Helemaal tevreden!

Ik ben helemaal tevreden met Mr. Boat, goede kwaliteit en snelle levering.

Goede keuze en snelle levering

Duidelijke website met diverse handleidingen voor het werken met epoxy

Nog niet ontvangen

Helaas heb ik mijn producten nog niet ontvangen. Dit ligt niet aan Mr. Boat maar aan DHL. De vorige set epoxy was prima.

Prima ervaring!

Het werkt prima. Mooi resultaat Ben er blij mee

snel duidelijk prima

Snel en goed priema

Top service en kwaliteit!

Top kwaliteit

Super makkelijk en snel klaar

Top service en goede producten

Nadat ik een klacht had over de verloop van mijn bestelling en DHL ook nog eens fouten heeft gemaakt, is er gelijk vanuit hier contact met mij opgenomen om tot een oplossing te komen. Er werd snel en goed met mij gecommuniceerd en werd per direct opgelost. Ik kreeg een dag later mijn bestelling compleet en netjes geleverd. Ik ben zeer tevreden over de service en de producten!

Super product!

Mr. Boat epoxy werkt super heel makkelijk is gebruik

Mijn bestellingen zijn in goede orde ontvangen..advies via mail vragen ..krijg je ook snel antw .. Een goede bedrijft.. Ben tevreden over ze en zou ze ook zwker aanbevelen naar anderen.

Goed voorgelicht

Goed voorgelicht over het product wat ik moest gebruiken en snelle levering.

Goed advies

Snelle levering echter niet compleet, het doek ontbrak. Dit is keurig nagestuurd, opgevouwen in een bubbeltjes folie enveloppe. Resultaat is dat het weef patroon, op de vouwen, en dat zijn er nogal wat, uit zijn verband is getrokken, alsof mijn kat ermee heeft gespeeld.

Goede producten

Het pakje is snel gearriveerd en de producten zijn goed.

Misschien als tip een klein maatbekertje standaard bij kleine hoeveelheden mee leveren. Maar het is gelukt. Heb nog een vraag.hoe werkt het met een foto. Hoe maak je dat het beste of met bloemen. Groet

Op hout is het geen succes geworden ….

Ik heb het op een gebeitste plank proberen aan te brengen, maar helaas kwamen er allerlei bubbels en witte plekken in de epoxy. Ik heb wel met ammoniak afgenomen….. Niet echt een succes…… ik ga het er weer vanaf schuren en dan opnieuw proberen…..

Geweldig!

Was al een geruime tijd op zoek naar goede en echt matte lak En deze heb ik hier gevonden Hydrant interieurvernis mat 750 ml Goed verwerkbaar en mooi resultaat Ook ben ik super tevreden over de verwerking en levering van webshop Men houd je via mail goed op de hoogte over de verwerking van je bestelling Zal hier in de toekomst zeker nog meer gaan bestellen

Snel en goed

Snel en goede geleverd!

Een prima advies voor behandelen van een multiplex buitenplaat

Na verschillende reviews gelezen te hebben van andere klanten bij mr.Boat de stap gemaakt. Dat is zeer goed bevallen, snel na het stellen van een vraag en helder en duidelijk antwoord over werkwijze met epoxy. Als dan ook de bestelling snel is bezorgd kan een positieve review niet uitblijven. Bedankt voor jullie adviezen.

Mooie prijs voor een goed product

Prima!.

Maak niet teveel tegelijk aan dan hard het sneller uit ! Snelle levering netjes verpakt .

Prima materiaal

Goed prijs. Goed product

Nog niet geprobeerd maar de verzending is goed en de ondersteuning ook

Uitstekend product..

voor ik de bestelling plaatste heb ik info genomen bij verschillende firma s en deze was eerlijk en het compleet met de uitleg voor en nadelen van de werk wijze die ik wilde toepassen voor een houten romp met epoxy te behandelen eerlijke zaken mensen grt luc

Snelle levering! Aan de telefoon ook heel goed geholpen! En het product fantastisch!! Mijn oude salontafel is weer helemaal als nieuw

Kikkertweg 15

1521 RE Wormerveer

Over Mr.Boat

Mr.Boat epoxy: Let's stick together!