Aanrader

Duidelijke site, goede uitleg van de producten. Ik gebruik dit voor epoxy art, en ben zeer tevreden. Nieuwe vaste klant!

Snel verzonden volgende dag al binnen

Het was de eerste keer maar ben zeker van plan om meerdere keren te bestellen ben zeer te vrede.

Snelle reactie op vragen, deskundig advies, adequaat handelen bij zoekgeraakte zending. Fantastische webwinkel

Mooie webshop.

Duidelijke site. Veel informatie over de diverse producten. goed prijzen en snelle levering

Prima geholpen en goede service

Ik belde op om wat te vragen over een bestelling en werd prima geholpen. Ik kreeg een goede uitleg en advies over hoe ik het beste een reparatie kon uitvoeren

Super service

3x Fout bij DHL . Maar jullie hebben je best gedaan om het op te lossen . Top.

Super service

Prima, heel snel en zonder gedoe. Prima handleidingen er bij!

Goed product, fijne webwinkel.

Ik heb nu een paar keer bij deze webwinkel epoxy gekocht en het is een fijne webwinkel en verkoopt een prima product. De epoxy droogt snel zoals aangegeven en de kleurpigmenten zijn ook perfect.

Top service en dito producten.

Aan te bevelen voor elke boot eigenaar. De instructie films maken het echt eenvoudig zelf herstellingen uit voeren.

Mislukte operatie

Het mengen is door mijn eigen schuld mislukt. De delen die goed gemengd waren zijn prachtig. Ik ga zeker de exercitie nog eens overdoen. Dit schilderij is helaas op de vuilstort terecht gekomen

Goed materiaal met zeer duidelijke instructie filmpjes

Ik wist het van te voren, om met epoxy een oud polyester bootje een tweede leven te geven kost veel tijd. Oude bootje kaal halen aan de binnen en buitenkant, ontvetten, epoxy opbrengen, schuren, ontvetten, weer epoxy opbrengen, schuren, ontvetten, schilderen, licht schuren en afschilderen. De meeste mensen zullen zich verkijken op het aantal uren dat ze met zo'n klus bezig zijn. Omdat ikzelf een verkorte opleiding in interieurbouw en scheepsbetimmering gedaan heb en daardoor kennis van materialen en verwerkings methoden heb geleerd en deels zelf heb gedaan, ben ik er aan begonnen. Het was voor mij een probeerbootje en leer ervaring. En het is goed gelukt. Ik bedenk mij nog even voordat ik aan een epoxy tafel begin. Daar zitten heel veel manuren in als ik zo het filmpje bekijk. Geen wonder dat ze daardoor zo duur zijn. Maar het resultaat is schitterend. Met vriendelijke groet, H. Sietzema

Helemaal top.

Alles prima gegaan.

Geweldig MOOI strak kan niet beter

Zeer gebruik vriendelijk ook op andere lakken.

Zeer positief

Een zeer snelle terugkoppeling na bestelling. Goeie info en zeer snelle correcte levering. Ook goeie ervaring met het product ook mede door de infobrochure. Puike service & correct product. Ik ben een zeer tevreden klant. Was elke online verkoper maar zo goed. Patrick Croon.

Betrouwbaar bedrijf.

Snelle levering en keurig verzorgd.

top product, top service!

Uitgebreid de tijd genomen om mijn vragen te beantwoorden en spullen heel snel geleverd.

Duidelijke website, snelle levering en prima prijzen.

De website is overzichtelijk met veel informatie. Voldoende keus uit producten (hoeveelheid, specifieke toepassingen etc).

Zeer goede service

Probleem word snel en goed opgelost ben zeer tevreden

Goede epoxy, snelle levering

Mooie heldere giethars! Fijne prachtige kleurenpoeders.

Super producten

Bestellingen zijn snel geleverd, epoxy hars werkt super om mijn onderzetters, sieraden en sleutelhangers te maken.

Goede epoxy en snelle levering

Goed product.

Goed spul en snelle levering

Goed spul en snelle levering

Goede kwaliteit maar ontbrekende info

Bij bestelling geen uv-blocker gehad, had ik zelf moeten checken, maar bij een oudere bestelling zat dat er bij. Handiger als aangeboden wordt of een klant dat erbij wilt

correct

alle afspraken en info perfect verlopen

Alles netjes verpakt en snelle service

Prima producten en snel binnen

Kikkertweg 15

1521 RE Wormerveer

Over Mr.Boat

Mr.Boat epoxy: Let's stick together!