd.

Scherpe prijzen en snelle levering.

Goed en vlot bezorgt

Goed en vlot bezorgt

Prima! Uitstekend!

Niet alleen is de epoxy van prima kwaliteit, ook de snelle beantwoording van vragen is boven verwachting!

Duidelijk site en snelle levering

Site is overzichtelijk met veel info over het gebruik van de producten.

overzichtelijke site met film

goed te bewerken .

Zelf een paar foutjes gemaakt .

Doet wat belooft

Ik heb een tafeltje gemaakt mede met epoxy en ben er tevreden over. Mooi helder, droogt iets langer dan wat ik van een ander bedrijf besteld had, maar dit was weer goedkoper. Dus ik ben een tevreden klant!

Heb nog nooit iets van jullie binnen gekregen dus geen idee

Geen ervaringen

Dankzij mrboat kan ik men hobby blijven doen!

Men surfplanken waren beide beschadigd. Mits ik geen budget heb voor nieuwe boards, heb ik op de site van mrboat gezocht naar reparatiemateriaal en een paar dagen nadien, kwam het pakketje aan. Meteen aan de slag en ondertussen zijn de reparaties bijna voltooid, dus laat de wind maar komen. Dank u mrboat

Producten zijn heel snel geleverd en van goede kwaliteit

De webshop voor epoxy

Perfect met informatiepagina's, reken pagina's en goed degelijk advies wat je rustig kan doornemen. Kortom een topshop.

Goede service en advies

Ze hebben mij goed geholpen met advies. Ook ben ik erg tevreden over de service die ik heb gekregen.

Waar voor je geld

Er werd erg snel geleverd en het was goed verpakt. Erg attent dat je er een set handschoenen en houten roerstokje bij krijgt. Ik zou er zeker nog een keer bestellen!

Super!!

Vandaag workshop beach table gevolgt. Onwijs tevreden over en veel geleerd als beginner. Alles word duidelijk uitgelegd. Ik ga zeker meer workshops volgen!

goed product, snelle levering. top.

goed product, snelle levering. top.

Zeer goede en snelle service

Na 1 belletje werft er een nieuwe mal gestuurd.

Tegen geslagen

Er staat nergens dat je de epoxy niet over lakverf kan doen. Mijn witte trap is helemaal geel uitgeslagen. Terug schuurwerk en schilderwerk. Best eens vermelden dat je de epoxy niet over lakverf kan aanbrengen.

Doet wat het moet doen

Prima resultaat

mr. boat voor heel de vloot

mr . boat is een epoxy die makkelijk is te gebruiken. Ik renoveer er nu een boot mee. Rustig aan stap voor stap. Ik heb de boot in een loods achter mijn huis staan. als je maar precies doet wat e.r op de verpakking staat kan het volgens mij niet mis gaan.

Goed geholpen

Misschien eat beter uitleggen dat een laag langer moet drogen voor je er wat ik kan stoppen. Nu is veel van mn dingetjes rn de glitters gezakt

Mooie goede heldere expoxy

Zeer snel geleverd Echt helder Goede prijs Gewoon toppie Ik bestel zeker vaker

Super service!!

Heel goed geholpen! Dachten goed mee in mijn project. Heel veel dank daarvoor!

Kikkertweg 15

1521 RE Wormerveer

Over Mr.Boat

Mr.Boat epoxy: Let's stick together!