Alles is goed afgeleverd

Alles netjes ontvangen. Werd ook snel geleverd.

keurig verpakt, goede uitleg en producten

twee componenten schuim besteld. prima spul, goede uitleg met filmpjes. hulpmiddelen (trechters, handschoenen) zijn ook handig.

Goed Contact en Goed product

Voor zover ik het kan beoordelen, is dit een serieus bedrijf wat doet wat de consument verlangt.

Gewoon makkelijk bestellen.

Goede keuze gemaakt. Dacht eerst gaat het nog wel hard worden. Maar toch. Ook goed schuurbaar gelukkig.

Leuk familiebedrijf

Min punt: Jullie bezorgen via DHL, dat is gewoon ruk. Ik werk er niet, maar via PostNL verloopt het beter. Ook als je pakketje "kwijt" is. In mijn geval verkeerde adres geleverd, met veel moeite kunnen terug halen. Verder was jullie klantenservice goed bereikbaar voor advies, meedenkend personeel. Ook voor vragen tijdens het "giet proces" wat niet helemaal goed uitpakte waren jullie oplossingsricht, al me al. Een 4.5. Als jullie via PostNL gaan leveren. Dan krijgen jullie een 5

Snelle service en uitstekende producten!

Niks op aan te merken, producten worden snel geleverd en zijn gemakkelijk verwerkbaar!

top advies en afhandeling

snel en goed advies na mijn vragen

Uitstekend advies, prettig contact

Mijn vragen werden heel snel en deskundig beantwoord. Goed advies. Het resultaat van mijn projectje is daardoor echt heel mooi.

Prima levering en op tijd

Goede levering en op tijd

goed spul snel geleverd

Er is per abuis een niet complete bestelling geleverd en na reclame hierover is dat zeer snel nagezonden. zelfs met excuses. dat is klantvriendelijkheid!

Goed bedrijf

Goede producten duidelijke uitleg en snelle levering medewerkers hebben verstand van zaken en zijn zeer klantvriendelijk

snelle levering, klasse.

na bestelling vlot geleverd, producten voldoen aan verwachting.

Goed product op tijd geleverd

Het epoxy product makkelijk te gebruiken met de bijgeleverde handleiding.

Goede produkten, goede voorlichting, snelle levering en scherp aan de prijs.

Meerdere malen besteld, altijd snel en compleet. Goede voorlichting op website!

Super tevreden

Een heel mooi paludarium kunnen maken met deze epoxy zelfs als beginner een top resultaat

Helaas nog niet kunnen gebruiken

Het bestelde is snel en goed aangekomen. Ik heb helaas nog geen gelegenheid gehad om het bestelde te gebruiken. Daarom cijfer 7, het was anders vast wel hoger geweest

Klantgerichtdenkenenhandelen

Altijd Snel Altijd voorraad Altijd Klantvriendelijk Altijd snel

Alles voldeed aan mijn verwachting.

Uitleg, instructies en geleverde materialen hebben mij in staat gesteld om mijn niet meer te leveren camper wastafelmeubel zodanig te herstellen dat hij nu sterker is dan nieuw!

Superrrrrrr

Goeie adviezen toen wij persoonlijk bij het bedrijf waren en qua bestellingen snelle service / leveringen

Professioneel

Snelle levering goede website

Duidelijk en snel

Gebruiksaanwijzing was duidelijk en alles werd de dag na bestelling geleverd.

Snelle levering top product.

Super product. Droogt snel mooi resultaat. Het enige minpuntje is dat de can lastig schenkt. Een schenktuit zou ideaal zijn. Nu krijg je een smeersel.

ik ben tevreden

Na betaling bleek dat ik een item vergeten was te bestellen. Geen probleem om vergissing recht te breien. Scheelde me toch weer 1X bezorgkosten.

Prima verzorgd

Mooie website. Met filmpjes voor uitleg. Snelle bezorging. Goede telefonische of mail assistentie. Prima producten.

Goede levering

Kikkertweg 15

1521 RE Wormerveer

Over Mr.Boat

Mr.Boat epoxy: Let's stick together!