goed product, snelle levering, doe wat ze beloven.

Geweldig product.

Ik ben enorm blij met de epoxy en het begeleidend schrijven wat ik er bij kreeg. Wel viel me op dat ik nergens kon vinden hoeveel ml inhoud de flessen epoxy nu hebben. Ik wist voor mijn project dat ik 2,3 liter nodig had. Maar nergens een inhoudsmaat te vinden. Kunnen jullie dat niet op de site er bij vermelden? Nu had ik gegokt op 3 kg en had net te weinig.

Prima ervaring.

Snelle levering en prima product

prima volgens afspraak geleverd

prima volgens afspraak geleverd

Producten zoals verwacht. Duidelijke site. Geleverd zoals beloofd.

Goed bezorgen

Heel goede spul is die mooi in de Dienbladen iets heel mooi gemaakt daarna de spul overheen gedaan prachtige geworden .

Erg goed.

Bestelling was snel geleverd en veel keuze.

Perfecte producten voor mijn tafel

Snelle levering, goede uitleg van de producten en eerlijke prijs

Goed advies en materiaal

Vriendelijk en deskundig team en goede spullen.

Materiaal is in orde en de levering was snel en correct.

Materiaal is in orde en de levering was snel en correct.

Behulpzaam!

Ben super goed geholpen/geadviseerd met de start van mijn project. Alles wat ik nodig had was er. Vriendelijk en deskundig personeel.

Alles naar tevredenheid geleverd.

Schitterend

Zeer goede service

Helder en klantvriendelijk

Goede producten

gewoon perfect

Mijn dank voor het meedenken aan het project. Zoals altijd goed en snel geleverd Tot volgende keer weer.

epoxy en kleuren

is echt perfect spul werkt heel mooi ook met m.n auto oldtimer van 45 jaar oud roest weg en 3 lagen epoxy er over en nooit geen roest terug gezien

Top !!!

Snelle levering en uitstekende kwaliteit , prima service , schade door levering? Geen probleem , 1 mailtje volstond en het product werd vervangen , ik kan MR.boat iedereen aanbevelen !!!

Helemaal top

Goede communicatie, snelle en nette levering en een duidelijke beschrijving bijgevoegd. Zeker voor herhaling vatbaar.

Goede duidelijke site, snel besteld en in huis

Is 1e x dat ik epoxy etc bestel. Geen ervaring mee. Duidelijke site. Goede uitleg. Snel besteld en bezorgd.

Snelle levering en fijne service

Geslaagd met vlag en wimpel

Superprofessioneel qua producten en leversnelheid, mocht er zich zeer uitzonderlijk toch een probleem stellen dan wordt dit zeer goed opgevolgd en tot een goed einde gebracht.

Goed en efficiënt.

Vlotte geautomatiseerde service.

Zeer snel geleverd, informatieve website

Snelle levering, goede prijs/kwaliteitsverhouding, duidelijke gebruiksaanwijzing.

Heel tevreden, mijn aquariumachterwand kan weer tegen een stootje.

Gewoon goed

Snel geleverd voor een hele nette prijs

Kikkertweg 15

1521 RE Wormerveer

Over Mr.Boat

Mr.Boat epoxy: Let's stick together!