goede en snelle levering

bestelde spullen goede kwaliteit

Prima, snel, correct, meedenkend

Goede ervaring. Snel leveren. Indien volledig bestelling niet voorradig, wordt contact opgenomen en prima meegedacht voor een oplossing. Zeer bruikbare producten voor ons museum schip Zr. Ms Buffel tegen goede prijs.

zeeeeer goed

de hars is zeer goed handelbaar in gieten de kleuren zijn perfect voor maken van de juwelen in de toekomst zal ik nog bij jullie bestellen de verzending van de producten waren ook snel

Prima bestel systeem en levering

Correcte levering

Correcte afhandeling

Fijne webshop en goede levering

Ik enkel de kleurstoffen nog geprobeerd, deze zijn goed. De epoxy ga ik gebruiken als de huidige op is

Snelle levering.

Goede beschrijving hoe de epoxy klaar te maken. Bij vragen snelle reactie terug met nuttige info.

Goed, netjes en voordelig. Ik blijf klant.

Goed, netjes en voordelig. Ik blijf klant.

Vriendelijk, behulpzaam en snelle levering!

ik kreeg snel antwoord op mijn vraag voor advies.. Bestelling liep heel volt.. Mijn bestelling had ik na 2 dagen! Prettige service!

Eenvoudig te verwerken met een TOP resultaat

Voor het eerst heb ik met giethars gewerkt. Het bleek met de Mr Boat giethars zeer eenvoudig te werken. Mengen, roeren en gieten maar. Wij zijn nu al aan het brainstormen voor een volgend project.

Duidelijk website en snelle levering

Duidelijk website en snelle levering. Handige filmpjes als ondersteuning beschikbaar.

Keurig op tijd geleverd en top product bijna reukloos

Ok

verrast van de afwerking

Deze verf is goed geschikt voor aardwerk dakpan.

Cadeaubon blijkt een mailtje met een code

Heb een cadeaubon besteld als cadeautje, blijkt het een code te zijn, die je per mail toegestuurd krijgt en waar je dan zelf maar een cadeaubon van moet maken. Dan kan ik beter geld geven.

geweldig

Het was goed en makkelijk om mee te werken en zal zeker nog een keer wat bestellen

Goede producten, ruime keuze.

Ruime keuze in producten en hoeveelheid van epoxysoorten.

Snel, altijd goed voor een goede prijs.

Ruime keus, bestelde is altijd goed voor een goede prijs.

Goede ervaring

Duidelijke webshop met goede uitleg waardoor je goed snapt wat je exact nodig hebt voor jou project. Epoxy is een kostbaar product maar deze webshop verkoopt dan ook uitstekende kwaliteit!

Snel en gemakkelijk

Goede epoxie hars, snel bezorgd. Gemakkelijk met een 1:1 tatio

Duidelijke website met veel info. Mail-contact met de nodige vragen worden netjes punt voor punt beantwoord. Dit maak je nog maar zelden mee, top! Bestelde producten vlot en keurig verzonden. Helemaal fan :-)

heel goed

Duidelijke website. Ik heb de giethars 1:1 gekozen. De epoxy giethars heb ik verwerkt en goed gelukt. Tevreden en zal de giethars zeker nog een keer bestellen.

Uitstekend en vakbekwaam advies

De vragen werden met geduld en met overtuiging beantwoord . De website is ook duidelijk en goed

Prima product

Zelfs als complete leek heel goed mee te werken en prachtig eind resultaat bereikt.

Heel tevreden van producten en service

Via een kennis ben ik bij Mr.Boat terecht gekomen, ik had al enkele andere producten getest maar nergens tevreden van. De kwaliteit van Mr.Boat is top en kindvriendelijk in gebruik, ook zeer tevreden van de bijproducten. Wat de service betreft zijn we zeer tevreden van de snelheid van levering en de verpakking. Kortweg zijn wij zeer tevreden.

Kikkertweg 15

1521 RE Wormerveer

Over Mr.Boat

Mr.Boat epoxy: Let's stick together!