levering

moeilijk te beoordelen als het niet geleverd wordt

Mijn ervaring is super, smiddags besteld volgende dag al in huis.. Super service

Professioneel

Snel en professionele service

Supersnelle afhandeling van mijn bestelling

Duidelijk site met goede uitleg van de producten. Hierdoor snel de juiste keuze kunnen maken. Afspraken over levering perfect nagekomen.

Uitstekend.

Volgens advies het e.e.a. samengesteld en verwerkt en het resultaat is in een woord fantastisch.

Kan beter

Na mijn bestelling, duurde het nog dagen voor het werd geleverd. Na zelf contact op te nemen om dat mijn bestelling maar niet werd geleverd., bleek de betreffende palet te zijn verdwenen door de vervoeder ??? Doen zelfs de moeite niet om je op de hoogte te houden. Na 14 dagen is deze pas aan mijn deur geleverd. Ondertussen geen enkele communicatie van Mr Boat zelf.. Goede dienstverlening? Producten zelf zijn top. Dat maakt de misstap dan weer goed

Ze hebben echt goed spul het doet wat het moet doen

Super goede service

Hele goede service en snelle verzending. Netjes ingepakt & goede informatie over de bezorging.

Klantvriendelijke webshop met oog voor de besteller

Duidelijke website met goede instructies. Ook bij de levering van de producten zit weer een heldere uitleg

Super goed site

Ik ben blij met mijn bestelling nu kan ik mijn hobby goed uit oefen en ik zal zeker weer bij jullie bestellen

Snelle levering, voldoet aan verwachting

De geleverde sets met kleurpigmenten voldoen volledig aan mijn verwachting.

Onwijs goed geholpen met alles

De producten zelf zijn goed,de service redelijk.

Mooie praktische website met goede producten. De metalpigmentpoeders zaten verschillende gewichten in jammer. Één potje pigment was maar 1 vierde gevuld t.o.v. hetzelfde 2e potje. Ook vergat ik iets en bestelde het erbij,na telefonish overleg werd het in 1 doos geleverd,wel 2keer verzendkosten betaald,jammer!

goede webshop!

snelle levering naar belgie, en topmateriaal om boten af te werken!

Zeer tevreden over dit bedrijf!

Ik heb al meerdere keren iets besteld bij mr. Boat. De artikelen zijn altijd goed stevig verpakt en snel geleverd. Ook bij het stellen van een vraag krijg ik heel snel een duidelijk antwoord.

Fantastische en snelle service én nalevering.

Na een foutje in de levering bijzonder vriendelijk en adequaat geholpen zodat ik snel weer verder kon werken. Top service ! Dank je wel team Mr. Boat !

Mijn verwachting is helemaal uit gekomen.

De randen van de vijver en vooral van de kunststof naar de gemetselde opbouw daarvan heb ik dik ingesmeerd met epoxy en het water verlies is nu behoorlijk verminderd. Ook de waterval die vanaf het verhoogde filter loopt is nu waterdicht.

Goede kwaliteit

goede spullen snel geleverd

epoxy werkt fijn word goed hard.

Ik heel tevreden over de producten

Heel tevreden mijn oude adresje Mvgr. J.molenaar

Goede service en advies

Na eerst informatie gekregen te hebben voor mijn project. (Het lamineren van een zelfbouw houten sloep) de eerste materialen besteld. Hierbij was 1 artikel niet voorradig maar hierover werd direct overleg gepleegd waardoor ik de materialen alsnog optijd in huis had.

Gewoon goed

Alles Makkelijk gevonden op de website, en gelijk verstuurd. Ik had het snel thuis

Snel verzonden, snel en goed contact

Er was een probleempje met de verzenddienst, maar er was goed contact met "Mr.Boat" en probleem was snel verholpen.

Mijn eerste ervaring is heel goe meegevallen

Weer perfect

Kwalitatief goede producten. Nog steeds niets gehad wat niet goed was. Dus ja kan niet anders geven dan 5 sterren. Dus als je epoxy nodig hebt ga je naar Mr. Boat. ;-)

Kikkertweg 15

1521 RE Wormerveer

Over Mr.Boat

Mr.Boat epoxy: Let's stick together!