Helemaal blij met de producten. Ik ben gestart met de onderzetter set. Heb er al 6 gemaakt. Super leuk on te doen en heel origineel!

Levering volgens afspraak geweldig product regelrechte aanrader

Zocht epoxy voor het sealen van mijn rc kustwachtboot en vroeg een firma in stein voor raad en gaf me iets om te proberen. Direct daarna bij mr boat mijn bestelling gedaan en ontvangen. Verder mr boat aangeraden bij een kennis die zijn zelfbouw vliegtuig wilde opknappen. Perfect product.verder zoeken is nutteloos,daar de prijs,kwaliteit en keuze in producten meer dan voldoende is.

Really good

Shipment was fast and the product met my expectations.

Snelle Levering

Snelle Levering

Goede levering

De bestelde artikelen waren er snel.

Goede persoonlijke service én advies

Ik kwam bij Mr.Boat met een vraag en ik kreeg uitgebreid antwoord zonder verplichtingen. Daarna bestelling geplaatst en mijn artikel was niet op voorraad. Ik werd daarna gebeld en in overleg is een ander product gestuurd. Prima service!!!!

Leuke, vriendelijke vakkundige reactie op mijn vragen

Goed advies, duidelijk gebaseerd op ervaring en met humor.

Super goede klantenservice

Opgebeld met een speciaal verzoek en dan was allemaal geen probleem. Heel fijn :)

Alles is snel geleverd en van goede kwaliteit.

Zeer goede ervaring. Alles is helemaal goed verlopen.

Snelle goede levering, fijne assistentie bij vragen en een goede uitleg. Top bedrijf

Goede levering en optijd

Ik denk dat ik zelf iets niet goed gedaan heb het wilde niet hard worden

Snel en netjes geleverd

Duidelijke website daarna Pakket met epoxyhars besteld en naar volle tevredenheid verwerkt

Fantastic

The products are of great quality and the customer experience is beyond incredible. Special thanks to Melchior Pons! Thank you guys, will always buy from you only.

Snel geleverd en juist prijsstelling

Makelijk te verwerken epoxy.

Top product

Epoxy werkt goed.

Producten die belangrijke info hoeven, en die is er.

Ik was op zoek naar een specifiek product en die heb ik ontvangen, met de nodige informatie.

super

zeer goede producten service vriendelijkheid en behulpzaam is een aanrader

Je weet direct wat je nodig hebt

Site is duidelijk en geeft met tips aan wat je nodig hebt en hoe je het moet gebruiken. Dat is een meerwaarde die niet met geld te betalen is.

Goede duidelijke uitleg en bij vragen snel antwoord. Erg behulpzaam en ik raad mr.boat zeker aan.

goede epoxy

de epoxy is goed

Plots uit assortiment zonder voorafgaande aankondiging

Kleine hoeveel 1:1 hars besteld levering prima, kwaliteit prima. Dus dacht ik grote hoeveelheid te kunnen bestellen is de hars plots uit assortiment. Zou toch handig zijn als men vermeldt dat een product uitlopend is. Nu halverwege een project zonder hars

excellent

excellent materiaal, excellente service

Goede en snelle service

Mr boat epxoy biedt een goede en snelle service.

heel goed

vlug geleverd

Mr.Boat epoxy een aanrader voor iedereen .

Ik ben nog niet zo lang klant bij Mr.Boat epoxy ,ik ben er heel tevreden over , heb ik een vraag dan wordt die binnen de korste keren beantwoord. Goede kwaliteit en vlug geleverd, meer moet dat niet zijn .

Kikkertweg 15

1521 RE Wormerveer

Over Mr.Boat

Mr.Boat epoxy: Let's stick together!