Goed, snel en makkelijk

Kwaliteit is goed, we zijn er lekker mee aan het experimenteren.

Dankjewel..het was leuke ervaring met jullie product..

Prachtige product

Ondanks de drukte bij de post, was het een snelle levering. De kwaliteit ben ik ook tevreden mee. Niks aan te merken verder. Dankjewel.

Snelle levering en uitstekende kwaliteit voor een reeele prijs.

Zeer kompleet geleverdde epoxy met katoen en handschoenen en roerspatel.

Eenvoudig besteld, snelle levering

I.v.m. een boot renovatie project gezocht naar een plek om mijn materiaal te bestellen. Keuze genoeg. Bestellen verloopt eenvoudig en daarna wordt je goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.

Supershop!

Vriendelijke en behulpzaam, kennis van zaken en accurate voorstelling van de mogelijkheden, bedankt weer!

Allemaal prima geregeld maar het zou fijn zijn als er ook roerstokjes bij de verf mee geleverd worden.

Alles kopen op een plek, en prijzen zijn goedkoper dan de andere

Op de website staat een duidelijke beschrijving van de producten en hun werking.Vervolgens heb mede daarop mijn keuze kunnen maken en product besteld.

Bij het ophalen van de producten zijn we netjes geholpen, ook het advies en meedenken was erg fijn.

Epoxy verwerken vraagt wel wat ervaring!

Mijn eerste project met epoxy is gelukt, maar het heeft me de dubbele hoeveelheid epoxy materiaal gekost! Opdracht was in een badkamer de gaten in marmeren platen te dichten. Om dit te doen had ik de onderzijde afgeplakt met schilderstape, zowel in langs als dwarsrichting en dan ondersteund met een plankje. Desondanks bleef het epoxy er doorsijpelen en had ik meer dan 50% verlies. Bovendien leek de schilderstape op te lossen want stukjes kwamen bovendrijven. Mijn conclusie: gebruik geen schilderstape als afdichting of vormgeving om epoxy te gieten. Wat het aangewezen product is ga ik verder uitzoeken! Eind goed al goed - badkamer project is prima gelukt met dank aan Mr. Boat!

Super tevreden

ik ben echt blij dat ik voor mr. boat heb gekozen. de producten zijn top en goede uitleg op de site Hoet beste te gebruiken.

eenvoudig en snel

prima en duidelijk overzichtelijke rangschikking producten Verwerken eenvoudig en keurig en snel geleverd inclusief handschoentjes en roerstaafje om de gietepoxy aan te brengen

Mijn vragen werden prima beantwoord en de levering snel

Hoogwaardige epoxy

Professionele aanpak van deze leverancier, maar bedoeld voor de particulier!

Werkt perfect !

Betrouwbaar, goede info, fijn product.

Ik gebruik het product voor het maken van kunstwerken. Bij goed gebruik werkt het heel fijn. Daarom was ik blij met de tips op de website. Mooi resultaat!

Top bedrijf

Eerste ervaring meteen goed ook nog wat verwerkings tips.

Supertevreden

Na een lange tijd zoeken heb ik eindelijk een fatsoenlijke gevonden. Ik heb tot nu toe een paar werkjes gemaakt waarvan ik supertevreden ben over epoxy giethars.

Snelle directe levering

Zonder veel moeite mijn bestelling geplaatst.. Levering was snel dus ik kan niets negatief zeggen.

Snelle levering en prima producten!

Goede website, goede productomschrijvingen. Snelle levering en prima producten.

Snelle verzending en reactie

Behulpzaam, snelle levering.

Prima website, helpt bij goede keuze

Alles loopt heel gesmeerd.

Prima webshop

Duidelijke webshop met veel keuze. Snelle levering. Tevens duidelijke video's met instructies.

Goede duidelijke website en super snelle bestelling.

Kikkertweg 15

1521 RE Wormerveer

Over Mr.Boat

Mr.Boat epoxy: Let's stick together!