Mooie zuivere epoxyhars

Ik repareer jaarlijks een karrenvracht aan snowboards, kiteboards en surfplankjes en eigenlijk is dit mooiste epoxy om mee te werken.

Helemaal top

Goede service snelle levering Verpakking is prima.

sprijs , kwaliteit en communicatie krijgt een A++ score

Mr Boat heb ik aanbevolen in de kunstkringen die ik ken.Super product

Eerste maal dat ik met giethars werk. Door de duidelijke informatie van Mr. Boat is dit vlot verlopen.

was verkeerd geleverd maar is perfect hersteld

prima geregeld

Great

The products are great !! And it gives the possibility from a beginner to the pro to get all product range he wants!!

De eerste keer dat ik ermee werk tis verslavend.voor mij beetje duur omdat ik in de schuldsanering zit....maar wil ermee blijven werken gr evelyn

Snelle levering van goed materiaal

Met name door de overzichtelijkheid van de website kwam ik al snel tot het bestellen van het benodigde materiaal. Ok de levering was uitzonderlijk vlot.

Goed!

Alles zat erin wat ik had besteld en snelle bezorging. Ook de hulp online is top!

Altijd prima in orde!

Prima epoxy, ben er tevreden over!

Boven verwachting

Ik vond wat ik zocht, mijn vragen werden door het lezen van productinformatie al beantwoord. Mijn bestelling werd snel geleverd, was uitstekend verpakt en er was een leuke attentie aan toegevoegd die mijn inspiratie triggert en daardoor zal een volgende bestelling bij mr.Boat zeker niet uitblijven.

levering en product gewoon goed

goed product op tijd geleverd

Leuk

In orde

Goed spul en snelle levering

Goed spul en snelle levering

Goeie service!!

Alles kwam snel en in orde toe in belgië. Perfecte service bij vragen.

Snel en netjes thuis bezorgd

Makkelijk en snel

Overzichtelijke website en levering was op tijd. Makkelijk en snel.

Snel, goed, tevreden

Mijn bestelling ging erg eenvoudig op de site. De levering was ook snel en correct. Als ik weer es epoxie nidig heb; zéker mr. Boat!

Snel en goed

Enorm snelle toezending

Mijn bestelling arriveerde en dag nadat ik besteld had, en bevatte alles wat ik besteld had, keurig verpakt in een doos met beschermende materialen.

Prima service.

Eerst had DHL mijn bestelling weer retour gezonden zonder bij mij aan de deur te zijn geweest. Toen contact gehad via de mail met een medewerkster en daarna binnen 2 dagen het product in huis!! Top geregeld.

Excellent product

It was my first time using epoxy and it was very easy to use. The final result is wonderful. I used it to fill a carved top guitar.

Snelle en betrouwbare levering

1 keer was men 1 besteld item vergeten te verzenden maar dat werd direct recht gezet en nagestuurd

Ik ga het voor het eerst gebruiken. Is goed uitgelegd hoe te gebruiken.

Kikkertweg 15

1521 RE Wormerveer

Over Mr.Boat

Mr.Boat epoxy: Let's stick together!